ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όλα στην «τσιμ μπομ» και τα γκολ στο «Μάξιμιρ»

«Ζάχαρη» το Over 2,5 στο Σίριους – Μιάλμπι, το τελικό 2-3 τα λέει όλα.

Είπαμε αγωνιστική σε σκανδιναβικό πρωτάθλημα με μόλις ένα Over 2,5 δε γίνεται. Έτσι βγήκε ακόμη ένα και πάμε για τα σημερινά, τα «αστεράτα».

Το απόγευμα υπάρχει το ζευγάρι Ζαλγκίρις – Γαλατάσαραϊ, που όπως φαίνεται όλος ο ντουνιάς θα πέσει πάνω στο διπλό. Λογικό, αφού παίζει μία ομάδα που είναι δύο σκάλες ανώτερη, έχει το 90% του περσινού ρόστερ και βάζει πλώρη για όμιλο και όχι μόνο (θα πω εγώ). Οι Τούρκοι εξόρμησαν στη Λιθουανία με όλους τα «αστέρια», πλην του δυναμικού μέσου Τορέιρα.

Ο Ζανιόλο φαίνεται πως θα ξεκινήσει στην επίθεση και όσοι καταφέρουν να βρουν απόδοση για να σκοράρει, θα τους παρότρυνα να το ποντάρουν. Εμείς θα πάρουμε το Over 2 της «τσιμ μπομ», θεωρώντας πως μπορεί να φτάσει σε άνετο σκορ, από τη στιγμή που στη γηπεδούχο έχουν αποδεχθεί πως είναι το αουτσάιντερ και πως κατεβαίνουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Στα γκολ των Τούρκων λοιπόν.

Στην Κροατία, βρίσκουμε το ζευγάρι Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αστάνα. Δύο ομάδες που παρατηρούμε σταθερά στις προκριματικές φάσεις τα τελευταία χρόνια, άλλοτε στα πλέι οφ, άλλοτε πιο νωρίς. Η μοίρα τους έφερε στον 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ταμπέλα του φαβορί να πηγαίνει στη γηπεδούχο. Η κροατική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, έχασε 2-1 εντός από τη Χάιντουκ και σήμερα θέλει να ρεφάρει το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο να φτιάξει κλίμα ενόψει ρεβάνς, αφού γνωρίζει πως στο Νουρ-Σουλτάν θα αντιμετωπίσει διαφορετικές συνθήκες (χαμηλότερες θερμοκρασίες και συνθετικό χλοοτάπητα).

Οπότε σήμερα θα τα δώσει όλα για άνετη νίκη. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έστειλαν μήνυμα μέσω της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, πως δεν θα μπουν στο «Μάξιμιρ» για χαβαλέ. Θα το παλέψουν και θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί. Σημειωτέον, πως ο νικητής απ’ αυτό το ζευγάρι, θα βρει μπροστά του την ΑΕΚ. Γκολ και μόνο, αφού ο άσος είναι πολύ χαμηλός, ενώ το χέρι δεν πάει τόσο εύκολα στο διπλό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr