ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ράκοβ, ανοιχτό ματς στο «Ibrox»

Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος γύρος για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με αρκετές σημαντικές μονομαχίες στο πρόγραμμα.

 Η Ράκοβ αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πολωνίας πέρυσι, φέτος έχει ως στόχο να αγωνιστεί σε έναν Ευρωπαϊκό όμιλο. Κόντρα στην Καραμπάγκ της δίνεται η ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό. Φαβορί ο Άρης Λεμεσού κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, ενώ ανοιχτό ματς αναμένεται στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Σκωτία, κόντρα στη Ρέιντζερς.

662. Άρης Λεμεσού – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (20:00)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Άρης Λεμεσού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κύπρου, αποτελώντας μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της χώρας. Στόχος να τα πάει καλά και στο Ευρωπαϊκό του ταξίδι. Κόντρα στην εμπειρότερη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση. Πολύ σημαντικό για να επιβεβαιώσει αυτόν τον φαβοριτισμό, να εκμεταλλευτεί την έδρα του απόψε. Αήττητος στο νέο του γήπεδο ο Άρης και αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με πρόβλημα στην άμυνα, μπορεί να φτάσει σε σκορ πρόκρισης παίζεται ο άσος σε συνδυασμό με το Over 1,5 στο 2.00.

Διαβάστε επίσης: Novibet Ανάληψη – Μέθοδοι και διάρκεια επεξεργασίας πληρωμής

666. ΤΣΣΚΑ 1948 – Στεάουα Βουκουρεστίου (20:30)

Στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, η πρωτοεμφανιζόμενη ΤΣΣΚΑ 1948 από τη Βουλγαρία, υποδέχεται την εμπειρότερη Στεάουα. Οι Ρουμάνοι απέχουν από τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Φέτος δείχνουν αποφασισμένοι να το αλλάξουν αυτό. Έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, με 2/2 νίκες, στόχος ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Βουλγαρία ώστε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, την επόμενη βδομάδα στην έδρα της. Δυναμικά έχει ξεκινήσει και η γηπεδούχος τη σεζόν, επίσης με 2/2 νίκες, ωστόσο η έλειψε εμπειρίας μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην έκβαση του αποψινού ματς. Η Στεάουα δείχνει σοβαρή με τον Χαραλάμπους στον πάγκο, αναμένεται ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα πάμε στον συνδυασμό του Χ2 (Δ.Ε) με το Under 3,5 στο 1.80.

673. Ράκοβ – Καραμπάγκ (21:15)

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, κατακτώντας δίκαια τον τίτλο πέρυσι, θέλει να εκκινήσει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή να πάρει την πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Διακαής πόθος, αυτός να είναι του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πολύ δρόμο για να το καταφέρει αυτό και για αρχή θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της εμπειρότερης Καραμπάγκ. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι αποτελούν ομάδα που δουλεύουν με πλάνο και προσήλωση, απόψε μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν έστω και σε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.10.

675. Ρέιντζερς – Ολυμπιακός (21:45)

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους. Ανάμεικτη εικόνα άφησε στα φιλικά. Τώρα έχει δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις επί Βρετανικού εδάφους, απόψε κόντρα στη Ρέιντζερς και τρεις μέρες μετά ενάντια στη Νόριτς. Οι γηπεδούχοι ακόμα και στα φιλικά προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, ειδικά όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο αμυντικά δεν έχουν σταθερότητα, ο Ολυμπιακός έδειξε στην Αυστρία πως μπορεί να σκοράρει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ΟΚ το Over 2,5 στο 1.80.

696. Φιλαδέλφεια – Κερέταρο (27/07, 02:30)

Ολοκληρώνουμε με ματς από τη νυχτερινή ζώνη και το Leagues Cup. Η Φιλαδέλφεια επικράτησε με 3-1 της Τιχουάνα την πρώτη αγωνιστική και απόψε θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζοντας ακόμα μια ομάδα από το Μεξικό, την Κερέταρο. Οι Μεξικανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι παίκτες της απείλησαν να μην αγωνιστούν στην εν λόγω διοργάνωση, εάν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή και η Κερέταρο παρουσιάζεται κανονικά στον θεσμό. Ωστόσο, όλα αυτά θα την έχουν επηρεάσει στο αγωνιστικό σκέλος. Η σοβαρή Φιλαδέλφεια έχει προβάδισμα προς τη νίκη, επιλογή ο άσος στο 1.71.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr