ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το δεξί το Αννόβερο, ανοιχτό ματς στη Σαμάρα

Πιο γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα, αφού τα πρωταθλήματα που έκαναν σέντρα χθες, συνεχίζονται με περισσότερες μάχες.

 Στη Γερμανία, το Αννόβερο εντυπωσίασε στα φιλικά και θέλει να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα. Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Έλβερσμπεργκ και δείχνει πως με την ώθηση της έδρας μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν. Στη Ρωσία, η Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα έδειξε κενά στα μετόπισθεν και η σημερινή αντίπαλος Κρίλια, δείχνει ικανή να της προκαλέσει προβλήματα.

293. Αννόβερο – Έλβερσμπεργκ (14:00)

Καλή εικόνα στα πρόσφατα φιλικά έδειξε το Αννόβερο. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε 3-0 της ποιοτικής Βιγιαρεάλ. Δείχνει αποφασισμένο να πρωταγωνιστήσει φέτος και να διεκδικήσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Άγνωστο το πως θα παρουσιαστεί η νεοφώτιστη Έλβερσμπεργκ, η οποία σίγουρα θα παίξει με ενθουσιασμό αλλά δεν είναι στοιχείο που μπορεί να ανακόψει το μομέντουμ και τη διάθεση που έχει το Αννόβερο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί, παίζεται ο άσος στο 2.20.

Διαβάστε επίσης: Εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία – Πλήρης οδηγός! https://www.foxbet.gr/live-streaming-agones

Κρίλια – Ντιναμό Μόσχας (15:00)

Ανάποδες πρεμιέρες για αμφότερες τις ομάδες, με την Κρίλια να παίρνει μεγάλη νίκη στο Γκρόζνι, επικρατώντας 2-1 της Αχμάτ. Από την άλλη η Ντιναμό Μόσχας, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αφού η άμυνά της προβλημάτισε και ηττήθηκε εύκολα με 1-3 από την Κράσνονταρ εντός έδρας. Με πίεση άμεσα η Ντιναμό αφού ταξίδεψε στη Σαμάρα για να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ρισκάρει και θα ανοίξει το ματς, γεγονός που η Κρίλια δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί, Ποντάρουμε στο συνδυασμό G/G και Over 2,5, σε απόδοση 1.95.

338. Βόλφσμπεργκερ – Μπλάου Βάις Λιντς (18:00)

Δεν έπεισε την περσινή σεζόν η Βόλφσμπεργκερ, τερματίζοντας στο μέσο της βαθμολογίας ενώ και μέσω των μπαράζ δεν κατάφερε να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σαφώς και φέτος θέλει να δείξει ένα κλικ πιο πάνω, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους που δεν πέτυχε πέρυσι. Ναι μεν δεν έπεισε στα φιλικά, ωστόσο μεταγραφικά έδειξε ζωηρή. Αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Μπλάου Βάις, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και εάν δεν επικρατήσει θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία, κρατάμε τον άσο στο 2.25.

361. Σλασκ – Ζαγκλέμπιε (21:00)

Γειτονικό ντέρμπι στην Πολωνία, με την Σλασκ να υποδέχεται τη Ζαγκλέμπιε. Η γηπεδούχος δεν κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε στην πρεμιέρα, στην έδρα της Κορόνα, μένοντας στο 1-1 παρ' ότι ήταν καλύτερη. Από την άλλη η Ζαγκλέμπιε ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος κι έφτασε στην ανατροπή, επικρατώντας 2-1 της νεοφώτιστης Ρουχ εντός έδρας. Αμφότερες στην πρεμιέρα, έδειξαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ διαθέτουν τρομερή ποιότητα σε αυτόν τον τομέα. Αναμένουμε κι απόψε επιθετικό ματς με φάσεις, εφικτό το G/G στο 1.70.

369. Φορτούνα Ντ. – Χέρτα (21:30)

Με σπουδαίο ματς κλείνει το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου η Φορτούνα υποδέχεται τη Χέρτα. Αμφότερες οι ομάδες, με κυριαρχικό στόχο να πρωταγωνιστήσουν και εν τέλει να κερδίσουν την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκονται πολύ κοντά από άποψη ποιότητας, με τη Φορτούνα να αποκτά σημαντική δυναμική μπροστά στο κοινό της, ενώ η Χέρτα προβληματίζει με την αμυντική της συμπεριφορά. Δύο στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν προς τα αριστερά, επιλογή ο άσος με DNB στο 1.70.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr