ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διορθώνει το λάθος η Ζαλγκίρις, φουλ για ανατροπή η Εστουδιάντες

Εκκίνηση των ευρωπαϊκών επαναληπτικών για τον 1ο προκριματικό γύρο, με 8 αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και 1 για το Κόνφερενς Λιγκ.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει των δικών του ευρωπαϊκών μαχών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δράση και στη Λατινική Αμερική, με τις ρεβάνς για τα μπαράζ του Κόπα Σουνταμερικάνα.

154. Στρούγκα – Ζαλγκίρις Βίλνιους (18:00)

Ξεκίνημα με Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστια έκπληξη πριν από μία εβδομάδα, με την... άσημη και άπειρη Στρούγκα να φεύγει με τη «λευκή» ισοπαλία από τη Λιθουανία. Η Ζαλγκίρις είναι ανώτερη ομάδα και καλείται να το αποδείξει στον επαναληπτικό για να φανεί συνεπής στο ραντεβού με τη Γαλατάσαραϊ στον επόμενο προκριματικό γύρο. Θα μπει στο παιχνίδι μας το διπλό, είναι σε απόδοση 2.25..

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη;

157. Φλόρα Ταλίν – Ράκοβ (20.00)

Επόμενη στάση στην Εσθονία. Στο πρώτο ματς η Ράκοβ επικράτησε με το οριακό 1-0, μην μπορώντας να βγάλει στον απόλυτο βαθμό την ανωτερότητά της. Η Φλόρα είχε μία πολλή καλή ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η φιλοξενούμενη φάνηκε βελτιωμένη στο πολωνικό Σούπερ Καπ, όμως εμφάνισε ξανά επιθετική δυστοκία. Αναμένουμε παρόμοια εικόνα με το προηγούμενο ματς. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στο Under 2,5, που είναι σε απόδοση 1.72.

158. Μπάλζαν – Ντομζάλε (20:30)

Περνάμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Η Μπάλζαν έριξε... βόμβα στο πρώτο ματς και θριάμβευσε με 4-1. Υπερβολική η έκταση του σκορ, της πήγαν όλα... δεξιά, σκοράροντας σε κομβικά χρονικά σημεία. Η Ντομζάλε δεν έχει περιθώρια, θα πρέπει να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα, αλλά παράλληλα και να ρισκάρει για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Οι Μαλτέζοι απέδειξαν πως ξέρουν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους κι εκεί θα ποντάρουμε. Η επιλογή μας θα είναι το G/G, που τιμάται στο 1.70.

251. Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο (21:00)

O Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο του φιλικό πριν τις δύο μονομαχίες με την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητοι μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» στα φιλικά προετοιμασίας, μετά τις 5 νίκες επί αυστριακού εδάφους, έφεραν ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Πάντως, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προβλημάτισε με την αναποτελεσματικότητα που έδειξε, ενώ και αμυντικά εμφάνισε κενά. Αυτό είναι το πρώτο φιλικό για τη Ράγιο, που είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο η προετοιμασία της. Δεν θα ποντάρουμε σε σημείο, αλλά θα στραφούμε στα γκολ. Παρά την ανετοιμότητα των Ισπανών, έχουν ποιότητα για να σκοράρουν. Επιλογή το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 που αποδίδει απόδοση 2.10.

179. Εστουδιάντες – Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ (19/7, 03:00)

Κλείνουμε με Κόπα Σουνταμερικάνα και τον αγώνα ρεβάνς για τα μπαράζ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Εστουδιάντες. Στο πρώτο ματς στο Εκουαδόρ ηττήθηκε 2-1, ενώ στο πρωτάθλημα Αργεντινής αγνοεί τη νίκη για 6 αγωνιστικές (0-4-2). Στην Μπαρτσελόνα θα κάνει ντεμπούτο ο κόουτς Ντιέγκο Λόπες, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να καλείται να αντιμετωπίσει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Η Εστουδιάντες είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που αποτυπώνουν και οι αποδόσεις. Ο άσος συνδυαστικά με το Over 1,5 ανεβαίνει στο 1.95 και μας καλύπτει

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr