ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διέξοδος το Κύπελλο για Μπόκα, ανώτερη η Ζίμπρου

Ολοκληρώθηκε ο 1ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν οι επαναληπτικοί της ίδια φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Δυνατό φιλικό για τον Βόλο, αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Τέλος, συμπληρώνεται το... παζλ στους «16» Κόπα Σουνταμερικάνα, απόψε θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες.

ΑΠΟΕΛ – Βόλος (20:00)

Μετά την απώλεια του τίτλου την περσινή περίοδο ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε σημαντικά, σε τεχνική ηγεσία (Σα Πίντο αντί Μιλόγεβιτς) και ρόστερ (ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Φετφατζίδη, Γουίλσον, Τομανέ). Στη Βουλγαρία είχε επίδοση 2-1-1 στα φιλικά που έδωσε, ενώ εντός συνόρων πήρε δύο νίκες απέναντι σε Οθέλλο και Δόξα. Ο Βόλος είχε καλή εικόνα στο φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο, όμως αστόχησε σε δύο πέναλτι και ηττήθηκε 1-0. Αρκετοί παίχτες στο ρόστερ του αγωνίζονταν πέρυσι στην Κύπρο. Πιο έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ, που ετοιμάζεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει το προβάδισμα. Δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα το σκορ, το συνδυαστικό του άσου με Under 3,5 πληρώνει 2.37.

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη

226. Ζίμπρου – Λα Φιορίτα (20:00)

Περνάμε στο Κόνφερενς Λιγκ και κάνουμε πρώτη στάση στη Μολδαβία. Ανοιχτή η πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Ζίμπρου δεν απέδειξε την ανωτερότητά της πριν από μία εβδομάδα, καλείται να το κάνει στο γήπεδό της. Άπειρη η Λα Φιορίτα, θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα απόψε. Σωστό φαβορί η γηπεδούχος, κάτι που αποτυπώνεται και στο σετ. Ποντάρουμε στο combo 1 & Over 2,5 που είναι σε απόδοση 2.08.

227. Ντίλα Γκόρι – Ντουνάισκα Στρέντα (20.00)

Επόμενη στάση στη Γεωργία. Η Ντίλα Γκόρι δεν έδειξε στο πρώτο ματς τον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό που έχει από το ότι το πρωτάθλημά της είναι σε εξέλιξη και ηττήθηκε 2-1 από την Ντουνάισκα. Η φιλοξενούμενη προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος Σλοβακίας στις 29/7, έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Θα παίξει απόψε για δύο αποτελέσματα, καθώς της αρκεί να μην ηττηθεί για να προκριθεί. Δεν διαφωνούμε πως μπορεί να τα καταφέρει, θα πονταριστεί το συνδυαστικό του Χ2 με το Under 3,5, που φτιάχνει απόδοση 2.00.

213. Μπαράκας – Μπόκα Τζούνιορς (21/7, 01:00)

Αλλάζουμε ήπειρο και πάμε στην Αργεντινή για το νοκ άουτ ματς για τους «32» του Κυπέλλου. Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπαράκας, «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγώνων (3-3-0). Σημαντική επιτυχία στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, άφησε εκτός συνέχειας την Εστουδιάντες. Ανεβασμένη είναι και η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία με 4 νίκες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει πλησιάσει τις θέσεις που βγάζουν στο Λιμπερταδόρες. Βέβαια, το Κύπελλο είναι η μοναδική της διέξοδος για να πάρει ένα τρόπαιο. Ποντάρουμε στην ανώτερη ομάδα, με μια μικρή κάλυψη και συγκεκριμένα στο 2 (-0.25 Α.Η.) που είναι σε απόδοση 1.72.

248. Τίγκρε – Λιμπερτάδ (21/7, 03:00)

Ολοκληρώνουμε με το μπαράζ του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Τίγκρε στο πρώτο ματς προηγήθηκε, όμως δέχθηκε την ανατροπή κι έχασε 2-1 από τη Λιμπερτάδ. Στο πρωτάθλημα έκανε ροτέισον κόντρα στην Μπαράκας και ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο φινάλε. Αντίθετα η Λιμπερτάδ έπαιξε με αρκετούς βασικούς στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε 3-0 της Γκουαρανί κι έκανε το «2 στα 2». Η γηπεδούχος θα πρέπει να παίξει επιθετικά για να καλύψει το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως η φιλοξενούμενη είναι πολύ επικίνδυνη στους χώρους που θα βρει. Περιμένουμε ξανά γκολ εκατέρωθεν, το G/G είναι σε απόδοση 2.15.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr