ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1047 φορές

Με την ομάδα που βγάζει υγεία

Θόλωσε κάπως το μυαλό με τα πολλά και κατ’ εμέ άκυρα παιχνίδια του 1ου γύρου του Κόνφερενς Λιγκ, έτσι δεν έπαιξα κάτι και θεωρώ πως προφυλάχθηκα. Τώρα όμως μπαίνω στη μάχη και πάω Αργεντινή.

Η Ουρακάν αντιμετωπίζει την Ταγέρες, με τις δύο ομάδες να είναι «μέρα με τη νύχτα». Η πρώτη αγνοεί τη νίκη στα 14 τελευταία επίσημα ματς (0-5-9) και θα πρέπει να γυρίσει στα τέλη του Απριλίου για να θυμηθεί νίκη (2-1 την ουραγό Άρσεναλ Σαραντί και αυτό με ανατροπή). Κακό κλίμα στις τάξεις της, προέρχεται από ήττα 1-0 στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ παραμένει η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Σίγουρα το ματς με την Ταγέρες είναι πολύ δύσκολο και για να παρουσιάσει κάτι άλλο απ’ αυτό που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο, θα πρέπει να υπερβάλει «ιδρώσει» και μάλιστα πολύ.

Κλικ ΕΔΩ για να δεις όλες τις τελευταίες μεταγραφές Ολυμπιακού!

Από την άλλη, η Ταγέρες είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Με μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία ματς (6-3-1), βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από τη Ρίβερ Πλέιτ (την αντιμετωπίζει στους «32» του Κυπέλλου) και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να κατακτήσει την κορυφή. Θέλει μόνο νίκες (καλύπτοντας διαφορά τερμάτων) και παράλληλα να μην πάρουν βαθμό οι «εκατομμυριούχοι». Κομματάκι δύσκολο, αλλά θα κάνει την προσπάθειά της. Στα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία της, ενώ μέσα στο 2023 απέτυχε μόλις μία φορά να βρει δίχτυα σε εκτός έδρας ματς (από τα 12 που έδωσε).

Σαφώς και η φιλοξενούμενη βγάζει υγεία, έχει 3/5 νίκες κόντρα στην Ουρακάν και θεωρούμε πως μπορεί να τις κάνει 4. Κάλυψη με ασιατικό χάντικαπ, αλλά και 2ο bet με τα γκολ της.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr