ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φαβορί και Αποδόσεις που όλο το ελληνικό κοινό πρέπει να γνωρίζει

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκε με την Εθνική μας ομάδα να κάνει το χρέος της και να νικάει 5-0 το Γιβραλτάρ εντός έδρας. 

Η αθλητική επικαιρότητα επιστρέφει στους συνηθισμένους ξέφρενους ρυθμούς της. Ειδικά στο ποδόσφαιρο η φετινή χρονιά προβλέπεται πολύ γεμάτη για τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες να έχουν προκριθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πιθανόν να παίζουν δύο αγώνες την εβδομάδα για μεγάλο διάστημα της χρονιάς. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν στο Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην κατώτερη δυναμικότητας διοργάνωση Europa Conference League.

Σε περίπτωση που θέλετε να στοιχηματίσετε στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, στις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργάνωσεις ή σε οποιοδήποτε άλλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση, υπάρχει μια εταιρεία κατάλληλη για εσάς. Στην Leon πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία ποδόσφαιρο θα δείτε επιλογές για αγώνες του βασιλιά των σπορ από όλες τις χώρες του κόσμου και φυσικά από την χώρα μας την Ελλάδα. Είτε θέλετε να στοιχηματίσετε στο αθλητικό γεγονός της σεζόν είτε σε έναν συνηθισμένο αγώνα, εκεί θα βρείτε ότι αναζητάτε. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας τις πολλαπλές επιλογές που σας προσφέρονται.

Μπορεί το κύπελλο Ελλάδας να έχει ήδη ξεκινήσει, μάλιστα εδώ μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης φάσης, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η διοργάνωση που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού φέτος. Η περσινή μάχη ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μέχρι τελικής πρώτης, μας έδωσε μετά από πολλά χρόνια ένα πρωτάθλημα στο οποίο περιμέναμε έως το τελευταίο σφύριγμα να μάθουμε τον πρωταθλητή. Αυτήν την χρονιά, οι μεγάλες ελληνικές ομάδες υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη μάχη που θα συμπεριλάβει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ως μνηστήρες του τίτλου.

Μετά από το πρώτο μικρό δείγμα που έδειξαν οι ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές της Super League, οι στοιχηματικές εταιρείες συνεχίζουν να δίνουν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την νταμπλούχο Ελλάδας την προηγούμενη σεζόν ΑΕΚ, παρά την γκέλα της με τον Πανσερραϊκό και την δυσκολία της στην νίκη της επί του Βόλου.

Με 3 νίκες σε αντίστοιχο αριθμό παιχνιδιών ο Ολυμπιακός άξια θεωρείται δεύτερο φαβορί με μικρή διαφορά πίσω από την ΑΕΚ. Η αλλαγή του Ολυμπιακού φέτος είναι τεράστια, αφού ξεφορτώθηκε 24 παίκτες, έναν αριθμό ικανό για μια ολόκληρη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με τους υποστηρικτές του να ελπίζουν ότι η βελτίωση στις λύσεις του από τον πάγκο θα του δώσουν την ώθηση για να βγάλει λάθος τα προγνωστικά και να στεφθεί πρωταθλητής.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ αν και μοιάζει να βρίσκεται λίγο πίσω από τις άλλες 3 ομάδες, θέλει να κάνει την έκπληξη και να φέρει στην Θεσσαλονίκη το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.