ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρεμιέρα Ολυμπιακού στην Βαλένθια, πανίσχυρος ο Αστέρας εντός

Ημέρα Μπάσκετ σήμερα καθώς σερβίρεται το πρώτο πιάτο της 1ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague με πέντε αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός που ρίχνεται πρώτος στη μάχη από τις ελληνικές ομάδες αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια με τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του. Η πρεμιέρα του φετινού θεσμού έγινε χθες με την Κάχα Λαμποράλ να επικρατεί εύκολα της Νεπτούνας.

Με πόντους στον αγώνα του Ολυμπιακού

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Euroleague με τον αγώνα των ερυθρόλευκων στη Βαλένθια όπου επιλέγουμε το over 8.5 στο σύνολο πόντων του Κρέσιμιρ Λόντσαρ σε απόδοση 1.87. Σπουδαία πρεμιέρα για την Βαλένθια που υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η Βαλένθια αν και έχασε τον Ντόλμαν θέλει να φτάσει ψηλά και έχει το ρόστερ για να το επιτύχει. Βασικότερο όλων είναι η παρουσία του Περάσοβιτς στον πάγκο ο οποίος εξελίσσεται σε μεγάλη μορφή των πάγκων στη Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο το Final-4, κράτησε βασικά το Σπανούλη και έχει γεμάτο ρόστερ. Η ήττα στον προημιτελικό κυπέλλου χάλασε το κλίμα της ομάδας και τώρα οι παίχτες ψάχνουν μια μεγάλη νίκη για να ξεχαστεί εκείνο το στραπάτσο. Η Βαλένθια δεν είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για ξέσπασμα όμως δε σημαίνει ότι είναι εύκολος ο άσσος. Αποχή από σημείο και Under/Over μέχρι να δούμε τι σκοπούς έχει ο Τόμιτς σαν προπονητής για πρώτη φορά στην ζωή του. Επιλογή προκύπτει από τα ειδικά παιχτών που προσφέρει ο Stoiximan. Ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ είναι πολύπειρος Κροάτης σέντερ που έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές μεγάλες ομάδες. Ήρθε από την Κίμκι όπου αγωνίστηκε τέσσερις χρονιές με μεγάλη επιτυχία. Έχει κάνει καλή αρχή με 19 πόντους στη νίκη επί της Σεβίλλης, με 6 πόντους στη ήττα από Μούρθια αλλά μόνο σε 11 λεπτά συμμετοχής και 17 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής στον ημιτελικό του σούπερ-καπ με τη Ρεάλ. Λόγω της απουσίας του Ντούμπλιεβιτς η δουλειά στη ρακέτα θα γίνει από τους Λόντσαρ και Αγκιλάρ αποκλειστικά. Το όριο πόντων του Λόντσαρ δίνεται στους 8.5 πόντους. Λογικά θα αγωνιστεί πάνω από 20 λεπτά και είναι ικανός για διψήφιο αριθμό πόντων. Επιλογή λοιπόν ο Λόντσαρ Over 8.5 πόντοι.

Δυνατή έδρα ο Ερυθρός Αστέρας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι όπου κρατάμε την νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.88. Στην Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν στην Euroleague για Ερυθρό Αστέρα και Γαλατασαράι. Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα δηλαδή να φτάσει τουλάχιστον στον ΤΟΡ-16 που δεν κατάφερε πέρσι ενώ η Γαλατασαράι θα είναι ευχαριστημένη με παρόμοια πορεία όπως πέρσι δηλαδή είσοδο στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Είναι στα μέτρα και τω δύο να προκριθούν από τον όμιλο που επίσης συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα και Νεπτούνας. Ο Ερυθρός Αστέρας θα στηριχθεί πάρα πολύ στην παντοδύναμη έδρα του. Από την πρεμιέρα κιόλας μπορούμε να πούμε ότι έχει αγώνα που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Έχει παίξει καλά έως τώρα και η άμυνά του λειτουργεί άψογα. Η Γαλατασαράι, όπως είχε ειπωθεί και το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο την Ουσάκ, ακόμα ψάχνεται λόγω των πολλών νέων ονομάτων. Στήριξη στην έδρα απόψε και επιλογή η νίκη του Ερυθρού Αστέρα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescoreΜπάσκετ.