ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δε χάνει η Γουότφορντ, προβάδισμα η Νταντί Γιουνάιτεντ

Σέντρα σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, με την έναρξη ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη να αποτελεί αδιαμφισβήτητα το αθλητικό και στοιχηματικό γεγονός του διημέρου. Από εκεί και πέρα, το κουπόνι είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με δράση σε όλες τις «μικρές» κατηγορίες του Νησιού, Κύπελλο στη Γερμανία, αλλά και με πρεμιέρα στην Α’ Γαλλίας.

Το κουπόνι, λοιπόν, θυμίζει ολοένα και περισσότερο χειμώνα και οι επιλογές για τους παίκτες αυξάνονται θεαματικά. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, τι έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr., στο οποίο μπορείτε να βρείτε προτάσεις για όλα τα πρωταθλήματα, όπως προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ, προγνωστικά Γαλλίας κλπ, κλπ.

Με κάλυψη η Νταντί Γιουνάιτεντ

Η «δυνατή» πρόταση της ημέρας έρχεται από την Πρέμιερ Σκωτίας και την αναμέτρηση Μάδεργουελ – Νταντί Γιουνάιτεντ, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το γκολ του Φλέτσερ στο 4’ αποδείχθηκε αρκετό για τη Μάδεργουελ, η οποία κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ινβερνές (0-1), ξεκινώντας έτσι με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Αιφνιδίασε την αντίπαλο με το δυνατό της ξεκίνημα, δέχθηκε στην συνέχεια την πίεση από την Ινβερνές, με την αμυντική της λειτουργία να αντιδρά σωστά.

Ανέτοιμη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Νταντί Γιουνάιτεντ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Αμπερντίν. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, με την Αμπερντίν να έχει το έλεγχο του αγώνα, με τον ΜακΚλίν στο 82’ να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα. Ανάλογες πάντως εμφανίσεις πραγματοποίησε και στα φιλικά προετοιμασίας της όπου γνώρισε έξι ήττες στις έξι φιλικές αναμετρήσεις της και καλείται να δείξει σήμερα ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, με στόχο τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, την κάλυψη του DNB.

Με το «δεξί» η Γουότφορντ

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, και το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στο ματς Έβερτον – Γουότφορντ. Μία από τις ομάδες της φετινής Πρέμιερσιπ με τη μικρότερη κινητικότητα στις μεταγραφές ήταν η Έβερτον. Παρά το γεγονός ότι τα "ζαχαρωτά" θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την περσινή σεζόν (τερμάτισαν στο δεύτερο μισό του πίνακα), δεν κατόρθωσαν να προχωρήσουν σε ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ. Η μοναδική σημαντική αγορά ήταν αυτή του Ζεράρ Ντεουλοφέου από την Μπαρτσελόνα (είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν ως δανεικός).

Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία για τη Γουότφορντ, η οποία στέλνει το μήνυμα ότι... ήρθε για να μείνει, αν κρίνει κανείς από την υπερδραστηριότητα στο μεταγραφικό τομέα. Με τον Ισπανό Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να αποτελεί το νέο τεχνικό της ηγέτη, η ομάδα της οικογένειας Πότσο (κατέχουν επίσης τις Ουντινέζε και Γρανάδα) έρχεται με μεγάλη αισιοδοξία στη σημερινή πρεμιέρα του «Γκούντισον Παρκ», έχοντας ενισχυθεί με τους μέσους Μπεχράμι και Καπού, τον μεσοεπιθετικό Χουράδο, τον επιθετικό Μπέργκουις, τον... δικό μας Χοσέ Χολέμπας, τον κίπερ Αρλάουσκις, τον φορ Βίντρα και τους εξαιρετικούς αμυντικούς Νιόμ, Πρεντλ και Μπρίτος. Αναμένουμε να μπει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα και, τουλάχιστον, να μην ηττηθεί στην πρεμιέρα.

Δε χάνει η Σάντερλαντ

Ακόμη μία πρόταση προκύπτει από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Λέστερ – Σάντερλαντ, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.05. Δεν είναι λίγοι οι εν Ελλάδι ποδοσφαιρόφιλοι που «στοιχηματίζουν» στην πτώση της Λέστερ στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Αιτία... η αντικατάσταση στην τεχνική ηγεσία του Νάιτζελ Πίρσον με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε τις «αλεπούδες» μετά το καταστροφικό πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα... κερδίσει πίσω τους χαμένους πόντους στο προπονητικό του γόητρο. Το έργο του, πάντως, είναι δύσκολο, αν και η Λέστερ αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή στην κατηγορία.

Μία απλόχερη ψήφο εμπιστοσύνης στο τιμόνι της Σάντερλαντ πήρε ο Ντικ Αντβοκάατ, με τον Ολλανδό τεχνικό να έρχεται στο «Στάδιο του Φωτός» στο δεύτερο γύρο και να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη της σωτηρίας. Ο Αντβοκάατ εξουσιοδοτήθηκε εν λευκώ για τις μεταγραφές και έφερε στην ομάδα τον συμπατριώτη του εξτρέμ Γερμέν Λενς, τον κεντρικό αμυντικό Γιουνές Καμπούλ, ενώ η τελευταία άφιξη είναι αυτή του μέσου Εμβιλά, ως δανεικού από την Ρουμπίν Καζάν. Ήρθε, επίσης, ο δεξιός μπακ Μάθιους από τη Σέλτικ, ενώ αγοράστηκαν τα πλήρη δικαιώματα των Ρίκι Άλβαρες και Σεμπάστιαν Κόατες. Στο δια ταύτα, Σάντερλαντ σήμερα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Πόγκον

Ολοκληρώνουμε με Πολωνία και τον αγώνα Πόγκον – Γκόρνικ Λέζνα, με την επιλογή μας να είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.93. Με το βαθμό κατάφερε να φύγει την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Λέχια Γκντανσκ η Πογκόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, αλλά και με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-1), με την Πόγκον να παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας συνολικά μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Λέγκια Βαρσοβίας υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκόρνικ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-2. Δεν μπόρεσε να πιέσει την αντίπαλο της για κάτι καλό, με την Λέγκια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχει και σήμερα δύσκολο έργο και θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.