ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το δεξί οι μεγάλες της Μόσχας, σοβαρεύεται η Βασιλεία

Σέντρα σε Ελβετία και Δανία σήμερα, όπου έχουμε κρατήσει παρακάτω, επιλογές από αμφότερα τα πρωταθλήματα.

Μιας και με το δεξί θα θελήσουν να ξεκινήσουν οι Κοπεχάγχη και Βασιλεία κόντρα σε Λίνγκμπι και Σεν Γκάλεν αντίστοιχα. Φαβορί για τρίποντο στο ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν, είναι και οι δύο ομάδες της Μόσχας, η Λοκομοτίβ που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ρουμπίν Καζάν αλλά και η ΤΣΣΚΑ που αγωνίζεται στην έδρα της Ουράλ.

Ουράλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (13:00)

Το πάλεψε η ΤΣΣΚΑ στο Σούπερ Καπ κόντρα στην πανίσχυρη Ζενίτ, ωστόσο βρέθηκε να χάνει το τρόπαιο στα πέναλτι. Γυρνάει άμεσα σελίδα πάντως αφού στόχος της είναι να κάνει και πάλι μια δυνατή χρονιά στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, ακριβώς ότι έκανε πέρυσι, όταν τερμάτισε δεύτερη. Σίγουρα η έδρα της Ουράλ δεν είναι η πιο φιλόξενη, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ τρέχει τρομερή παράδοση στη Σιβηρία, αφού έχει να ηττηθεί εκεί από το 1995! Συν τις άλλοις υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, στο χέρι της να μπει θετικά στη νέα σεζόν η ΤΣΣΚΑ, το διπλό πληρώνει 2.12.

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιοι και αποδόσεις για την χρυσή μπάλα 2023!

Λινγκμπι – Κοπεγχάγη (17:00)

Στη Δανία, η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη αγωνίζεται στην έδρα της αδύναμης Λίνγκμπι. Οι φιλοξενούμενοι μεσοβδόμαδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Μπρέινταμπλικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς σήμερα πρέπει να τελειώσουν από νωρίς το ματς και να κατακτήσουν το τρίποντο. Υπάρχει σημαντική ποιότητα στην πρωταθλήτρια και μπορεί να τα καταφέρει. Ποντάρουμε στον συνδυασμό του διπλού με το Over 1,5 που είναι σε απόδοση 1.90.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ρουμπίν Καζάν (17:30)

Περνάμε και πάλι στη Ρωσία, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα Μόσχα για να ασχοληθούμε με μια ακόμα ομάδα της πόλης, τη Λοκομοτίβ. Προβληματικό το περσινό πρώτο μισό για τη "Λόκο" αφού βολόδερνε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και απειλούταν με υποβιβασμό. Ωστόσο στη διακοπή έγιναν δύο κομβικές κινήσεις, με τον Γκαλακτιόνοφ να αναλαμβάνει το τεχνικό τιμόνι, ενώ ο φορ Τζιούμπα με τα γκολ του, βοήθησαν τους Μοσχοβίτες να τερματίσουν εν τέλει στο μέσο της βαθμολογίας. Αμφότεροι συνεχίζουν και φέτος, η Ρουμπίν κλασική ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο έλειψε για έναν χρόνο από εκεί και θα της πάρει καιρός να προσαρμοστεί. Πιο κοντά στη νίκη η Λοκομοτίβ, ο άσος πληρώνει στο 1.82.

Bάρναμο – Χάκεν (18:30)

Συνεχίζουμε με Σκανδιναβία και το πρωτάθλημα της πρώτης Σουηδίας. Η δεύτερη Χάκεν που κυνηγάει τον τίτλο παίζει στην έδρα της αδύναμης Βάρναμο που θα παλέψει για την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν τα ματς τους, ωστόσο δεν είναι καθόλου σταθεροί και αυτό τους στοιχίζει έντονα, όπως την προηγούμενη βδομάδα, όταν βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στην έδρα της Χάλμσταντ για να ισοφαριστεί εύκολα σε 2-2. Από την άλλη η Χάκεν μπορεί μεσοβδόμαδα να δίνει ματς για την Ευρώπη, ωστόσο για την ώρα ανταποκρίνεται εξαιρετικά και στις δύο υποχρεώσεις. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, με σοβαρότητα μπορούν να πάρουν τη νίκη. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 1.72.

379. Σεν Γκάλεν – Βασιλεία (19:00)

Ολοκληρώνουμε με ματς από την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας όπου σήμερα κάνει σέντρα. Σεν Γκάλεν και Βασιλεία απογοήτευσαν για τα καλά πέρυσι. Η πρώτη έμεινε εκτός Ευρώπης, ενώ το ίδιο κόντεψε να πάθει και η φιλοξενούμενη, σώζοντας εν τέλει την παρτίδα στο φινάλε. Φέτος η Βασιλεία μπαίνει με τρομερή πίεση και είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει τον τίτλο από τη Γιουνγκ Μπόις. Αδικούνται από το σετ οι φιλοξενούμενοι που μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί την χρονιά. Ποντάρισμα στη Δ.Ε υπέρ της, στο 1.95.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr