ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με τη δύναμη της έδρας Λεβερκούζεν και Παρτιζάν

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των πλέι οφ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με τα σημερινά ματς να μας προσφέρουν δύο επιλογές. Η τριάδα μας ολοκληρώνεται με Κύπελλο Βραζιλίας. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε καθημερινά και για τα αποτελέσματα στοιχήματος.

Κυρίαρχες οι “ασπιρίνες”

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το χάντικαπ -1 γκολ της Λεβερκούζεν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο, σε απόδοση 2.08 (-1 (Ασιατικό Χάντικαπ): Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λεβερκούζεν με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Λεβερκούζεν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι οι “λατσιάλι” είχαν επικρατήσει με 1-0. Η Λεβερκούζεν έπαιξε επιθετικά επί ιταλικού εδάφους και δεν «κρύφτηκε» κόντρα στη Λάτσιο, μπήκε στο γήπεδο με θράσος και αποφασιστικότητα, έχοντας τη ψυχολογία του φαβορί. Πήρε τα ηνία στο παιχνίδι, είχε δοκάρι και άλλες φάσεις, δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Στο φινάλε υπέστη μια άδικη ήττα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σκόραρε ένα γκολ που μάλλον έπρεπε να μετρήσει.

Πολύ «φτηνά» τη γλύτωσε η Λάτσιο την περασμένη εβδομάδα, ήταν θαύμα το γεγονός ότι δε δέχτηκε γκολ απ’ την εξαιρετική Λεβερκούζεν. Η νίκη 1-0 τη μετατρέπει σήμερα σε ισχνό φαβορί, ωστόσο οφείλει να ανεβάσει κατά το επίπεδο της απόδοσης της αν θέλει να αντέξει την πίεση που θα ασκήσουν οι Γερμανοί, που έδειξαν πιο έτοιμοι και οργανωμένοι. Όλα αυτά, χωρίς δύο εκ των πιο πολύτιμων παικτών της, των Κλόζε και Μπίλια, οι οποίοι έμειναν στην Ιταλία ως τραυματίες.

Στο “καμίνι” του Βελιγραδίου

Συνεχίζουμε με τον “Άσσο” της Παρτιζάν επί της Μπάτε Μπορίσοφ σε απόδοση 2.20. Με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται στην έδρα της απόψε την Μπάτε Μπορίσοφ η Παρτιζάν, στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία φορά που οι Σέρβοι έδωσαν το «παρών» στα πλέι οφ της διοργάνωσης ήταν τη σεζόν 2010/11, όταν είχαν καταφέρει να αποκλείσουν την Άντερλεχτ στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 εντός και εκτός έδρας). Πλέον, το συγκρότημα του άλλοτε προπονητή του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα της προηγούμενης βδομάδας στη Λευκορωσία και την έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ (1-0). Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε στη Σερβία η Μπάτε Μπορίσοφ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2015/16. Το συγκρότημα του Γερμάκοβιτς κατάφερε να πάρει προβάδισμα στη μάχη με την Παρτιζάν, καθώς την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της. Τέσσερις φορές έχει δώσει το «παρών» στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάτε Μπορίσοφ, μετρώντας ισάριθμες προκρίσεις. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Μαρίτιμο (2010/11), Στουρμ Γκρατς (2011/12), Χάποελ Ιρόνι (2012/13) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (2014/15). Θεωρούμε, πάντως, ότι στο σημερινό ματς οι Σέρβοι θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους.

Προβάδισμα η Βάσκο

Η τριάδα των σημερινών μας προτάσεων ολοκληρώνεται με το 1Χ της Βάσκο ντα Γκάμα επί της Φλαμένγκο, σε απόδοση 2.15. Υπενθυμίζουμε ότι το ματς είναι επαναληπτικός για τους “16” του Κυπέλλου Βραζιλίας και ότι -κατόπιν συμφωνίας των δύο συμπολιτών- θα διεξαχθεί και πάλι στο “Μαρακανά” (έδρα της Φλαμένγκο). Παράλληλα, δεν είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, κατόπιν σχετικού κανονισμού για ομάδες από την ίδια πόλη. Η Βάσκο είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς. Σήμερα θέλει να "κλειδώσει" την πρόκριση στα προημιτελικά, έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ του νικηφόρου 1-0 επί της "Φλα" στο πρωτάθλημα. Βέβαια, σε επίπεδο πρωταθλήματος η ομάδα παραπαίει, μετρώντας μία ισοπαλία και πέντε ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (και ενεργητικό μόλις ενός τέρματος σε αυτά τα έξι ματς). Στην έδρα της θα αγωνιστεί σήμερα η Φλαμένγκο, όμως θα έχει τη μειοψηφία των κερκίδων. Για να πάρει απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά. Στο 2-0-2 το σερί στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Serie A, με αμφότερες τις νίκες να επιτυγχάνονται εντός έδρας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων.