ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σκοράρει η Γιουνγκ Μπόις, ενθουσιασμός στη Ζαγκλέμπιε

Στην Ελβετία, η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν, υποδεχόμενη τη Λωζάνη. Στην Πολωνία, η Ζαγκλέμπιε έκλεισε ιδανικά την περσινή σεζόν και μπαίνει στη νέα με σκοπό να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, κόντρα στη νεοφώτιστη Ρουχ Χορζόφ.

473. Γιουνγκ Μπόις – Λωζάνη (17:30)

Σαρωτική πέρυσι η Γιουνγκ Μπόις, μπαίνει στη φετινή σεζόν με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο. Της δίνεται η ευκαιρία να το κάνει αυτό, διότι αντιμετωπίζει έναν βατό αντίπαλο όπως η Λωζάνη. Οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι, για την ώρα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος του περσινού τους κορμού. Η ομάδα του Ραφαέλ Βικί διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, η νωχελική άμυνα της φιλοξενούμενης μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει σε εύκολη νίκη.

➥ Έχει πιθανότητες ο συνδυασμός του άσου με το Over 2,5 στο 2.00.

Δείτε εδώ: Τα πάντα για τη φορολογηση κερδων στοιχημα

484. Ζαγκλέμπιε – Ρουχ Χορζόφ (18:30)

Περνάμε στην Πολωνία, εκεί η Ζαγκλέμπιε υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ρουχ Χορζόφ. Η γηπεδούχος τελείωσε ιδανικά το περσινό πρωτάθλημα και από εκεί που κινδύνευε για την παραμονή της, λίγο έλειψε να... κλέψει ένα εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι, με έντονο ενθουσιασμό ξεκινάει τη φετινή σεζόν, με στόχο να διεκδικήσει εν τέλει κάτι καλύτερο. Άγνωστο το πως θα εμφανιστεί η νεοφώτιστη Ρουχ, ωστόσο η ενθουσιώδης Ζαγκλέμπιε δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

➥ Παίζεται ο άσος σε απόδοση 1.83.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ