ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Over από Ιταλία και Ρωσία

Περιορισμένοι, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, οι αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης, προκύπτουν, ωστόσο, κάποιες ενδιαφέρουσες στοιχηματικά επιλογές, με δύο αναμετρήσεις να ξεχωρίζουν, μία από την Α’ Ιταλίας και μία από το Κύπελλο Ρωσίας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα casino online που λειτουργούν στην Ελλάδα.

«Ανοιχτό» μας στο Έμπολι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Έμπολι – Αταλάντα, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08. Την πρώτη νίκη της σημείωσε το Σάββατο (19/9) στο φετινό πρωτάθλημα η Έμπολι. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τζιαμπάολο κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Ουντινέζε, επικρατώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Παράλληλα, και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της για τη Serie A έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 γκολ.

Από την άλλη, αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Αταλάντα. Κέρδισε τη Φροζινόνε (2-0 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σασουόλο (2-2 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-1 εντός έδρας). Σήμερα, περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με τα γκολ στη Ρωσία

Δεύτερη πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Κίμκι – Μορντόβια, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ρωσίας. Η Κίμκι είναι η πρωτοπόρος ενός από τους ομίλους της 3ης κατηγορίας της Ρωσίας και η απόδοσή της σε αυτά τα επίπεδα είναι εξαιρετική. Σε 10 αγώνες για το πρωτάθλημα, είναι αήττητη, με 8 νίκες και δύο ισοπαλίες, μαζεύοντας έτσι 26 βαθμούς, εφτά περισσότερους από την 2η Τεξτίλσικ.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Μορντόβια Σαράνσκ, από την πλευρά της, καθώς έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Τελευταία, ήταν αυτή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, σε ένα ματς που σκόραρε τέσσερις φορές, αλλά δέχτηκε έξι (6-4)! Συνολικά, έχει δεχθεί 9 τέρματα στα τελευταία τρία ματς. Αναμένουμε και εδώ, λοιπόν, έναν αγώνα με αρκετά γκολ!

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.