ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ, με το «δεξί» η Κόνιασπορ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Κυριακής, στο οποίο ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Από εκεί και πέρα, το Betarades.gr έχει καταλήξει σε έξι προτάσεις για σήμερα! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά, ενώ μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site, εκτός από τις αναλύσεις των αγώνων και τις προβλέψεις, μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις μεταγραφές ομάδων 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Σίτι το ντέρμπι

Ξεκινάμε από το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, στο οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.17. Το μεγάλο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στο «Ετιχάντ», καθώς κοντράρονται τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου. Η δευτεραθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την πρωταθλήτρια Τσέλσι, ελπίζοντας σε βελτίωση του σερί πρωταθλήματος κόντρα στους «μπλε», αφού μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 9 μεταξύ τους ματς. Αίνιγμα αποτελούσε η εικόνα της ομάδας του Πελεγκρίνι στην πρεμιέρα, όμως η Σίτι κατάφερε να «διαλύσει» τις όποιες ανησυχίες. Το τελικό 0-3 επί της Γουέστ Μπρομ είναι πέρα ως πέρα δίκαιο, αφού οι «πολίτες» ήταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Από την άλλη, η εντός έδρας γκέλα του περασμένου Σαββάτου στην πρεμιέρα με τη Σουόνσι (2-2) δεν ήταν αυτή που απασχόλησε το ρεπορτάζ της Τσέλσι στο μεσοδιάστημα μέχρι το σημερινό ντέρμπι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να τραβήξει για μία ακόμα φορά πάνω του τα «φώτα» της δημοσιότητας, με το απίστευτο κράξιμο στην πανέμορφη γιατρό της ομάδας, Έβα Καρνέιρο, όταν αυτή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ χωρίς την... έγκριση του «Special One». Το σχετικό βίντεο έγινε viral, οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για «τελείωμα» της Καρνέιρο, όμως το τελευταίο διήμερο μάλλον τα πνεύματα αμβλύνονται. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι πρωταθλητές θα δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αφού το 2-2 με τη Σουόνσι πήρε τη σκυτάλη από την απώλεια του Κομιούνιτι Σιλντ από την Άρσεναλ. Ντεμπούτο ως βασικός θα κάνει κάτω από τα δοκάρια ο νεοφερμένος κίπερ Ασμίρ Μπέγκοβιτς, μετά την αποβολή του Τιμπό Κουρτουά στο ματς της πρεμιέρας.

Κερδίζει η Κόνιασπορ

Από το πρωτάθλημα της Τουρκίας έρχεται ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας και είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Κόνιασπορ – Ακίσασπορ. Θετική ήταν η περασμένη σεζόν για την Κόνιασπορ. Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος αυτού συγκέντρωσε 46 βαθμούς (12 νίκες, δέκα ισοπαλίες, 12 ήττες), καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παρέμεινε ο Αϊκούτ Κοτσαμάν, με στόχο μία ακόμη καλή χρονιά.

Στον αντίποδα, ανεβάζοντας στροφές στις τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος της Τουρκίας η Ακίσασπορ κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της σε αυτό, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς (εννέα νίκες, έντεκα ισοπαλίες, 14 ήττες), καταλαμβάνοντας τη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της αποτέλεσε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τσιχάτ Αρσλάν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επτά ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την Ακίσασπορ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γκέκας. Οι γηπεδούχοι θεωρούμε ότι έχουνε το προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι και θα τους στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τον «άσσο».

Δε χάνει η Μιάλμπι

Επιλογή που αξίζει υψηλό ποντάρισμα προκύπτει από τη Β’ Σουηδίας και πρόκειται για το «1Χ» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Μιάλμπι –Σίριους. Σημάδια «ζωής» απ’ τη Μιάλμπι, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια, όπου μάζεψε 7 πόντους. Προέρχεται από δύο σερί νίκες επί των Γκάις και Φρέι, με αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση απ’ τη γραμμή της σωτηρίας στο -5 και απ’ τα μπαράζ παραμονής στο -3. Η Σίριους, από την πλευρά της, προέρχεται απ’ το εντυπωσιακό 3-3 εντός έδρας κόντρα στη Λιουνγκσκίλε την περασμένη εβδομάδα, σ’ ένα ματς όπου προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά ισοφαρίστηκε σε όλες απ’ τον αντίπαλο που δεν τα παράτησε. Μετράει ρεκόρ 3-1-1 στα τελευταία πέντε ματς, στο 2-2-1 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια. Σημαντικό και για τις δύο ομάδες το σημερινό ματς, πιστεύουμε ότι η Μιάλμπι θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της.

Over από τη Γερμανία

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Στουτγάρδη – Κολωνία. Αναμέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Γερμανία, περιμένουμε αρκετά επιθετικές τις δύο ομάδες με το Over 2.5 γκολ να έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Τρίποντο» η Άντερλεχτ

Περνάμε στο Βέλγιο και τον αγώνα Οστάνδη – Άντερλεχτ, με την επιλογή μας να είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Εξαιρετική έναρξη έχει κάνει η Οστάνδη στο νέο πρωτάθλημα, είναι αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Έπειτα απ’ τις δύο εντός έδρας νίκες επί των Μαλίν (3-1) και Βέστερλο (2-1), οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν. Πραγματικό ντέρμπι ήταν αυτό ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Γάνδη την περασμένη εβδομάδα, με το 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές η Άντερλεχτ επικράτησε των Μπέβερεν (3-2 εντός) και Λέουβεν (0-2 εκτός) και θεωρούμε ότι σήμερα θα συνεχίσει με μία ακόμη νίκη.

Με ψυχολογία η Χάουγκεσουντ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Νορβηγίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Μιοντάλεντ – Χάουγκεσουντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ηχούν οι… καμπάνες στη Μιοντάλεν, που την Παρασκευή υπέστη μια αδικαιολόγητη εκτός έδρας ήττα απ’ τη Σάντεφιορντ. Κόντρα σε μια ομάδα που είχε κερδίσει τελευταία φορά τον Απρίλιο, οι φιλοξενούμενοι ήταν για ακόμη μια φορά παθητικοί και άνευροι, δεν είχαν αμυντική προσήλωση και ηττήθηκαν απόλυτα δίκαια με 2-1. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά τους πλέον απ’ την τελευταία θέση μειώθηκε στους 4 πόντους.

Με τη ψυχολογία στα ύψη θα παίξει σήμερα η Χάουγκεσουντ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά το απροσδόκητο 0-1 επί της Βίκινγκ πριν από δύο εβδομάδες, ακολούθησε το εντός έδρας 3-1 επί της Αάλεσουντ την περασμένη αγωνιστική, παιχνίδι όπου έλαμψε το «άστρο» του Γκίτκαερ. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα τη στηρίξουμε στη σημερινή αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.