ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κόντρα στην Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ, με το G/G στον Αστέρα Τρίπολης

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ηπείρου. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ελληνογερμανικές «μονομαχίες», με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ελλιπή Ντόρτμουντ και τον Αστέρα Τρίπολης να επισκέπτεται τη Σάλκε.

Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές επιλογές τουBetarades.gr. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και να διαβάσετε τις λεπτομερείς αναλύσεις όλων των αναμετρήσεων.

Επιλογή τα κόρνερ στην Τούμπα

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, όπου θα πάμε με το Over 9.5 σύνολο κόρνερ σε απόδοση 2.00. Πρόκληση η σημερινή «μονομαχία» για τον δικέφαλο, που θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό του μομέντουμ και την εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του, προκειμένου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απ’ την κορυφαία γερμανική ομάδα. Στη μεριά των φιλοξενουμένων το άγχος, καθώς η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ. Η ισοπαλία θα αποτελέσει επιτυχία, ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με μικρό… θαύμα. «Άοσμη» εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων με την Γκαμπάλα εκτός έδρας, το τελικό 0-0 ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει. Ακολούθησαν όμως δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με ΑΕΚ (2-1) και Ατρόμητο (1-2), παιχνίδια στα οποία έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψε και δίκαια νίκησε. Φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης η Ντόρτμουντ, η οποία έχει αφήσει πίσω της την κάκιστη περσινή σεζόν και φέτος κάνει… παπάδες! Πορεύεται αήττητη σε 13 ματς για όλες τις διοργανώσεις (11-2-0), έχει σκοράρει 42 γκολ, παίζει με εκπληκτική ψυχολογία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η χειρότερη ομάδα που θα κληθεί κανείς να αντιμετωπίσει, έστω κι αν σήμερα απουσιάσει σχεδόν η μισή ενδεκάδα.

Με το G/G στο Γκελζενκίρχεν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σάλκε – Αστέρας Τρίπολης, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.15. Το πλέον δύσκολο παιχνίδι του στον 11ο όμιλο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ δίνει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην καυτή «Arena Aufschalke». Η γερμανική ομάδα έχει ήδη το «πάνω χέρι» στον όμιλο, μετά το εμφατικό 0-3 στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, η νίκη αυτή δεν αποτέλεσε... εξαίρεση στη γενικότερη φετινή πορεία των «βασιλικών μπλε», αλλά αντίθετα αποτέλεσε ένα ακόμα κομμάτι του... πολύ όμορφου φετινού παζλ. Τη σχετικά θετική παράδοση των ελληνικών ομάδων στο Γκελσενκίρχεν ελπίζει να... μιμηθεί σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, όντας ο τέταρτος ελληνικός σύλλογος που τίθεται αντιμέτωπος επί γερμανικού εδάφους με τους «βασιλικούς μπλε». Οι Αρκάδες έχουν ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Με δεδομένο ότι η Σάλκε αποτελεί το μεγάλο φαβορί του ομίλου και οι υπόλοιποι τρεις έχουν -θεωρητικά- ισότιμες πιθανότητες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, οποιοδήποτε κέρδος από το σημερινό ματς θα είναι καλοδεχούμενο. Οι απουσίες των Μπερτόλιο, Νίκο Φερνάντες, Δημούτσου και Λανθαρότε στερούν πολύτιμα όπλα από τη μεσαία και μεσοεπιθετική γραμμή κι έτσι ο Βεργέτης λογικά θα επιδιώξει σήμερα ένα πιο «σφιχτό» σχήμα, σε διάταξη 4-3-3.

Συνεχίζει με νίκη η Ρόζενμποργκ

Επόμενη επιλογή ο «άσσος» DNB της Ρόζενμποργκ κόντρα στη Ντνιέπρ, σε απόδοση 2.00. Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από τη Γαλλία και την έδρα της Σεντ Ετιέν η Ρόζενμποργκ στην εναρκτήρια αναμέτρησή της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με τον Μπέριτς (4’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τα δεδομένα της αναμέτρησης με τα γκολ των Μίκελσεν (16’) και Σβένσον (79’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Ρουζ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’, στερώντας από τους Νορβηγούς μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Χάρη στο γκολ του Σελέζνιοφ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ντνιέπρ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με τη Λάτσιο. Χωρίς νίκη παραμένει η Ντνιέπρ στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες). Η τελευταία της ήρθε στις 6 Νοεμβρίου του 2014 κόντρα στην Καραμπάγκ (2-1).

Άνετη νίκη για τη Λίβερπουλ

Εύκολη επικράτηση αναμένουμε για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Σιόν, με την επιλογή μας να είναι το -1 (Ασιατικό Χάντικαπ) σε απόδοση 2.00. Στο 1-1 κόντρα στην Μπορντό έμεινε η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα των ομίλων, με τους «κόκκινους» να μην εντυπωσιάζουν για ακόμη ένα παιχνίδι με την εμφάνιση τους. Προηγήθηκαν στο 65' με τον Λαλάνα, δεν «καθάρισαν» όμως την αναμέτρηση, με τον Ζούσι στο 81' να της κόβει βαθμούς. Η Λίβερπουλ παίζει σήμερα μόνο για τη νίκη κόντρα στην Σιόν, προκειμένου να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου, βάζοντας έτσι τις βάσεις για πρόκριση. Οι «κόκκινοι» μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν βρει σίγουρα την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και θέλουν να εκμεταλλευτούν και σήμερα το καλό τους μομέντουμ. Μπορεί να πραγματοποιεί φέτος το ντεμπούτο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, η Σιόν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 2-1 της Ρούμπιν Καζάν. Επέστρεψε φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2011-2012 όταν και είχε αποκλειστεί στην φάση των πλέι οφ, ενώ αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα της στην διοργάνωση, μετρώντας συνολικά τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Δε χάνει η Λέγκια Βαρσοβίας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λέγκια Βαρσοβίας – Νάπολι, όπου θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.00. Η Λέγκια μπορεί να είναι 3η στο πρωτάθλημα Πολωνίας, αλλά δεν τα πάει καθόλου καλά τελευταία. Συγκεκριμένα, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ενώ αν δεν είχε και τέσσερις ισοπαλίες θα ήταν ακόμη πιο μακριά από την κορυφή, από το -8 που βρίσκεται τώρα. Η έδρα της είναι πολύ δυνατή, καθώς έχει κερδίσει και τα τρία φετινά της παιχνίδια στη διοργάνωση παίζοντας μπροστά στους οπαδούς της, αλλά απέναντι στη Νάπολι θα είναι δύσκολο να το επαναλάβει. Υπάρχουν έντονες φήμες στην Πολωνία, ότι με ήττα, ο τεχνικός της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ θα αποτελέσει παρελθόν. Μετά το πολύ κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με μία ήττα και δύο ισοπαλίες, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι θέλει ο προπονητής της από αυτήν και τα αποτελέσματα φαίνονται. Δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράνε οι φιλοξενούμενοι, απέναντι μάλιστα σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Στο Europa League ξεκίνησε εντυπωσιακά και απέδειξε ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, νικώντας 5-0 την Κλαμπ Μπριζ εντός έδρας.

Με το Over 2,5 στο Μονακό

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Μονακό με την Τότεναμ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.20. Η γηπεδούχος Μονακό «κόλλησε» στο ισόπαλο 1-1 με την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα κι έτσι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί το αποκλειστικό ζητούμενο για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και λογικά θα ξεκινήσει από την αρχή ο πολύπειρος μέσος Ζερεμί Τουλαλάν. Η Μονακό μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Ligue 1 (1-1-1, στο 3-3-2 το συνολικό σερί), έχοντας δεχθεί οκτώ γκολ και έχοντας σκοράρει ισάριθμα σε αυτή την τριάδα αγώνων. Σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ταξίδεψε η Τότεναμ στη γειτονική Γαλλία, θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ μετά το 3-1 της πρεμιέρας επί της Κάραμπακ. Η Τότεναμ έρχεται από τη θριαμβευτική εντός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.