ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ελκυστικά ματσάκια στο σημερινό κουπόνι

Πάμε να δώσουμε μερικά ενδιαφερόμενα και ελκυστικά ματσάκια από το σημερινό κουπόνι του Στοιχήματος.

Θα ξεκινήσουμε από την παγωμένη Ρωσία όπου η Ρούμπιν υποδέχεται στο Καζάν την Άμκαρ. Πάμε με τα πολλά γκολ και το καλοπληρωμένο over.

Συνέχεια στην γειτονική μας και πανέμορφη Κύπρο και το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλων Λεμεσού. Θα κρατήσουμε και εδώ τα πολλά γκολ καθώς ο Απόλλων βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα ενώ οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την νίκη με την σειρά τους.

Επόμενος μας σταθμός η Ελληνική Superleague. Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ φιλοξενεί τον ανεβασμένο από την ευρωπαϊκή νίκη ΠΑΟΚ. Προσωπική άποψη το ματς σήμερα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ. Λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος, λίγο η ανεβασμένη ψυχολογία που πάντα δεν βγαίνει σε καλό, λίγο ο κόσμος που αναμένετε να στηρίξει την τοπική ομάδα, με κάνει να κοιτώ την επιλογή του 1Χ διπλή ευκαιρία.

Πάμε να κλείσουμε με ένα ματς από την Ιταλία ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, Λάτσιο εναντίον Νάπολι. Επιθετικές ομάδες και οι δύο αναμένουμε λοιπόν να μπουν πολλά γκολ οπότε κρατάμε το over που είναι και σε αρκετά καλή απόδοση.

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Παντσερίδης Παναγιώτης