ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1048 φορές

Σφιχτά ευρωπαϊκά ματς και γκολ στα «χρυσά» ημιτελικά

Αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και αυτές του Κόνφερενς Λιγκ έχει το σημερινό μενού, αν και τα ζευγάρια δεν φαίνονται πως θα μας ανταμείψουν από άποψη θεάματος. Αντιθέτως το Gold Cup έφτασε στα ημιτελικά, τα ζευγάρια είναι δυνατά και εκεί πάμε για γκολ.

644. Φαρούλ – Σέριφ Τίρασπολ (20.30)

Ξεκίνημα με Τσάμπιονς Λιγκ και τη μονομαχία Φαρούλ – Σερίφ. Η ρουμάνικη ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι και φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι κάποιον όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με τον Γκιόργκι Χάτζι στον πάγκο της, προέρχεται όμως από ήττα στο Σούπερ Καπ (1-0 από τη Σέπσι). Η Σερίφ είναι πιο «μπαρουτοκαπνισμένη» στα… αστέρια, έχει δώσει σαφώς περισσότερα παιχνίδια και σήμερα μπορεί να σταθεί όρθια επί ρουμάνικου εδάφους. Το «Χ2 & Under 3,5» βρίσκεται στο 1.87 και μπαίνει στις επιλογές μας.

Διαβάστε περισσότερα: Αξιολόγηση Vistabet 2023 – Όσα πρέπει  να γνωρίζεις!

Β36 Τόρσαβν – Πάιντε Λιν. (21:00)

Συνεχίζουμε με Κόνφερενς Λιγκ και τον 1ο προκριματικό γύρο. Η Β36 Τόρσαβν αντιμετωπίζει την Πάιντε, με τις δύο ομάδες να μην τρομάζουν ως μεγέθη. Η πρώτη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε και η δεύτερη στο αντίστοιχο της Εσθονίας. Χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό ματς, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα, αλλά με κάλυψη και χωρίς φυσικά να ανοίγει το σκορ. Το «1Χ & Under 3,5» έχει απόδοση 1.85.

650. Πατρονάτο – Μποταφόγκο (13/7, 01:00)

Αλλάζουμε Ήπειρο και πάμε στη Λατινική Αμερική, όπου στα μπαράζ του Κόπα Σουνταμερικάνα, η Πατρονάτο (Β’ Αργεντινή) αντιμετωπίζει την εξαιρετική Μποταφόγκο. Η γηπεδούχος καλείται να πιάσει σούπερ απόδοση για να κερδίσει τη βραζιλιάνικη ομάδα. Έχει όρεξη, όμως δεν μετράει μόνο αυτό. Η «φογκάο» είναι πρωτοπόρος στο Μπραζιλεϊράο και δείχνει να μη… φοβάται τίποτα. Σφιχτά η γηπεδούχος και όπου βγει, συνεπώς δεν θα πάρουμε κάποιο σημείο, αλλά το Under 2,5, που προσφέρεται στο 1.73.

944. ΗΠΑ – Παναμάς (13/7, 02:30)

Στα ημιτελικά έφτασε το Gold Cup και τα φαβορί είναι εδώ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν την ταμπέλα του φαβορί στο ματς με τον Παναμά, μιας και αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Σοβαρεύτηκαν οι «γιάνκις» στα τελευταία ματς και πλέον αποδίδουν καλύτερα. Ο Παναμάς όμως κλέβει τις εντυπώσεις έως τώρα, είναι αποτελεσματικός, και αυτό φαίνεται από το ότι έχει πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ στα 4 ματς της διοργάνωσης. Προβάδισμα έχει ο άσος, λόγω απόδοσης, όμως, εμείς θα πάρουμε το γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας, στο 1.78.

943. Τζαμάικα – Μεξικό (13/7, 05:00)

Στον 2ο ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης, η Τζαμάικα αντιμετωπίζει το φαβορί του τουρνουά, Μεξικό. Η τυπικά γηπεδούχος έχει δείξει καλά δείγματα σε όλα τα ματς που έδωσε έως τώρα και με τις μονάδες που διαθέτει στο ρόστερ της, μπορεί να απειλήσει το Μεξικό. Τα «σομπρέρο» έχουν πάρει πολύ ζεστά τη διοργάνωση, γνωρίζουν πως μπορούν να βρουν τις ΗΠΑ σε έναν ενδεχόμενο τελικό, συνεπώς θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο μεγάλο ματς. Δεν παίζεται το «2» στο 1.65, αντιθέτως το G/G στο 2.15, λέει και μάλιστα πολύ.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr