ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη για Λίβερπουλ, Άλταχ με κάλυψη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση και σήμερα, Κυριακή. Αρκετές οι επιλογές στο κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ορισμένα παιχνίδια τα οποία παρουσιάζουν το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr πέρα από όλα τα στοιχηματικά νέα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάμε αμέσως να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις.

Κερδίζει η Λίβερπουλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Πρέμιερ Λιγκ και το «διπλό» σε απόδοση 2.30 στο παιχνίδι Στόουκ – Λίβερπουλ. Μία πολύ καλή σεζόν ήταν η περσινή για τη Στόουκ, η οποία ξεκίνησε χωρίς τυμπανοκρουσίες και κατόρθωσε να πλασαριστεί τελικά στην 9η θέση του πίνακα. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή Μαρκ Χιουζ, ο οποίος παρέμεινε κανονικά στο τιμόνι της. Στο 2-0-4 το σερί στα καλοκαιρινά φιλικά, με τα δύο τελευταία να είναι οι ήττες από Κολωνία (2-1) και Πόρτο (3-0).

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί η Λίβερπουλ, από την πλευρά της. Οι «κόκκινοι» έδειξαν ανήμποροι να ανταποκριθούν σε συνθήκες πρωταθλητισμού την περσινή σεζόν και η κατάληξη στην 6η θέση του πίνακα σίγουρα θεωρείται αποτυχία. Η διοίκηση, βέβαια, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ξεκινάει αισίως την 4η σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Πλήθος χρημάτων ξοδεύτηκε και φέτος για μεταγραφές, με τις πιο δαπανηρές να είναι αυτές των Κριστιάν Μπεντέκε και Ρομπέρτο Φιρμίνο. Στο 5-1-0 το σερί στα καλοκαιρινά φιλικά, χωρίς κανένα από τα έξι να είναι κόντρα σε δυνατό αντίπαλο. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι το περσινό ντροπιαστικό 6-1 έχει αφήσει ακόμα... ανοικτές πληγές στους «κόκκινους», τις οποίες θα προσπαθήσουν να κλείσουν σήμερα.

Δε χάνει η Φιγκεϊρένσε

Επόμενη πρόταση από τη Βραζιλία και το παιχνίδι Σαπεκοένσε – Φιγκεϊρένσε, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.95. Η Σαπεκοένσε είναι δυνατή στην έδρα της, έχοντας συλλέξει εκεί τους 19 από τους 23 βαθμούς της. Η Φιγκεϊρένσε, από την άλλη, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Πόντε Πρέτα, που είναι και η μοναδική της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Μάλιστα, στο παιχνίδι αυτό σκόραρε για πρώτη φορά σε αυτό το χρονικό διάστημα και ελπίζει ότι η επιθετική δεινότητα θα συνεχιστεί και σήμερα και θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από το ίδιο πρωτάθλημα έχουμε ξεχωρίσει δύο ακόμη επιλογές. Συγκεκριμένα, το «2 DNB» σε απόδοση 1.95 στο ματς Πόντε Πρέτα –Φλαμένγκο (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) και τον «άσσο» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Ατλέτικο Παραναένσε – Σπορτ Ρεσίφε.

Με κάλυψη η Άλταχ

Συνεχίζουμε με το «1DNB» σε απόδοση 1.98 στο παιχνίδι του αυστριακού πρωταθλήματος, Άλταχ – Στουρμ Γκρατς. Μετά το 1-2 της Αυστρίας, η Άλταχ κατάφερε να φύγει με τη νίκη και από την Πορτογαλία, επικρατώντας με το ευρύ 1-4 της Γκιμαράες, τσεκάροντας έτσι την πρόκριση της στα πλέιφ οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπελενένσες. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ έχει ρίξει όλο το βάρος της στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, έχοντας παραμελήσει το πρωτάθλημα, Συγκεκριμένα, βρίσκεται μετά το πέρασμα των δυο πρώτων αγωνιστικών στην τελευταία θέση, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες από Γκρόντιγκ (2-1) και Αούστρια Βιέννης (3-1). Καλείται φυσικά να βρει τρόπο να μπορέσει να συνυπάρξει και στις διοργανώσεις, ενώ ξεκάθαρος στόχος της για σήμερα δεν είναι άλλος από την πρώτη της νίκη στην κατηγορία κόντρα στην Στουρμ Γκρατς.

Σε αντίθεση με την Άλταχ, η Στουρμ Γκρατς αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρούμπιν Καζάν. Γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας ήττα με 2-3, ενώ οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν στον επαναληπτικό της Ρωσίας ισόπαλες 1-1. Ανάλογες εμφανίσεις πραγματοποιεί όμως και στο πρωτάθλημα, με την Στουρμ Γκρατς να μετράει δυο ισοπαλίες μετά το πέρασμα των δυο πρώτων αγωνιστικών κόντρα σε Αντμίρα (1-1) και Γκρόντιγκ (1-1).

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιάρο

Περνάμε στο «1Χ» σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση Γιάρο –Σεϊναγιόεν για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Με τον βαθμό κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λάχτι η Γιάρο την προηγούμενη αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Παρά την καλή εμφάνιση παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Σεϊναγιόεν, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ίντερ Τούρκου. Αγνοεί, παράλληλα, τη νίκη στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, μετρώντας τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Μπορεί η Τουν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις για σήμερα με το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στον αγώνα του πρωταθλήματος της Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις – Τουν. Με υπηρεσιακό τεχνικό στο αποψινό ματς η Γιουνγκ Μπόις καθώς η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Φόρτε από τον πάγκο της, έπειτα το βαρύ 4-0 από τη Μονακό με το οποίο ολοκληρώθηκε η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν μόνο αυτό βέβαια, όσο κι ότι μετά από τρεις αγωνιστικές η ομάδα της Βέρνης ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη της, μετρώντας 3/3 ισοπαλίες, όλες με 1-1.

Δύσκολη μεν, πρόκριση δε για την Τουν, που μετά το εντός έδρας 0-0 με τη Βαντούζ, ήρθε ξανά ισόπαλη στον επαναληπτικό του Λιχτενστάιν την Πέμπτη, αλλά με 2-2 και λόγω των εκτός έδρας γκολ πέρασε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει μπει καλά, έχοντας δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα, ωστόσο, έχει τύχη απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.