ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στήριγμα η Λουκέρνη, δε χάνει η Άτλας

Συνεχίζουμε να κινούμαστε στα μέσα της εβδομάδας, όμως το κουπόνι παραμένει πλούσιο. Σήμερα προτείνουμε επτάδα επιλογών, με τα δυνατά μας σημεία να έρχονται από Ελβετία, Μεξικό και Σουηδία.

Στο Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνετε από νωρίς όλες τις ειδήσεις για στοίχημα, αλλά και να διαβάζετε αναλύσεις, προγνωστικά αγώνων, βαθμολογίες πρωταθλημάτων, με σκοπό την πληρέστερη δυνατή σας ενημέρωση γύρω από το online στοίχημα.

Δυνατή η Λουκέρνη

Ξεκινάμε με Ελβετία, όπου πηγαίνουμε με τον «Άσσο» της Λουκέρνης επί της Σεντ Γκάλεν σε απόδοση 1.94.Τέλος μπήκε στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών της Λουκέρνης στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Το συγκρότημα του Μπάμπελ γνώρισε την ήττα από τη Βασιλεία (3-1 εντός έδρας) την Κυριακή (8/8), παραμένοντας στους πέντε βαθμούς που είχε συλλέξει νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα αφού μοιράστηκε από έναν με τις Σιόν (2-2 εντός έδρας) και Γιουνγκ Μπόις (1-1 εκτός έδρας) είχε επικρατήσει της Τουν (1-0 εκτός έδρας). Σε μεγάλη αγωνιστικό φόρμα βρίσκεται ο Λεζκάνο (ΕΠ) ο οποίος σε τέσσερις αγωνιστικές έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές. Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σεν Γκάλεν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Μετά από αυτή που σημείωσε κόντρα στη Λουγκάνο (2-0 εντός έδρας) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το συγκρότημα του Σαϊμπένε μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Γιουνγκ Μπόις (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Σιόν (1-0 εκτός έδρας) και Ζυρίχη (2-0 εντός έδρας).

Όρθια η Άτλας

Συνεχίζουμε με Μεξικό και πιο συγκεκριμένα με το Χ2 της Άτλας στην έδρα της Πούμας σε απόδοση 1.85.Πτωτικά κινείται η «μετοχή» της Πούμας, με αποτέλεσμα η σημερινή νίκη να είναι επιτακτική για πολλούς σκοπούς. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα με το εμφατικό 3-0 επί της Μοντερέι, όμως στις επόμενες δύο αγωνιστικές γνώρισαν ήττες με ένα γκολ διαφορά από Τολούκα (2-1 εκτός) και Πουέμπλα (3-2 εκτός). Τρεις βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές έχει μαζέψει και η Άτλας. Το παράδοξο είναι ότι αμφότερες οι ήττες (και μάλιστα σχετικά «άνετες») έχουν έρθει μέσα στο «Χαλίσκο» (0-2 από Κερετάρο, 0-3 από Μοντερέι), ενώ το μοναδικό τρίποντο έχει επιτευχθεί μέσα στο «Αζτέκα» επί της Κλαμπ Αμέρικα (1-3). Με βάση αυτά τα στατιστικά, ίσως η ομάδα από τη Γουαδαλαχάρα δικαιούται να αισιοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Ολίμπικο».

Δε χάνει η Γκέφλε

Το τρίτο από τα δυνατά σημεία μας είναι το 1Χ της Γκέφλε επί της Έλφσμποργκ (απόδοση 2.10) για την Α' Σουηδίας.Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Γκέφλε, η οποία είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας. Προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Χάκεν, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς καμία ομάδα δεν άξιζε να κερδίσει, είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες επί των Χάλμσταντ (εκτός 0-1) και Φάλκενμπεργκ (εντός 1-0). Η Έλφσμποργκ βρίσκεται στην 5η θέση με 35 πόντους, ωστόσο με δεδομένο ότι μετράει ένα ματς λιγότερο (το σημερινό), ενδεχόμενη νίκη θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ, στο +2 από Τζουργκάρντεν και ΑΪΚ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν πατούν καλά τελευταία και δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

Ζημιάρα... η Μαδεργουέλ

Από την Πρέμιερ Σκωτίας πηγαίνουμε με το Χ2 της Μαδεργουέλ επί της Χαρτς σε απόδοση 2.00.Με τον Χουάνμα (πρώην Καλλονής και Αστέρα Τρίπολης) να έχει ξεκινήσει δαιμονισμένος, η Χαρτς έκανε το 2Χ2 το Σάββατο κόντρα στην Νταντί. Επικράτησε 1-2 με τον Ισπανό στράικερ να σκοράρει και τα δύο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας έτσι τα τρία σε δύο παιχνίδια! Πρώτη ήττα για τη Μαδεργουέλ στο φετινό πρωτάθλημα, εντός έδρας απ’ την Νταντί Γιουνάτεντ. Ισορροπημένος ο αγώνας σχεδόν σε όλο το εύρος του, καμία ομάδα δεν ξεχώρισε. Η νίκη πήγε στους φιλοξενούμενους κυρίως διότι αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικοί στις λίγες καλές φάσεις που δημιουργήθηκαν, στοιχείο που φάνηκε να μη διαθέτει η Μαδεργουέλ. Πιστεύουμε ότι το... πείσμα θα λειτουργήσει θετικά απόψε για τη Μαδεργουέλ.

Προβάδισμα η Κρου

Μετακινούμαστε στο αγγλικό Λιγκ Καπ, προτείνοντας το 1Χ της Κρου επί της Πρέστον σε απόδοση 2.20.Με βάση την εικόνα της κόντρα στην Πορτ Βέιλ στην πρεμιέρα της Α’ Αγγλίας, η Κρου μόνο ικανοποιημένη θα πρέπει να αισθάνεται από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με την αντίπαλο της να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Παίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της και σίγουρα θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλύτερο, αυτή την φορά κόντρα στην Πρέστον. Ανάλογο ξεκίνημα και για την Πρέστον, η οποία στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην έδρα της με την Μίντλεσμπρο. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, με την αντίπαλο της να ελέγχει τον αγώνα, με την Πρέστον να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα.

Μπορεί... η Βίκινγκ

Από το Κύπελλο Νορβηγίας η επόμενη πρόταση, η οποία είναι ο «1 DNB» της Βίκινγκ επί της Μόλντε σε απόδοση 2.10 (DrawNoBetή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Επιστροφή στις νίκες για τη Βίκινγκ το Σάββατο εκτός έδρας κόντρα στη Σάρπσμποργκ. Επιβλήθηκε 0-2 και έτσι ξεπέρασε το σοκ της εντός έδρας ήττας με 0-1 απ’ τη Χάουγκεσουντ, ένα παντελώς αναπάντεχο αποτέλεσμα, που προκάλεσε προβληματισμό και ανησυχία. Ωστόσο, τα χαμόγελα επανήλθαν μετά το 0-2 επί της Σάρπσμποργκ, αναπτερώνοντας την ψυχολογία ενόψει του σημερινού προημιτελικού Κυπέλλου με τη Μόλντε. Θετικό το δείγμα της Μόλντε στην μετά Σκούλερουντ εποχή. Προηγήθηκε 0-2 στο εκτός έδρας ματς με την Οντ την Κυριακή, αν απουσίαζαν κάποια σοβαρά λάθη της άμυνας και του γκολκίπερ, Λίντε, τότε το «διπλό» θα ήταν στις αποσκευές της. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 74’, έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 72’, πιέστηκε πολύ μέχρι το φινάλε, αλλά κράτησε την ισοπαλία.

Με τα γκολ στη Ρουμανία

Τέλος, προτείνουμε το Over2,5 στην αναμέτρηση Τάργκου Μούρες - Πόλι Τιμισοάρα για την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας (απόδοση 2.30). Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ, η Τάργκου Μούρες, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Βιτορούλ. Παρέμεινε έτσι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα, με την Τάργκου Μούρες να βρίσκεται πάντως μόλις στο -2 από την κορυφή, έχοντας σήμερα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Άστρα υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Τιμισοάρα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-3. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Τιμισοάρα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει τα πατήματα της στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι στιγμής τέσσερις ήττες και μια νίκη, όπου μόλις σε ένα παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, διαθέτοντας την χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.