ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προβάδισμα ο ΠΑΟ στο ντέρμπι, στήριγμα η Λυών

Σούπερ ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σήμερα και όπως είναι λογικό η κόντρα των «αιωνίων» επισκιάζει τα πάντα. Βέβαια, και στο υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε ποιες έχουμε ξεχωρίσει.

Με κάλυψη ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στο οποίο θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το πιο κρίσιμο ντέρμπι των τελευταίων ετών δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχοντας κάνει αντεπίθεση στα τελευταία παιχνίδια, οι πράσινοι έφτασαν στο -6 απ’ την κορυφή και σήμερα τους δίνεται «χρυσή» ευκαιρία να πάνε στο -3 και να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει σήμερα αυτό που καταφέρνει καλά φέτος, δηλαδή να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Είναι η κορυφαία εντός έδρας ομάδα της Σούπερλιγκ, εκεί έχει μαζέψει τους 33 εκ των 52 πόντων του.

Για δύο αποτελέσματα θα μπουν σήμερα στη Λεωφόρο οι ερυθρόλευκοι, γνωρίζοντας ότι ακόμη και με την ισοπαλία ουσιαστικά θα έχουν «αγκαλιάσει» έναν ακόμη τίτλο, καθώς η διαφορά απ’ τη δεύτερη θέση θα παραμείνει στους 6 πόντους και με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι βατό. Εκτός της ιδιαίτερης σημασίας του αγώνα, οι Πειραιώτες αναζητούν θετική παρουσία και για άλλους λόγους. Απ’ τη μία, προέρχονται απ’ το «στραπάτσο» στην Ουκρανία κόντρα στην Ντνίπρο και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κερδίσουν σε ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης, ενώ απ’ την άλλη γυρεύουν επιτέλους μια πειστική εμφάνιση σε εκτός έδρας απαιτητικό ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν κέρδισε εκτός έδρας κόντρα σε Ατρόμητο (ήττα 1-0), Αστέρα Τρίπολης (0-0), ΠΑΟΚ (0-0) και Παναιτωλικό (1-1), τις τέσσερις κατά τεκμήριο πιο ποιοτικές ομάδες εκτός των «αιωνίων», αλλά στα τρία ματς δε βρήκε καν δίχτυα! Βάλτε μέσα και τον αγώνα με τη Μάλμε (ήττα 2-0) και έχετε ένα σκηνικό που καταδεικνύει περίτρανα ότι οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δημιουργίας μακριά απ’ το Φάληρο.

Με χάντικαπ η Λυών

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το παιχνίδι Λυών – Ναντ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ της Λυών σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λυών με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Λυών κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Αποδείχθηκε στο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αποδείχθηκε και στην έδρα της Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική, ότι χωρίς τον Αλεξάντρ Λακαζέτ η Λυών χάνει πολλή από τη δύναμή της. Στο «Moustoir» κινδύνευσε ακόμα και με ήττα και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και άλλο από Παρί και Μαρσέιγ, ωστόσο το πιο θετικό νέο ενόψει του σημερινού αγώνα είναι η επιστροφή του πρώτου της σκόρερ. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, αφού έμεινε σχεδόν ένα μήνα εκτός λόγω τραυματισμού, είναι ξανά στη διάθεση του Χουμπέρ Φουρνιέ, αφού από την Τετάρτη και έπειτα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

«Ξινό» έχει βγει στη Ναντ, από την άλλη, το 2015 αφού μετά τη διακοπή, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει μια νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, υποδέχτηκε την Μπαστιά και ήταν απογοητευτική. Έκανε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο, αλλά δέχτηκε και άλλο για να γνωρίσει μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα.

Κερδίζει η Λούγκο

Τρίτη και τελευταία πρόταση για σήμερα από ο «Άσσος» σε απόδοση 2.13 στον αγώνα Λούγκο – Ουέλβα για τη Β’ Ισπανίας. Η μέτρια εικόνα της Λούγκο συνεχίστηκε και την περασμένη αγωνιστική, όταν και έφυγε ηττημένη από την έδρα της Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες 10 αγωνιστικές και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, μετρούν μόνο δύο εντός έδρας ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (5-6-2). Η Ουέλβα, από την πλευρά της, βρίσκεται μακριά από τα γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και να έχει παραμείνει «άσφαιρη» στις 9/12 τελευταίες. Άμεση απόρροια του παραπάνω στοιχείου είναι και... η άγνοια της νίκης, με το σερί 0-3-9 στις τελευταίες 12 αγωνιστικές να έχει φέρει τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνιπάμεστοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.