ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Aρέσει» ο ΠΑΟΚ, ανοιχτός τελικός στο Euro U19

Οι τελικοί στο Euro U19 και Gold Cup ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Με επιλογές από αμφότερα τα ματς, ενώ πάντα ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας. Ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, δείχνει να έχει εύκολο έργο με τη Βέλγικη Βέστερλο.

Βέστερλο – ΠΑΟΚ (17:00)

Ο ΠΑΟΚ εντυπωσίασε στο πιο πρόσφατο φιλικό, επικρατώντας με 3-2 της αξιόλογης Γκενκ. Πάλι ομάδα από το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει σήμερα, τη σαφώς κατώτερη Βέστερλο. Στόχος για την ομάδα του Λουτσέσκου ακόμα μια νίκη με πειστική εμφάνιση, ούτως ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα διπλά ματς με την Μπεϊτάρ για τα προκριματικά του ECL. Από την άλλη η Βέστερλο αποτελεί κατώτερο σύνολο από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο αποτελεί ομάδα που σκοράρει εύκολα.

➥ Αμφότερες με αμυντικά κενά αλλά και βρίσκουν συχνά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο ανώτερος ΠΑΟΚ μπορεί να συνδυάσει τη νίκη του με το Over 1.5, συνδυασμός που προσφέρεται στο 2.62.

Δείτε εδώ: Αυτή είναι η αποδοση πρωταθλητη ελλαδοσ 2024

1501. Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 (22:00)

Σπουδαίος τελικός στο Euro U19 με τις Πορτογαλία και Ιταλία που εντυπωσίασαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, να κοντράρονται για το τρόπαιο. Αμφότερες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, οι Ίβηρες διέσυραν τους Ιταλούς, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1. Απόψε, ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία, η Ιταλία οφείλει να εμφανιστεί πιο σοβαροί. Οι τυπικά γηπεδούχοι πετάνε φωτιές στην επίθεση, οι Ιταλοί μπορούν να ακολουθήσουν το παιχνίδι τους.

➥ Αναμένουμε ανοιχτό ματς, κρατάμε τον συνδυασμό του αμφίσκορου και Over 2.5 στο 2.52.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ