ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ρεμς με κάλυψη, δε χάνει η Ίνγκολσταντ

Ενδιαφέρουσες επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Παρασκευής. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Α’ και Β’ Γαλλίας, Α’ Γερμανίας και Χιλή. Μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο μέσω του livescore στοίχημα.

Προβάδισμα η Ρεμς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Α’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Ρεμς – Λιλ, στην οποία θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο έρχονται τα απαιτητικά παιχνίδια για τη Ρεμς, η οποία ανταποκρίνεται άριστα μέχρι στιγμής. Το περασμένο Σάββατο κράτησε στο 1-1 την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας πάρα πολύ καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς, ενώ την Τρίτη έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Ανζέ. Πολλές αλλαγές απ’ τον κόουτς Γκεγκάν, ήταν φανερό ότι οι «κόκκινοι» έπαιξαν έχοντας ως πρώτο μέλημα να μη χάσουν και τελικά τα κατάφεραν μάλλον σχετικά εύκολα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες, βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με 12 πόντους, στο -2 απ’ την 3η Ρεν. Επιστρέφουν οι βασικοί και πολύτιμοι Σινιορινό (ΑΜ 6/0), Ντεβό (ΜΕ 6/0), Βεμπέρ (ΑΜ 6/0) και Ονιανγκέ (ΜΕ 5/0).

Ολοκληρώνεται απόψε το «ξεσπίτωμα» της Λιλ με το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς κόντρα στη Ρεμς. Οι «λιλουά» αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν το γήπεδο τους για τις ανάγκες του Ευρωμπάσκετ, το οποίο ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. «Χάθηκε» ένας αγώνας για τους φιλοξενούμενους, αυτός εναντίον της Ναντ για την 7η αγωνιστική, ο οποίος ορίστηκε να διεξαχθεί στις 29 του μηνός (18:30). Αήττητη πορεύεται η Λιλ στις τελευταίες πέντε υποχρεώσεις της, όπου πήρε τέσσερις ισοπαλίες (οι τρεις εκτός έδρας) και μια νίκη. Συνεχίζει να διαθέτει την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 2 γκολ παθητικό σε 6 ματς, την περασμένη Παρασκευή αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεν. Στη σημερινή αναμέτρηση, βέβαια, η Ρεμς έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας όμως την κάλυψη του Draw No Bet.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ίνγκολσταντ

Συνεχίζουμε με Α’ Γερμανίας και το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Κολωνία – Ίνγκολσταντ. Τρεις βαθμούς, μόλις, κατάφερε να αποσπάσει στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για την Μπουντεσλίγκα η Κολωνία. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Στόγκερ κατάφερε να επικρατήσει την προηγούμενη βδομάδα της Γκλάντμπαχ (1-0 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης (6-2 εκτός έδρας) και Χέρτα (2-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία, μεσοβδόμαδα δέχθηκε και τα δύο γκολ από τον Ιμπίσεβιτς (43’, 90+3’), φεύγοντας με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Ίνγκολσταντ μεσοβδόμαδα, καθώς γνώρισε την ήττα από το Αμβούργο στην έδρα της με 1-0. Πριν από αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Χάσελχουτλ είχε σημειώσει δύο νίκες κόντρα στις Άουγκσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (1-0 εκτός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με τη Βόλφσμπουργκ (0-0 εντός έδρας). Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Ίνγκολσταντ μετρά μόνο νίκες φέτος σας εκτός έδρας παιχνίδια της και μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Παλεστίνο

Επόμενη επιλογή, το «2 DNB» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Χιλής, Ικίκε – Παλεστίνο (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Ικίκε πριν από δύο αγωνιστικές είχε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και τώρα μετρά δύο σερί νίκες με 2-1. Η τελευταία μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ, που φέτος δεν είναι τόσο καλή αλλά όπως και να’ χει ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Τα δύο τρίποντα τα έκανε με υπηρεσιακό προπονητή και αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου τεχνικού, Χάιμε Βέρα, ο οποίος είναι θαυμαστής του 3-5-2.

Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται η Παλεστίνο, από την πλευρά της, καθώς σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, έχει μόλις μία ήττα. Συνολικά έχει ρεκόρ (3-2-1) και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους. Στο τελευταίο ματς νίκησε 2-0 την Σαντιάγκο Γουόντερερς, και έτσι είναι αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. «Ανεβασμένη» η Ικίκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να πάρουν το «διπλό» απόψε.

Προελαύνει η Μπουργκ Περονάς

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις της Παρασκευής με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση της Β’ Γαλλίας, Μπουργκ Περονάς – Εβιάν. «Τρένο» η Μπουργκ Περονάς, έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο. Την Τρίτη πήρε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, πέμπτη σε όλες τις διοργανώσεις, είναι αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήρε πέντε «τρίποντα». Επικράτησε με το εμφατικό 1-3 εκτός έδρας επί της Λαβάλ, πραγματοποιώντας ακόμη μια πολύ σοβαρή εμφάνιση και κατακτώντας δίκαια τη νίκη. «Καθάρισε» απ’ το πρώτο ημίχρονο το ματς, προηγήθηκε 0-2 στο 45’ και η συνέχεια ήταν δύσκολο να αλλάξει. Είναι έκπληξη η παρουσία των γηπεδούχων στην 3η θέση και μόλις στο -2 απ’ τη δεύτερη Ντιζόν.

«Θύμα» σούπερ έκπληξης έπεσε η Εβιάν την περασμένη Τρίτη, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε επουδενί. Όσο περνούσε η ώρα έβλεπε τον Αστέρα να αναθαρρεί και τελικά η ζημιά έγινε στο 84’, με το τελικό 0-1 να φέρνει αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της Εβιάν, αλλά και τον προπονητή Σούσιτς. Η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν είναι αυτή που πρέπει μέχρι στιγμής, ειδικά απ’ τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα που θεωρητικά είχε ως στόχο την άνοδο. Μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες 8 αγωνιστικές, πήρε μόλις δύο πόντους σε τέσσερις εξόδους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.