ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βαλκανικό G/G και μία Ζρίνσκι που μπορεί…

Εκκίνηση στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον 1ο προκριματικό γύρο, με ομάδες από 2ης διαλογής πρωταθλημάτων να είναι στο μενού μας. Ζρίνσκι, Μπάλκανι και Λουντογκόρετς είναι μερικές εξ αυτών, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως δράση υπάρχει και στο Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου δεσπόζουν τα μπαράζ.

602. Ουράρτου – Ζρίνσκι (18:00)

Τσάμπιονς Λιγκ και πάλι στο προσκήνιο με τον πρώτο προκριματικό γύρο να είναι εδώ. Η αρμένικη Ουράρτου αντιμετωπίζει την Ζρίνσκι από τη Βοσνία και θα επιδιώξει να πάρει σκορ ασφαλείας ενόψει ρεβάνς. Η γηπεδούχος δεν τρομάζει με το ρόστερ που διαθέτει και η αντίπαλος έχει τις μονάδες για να μη χάσει σήμερα. Το διπλό είναι σε εξαιρετική απόδοση, όμως για μεγαλύτερη κάλυψη μπορεί να προτιμηθεί και ασιατικό χάντικαπ (στο 1.72).

Κλικ ΕΔΩ για να μάθεις πότε παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη!

607. Ράκοβ – Φλόρα Ταλίν (21.00)

Η Ράκοβ είναι η πρωταθλήτρια Πολωνίας και έχει μπροστά της την πρόκληση της Φλόρα Ταλίν. Το εμπόδιο της λετονικής ομάδας δεν είναι υψηλό και οι γηπεδούχοι (με τον Έλληνα Σβάρνα στο ρόστερ τους) μπορούν να φτάσουν σε σκορ ασφαλείας. Άλλωστε, μετρούν 6 ματς αήττητοι εντός στην Ευρώπη. Το πρώτο ματς ιστορικά στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να συνδυαστεί με νίκη, όμως, ο άσος δεν πληρώνει τίποτα. Με το Over 2,5 από δίπλα όμως, φτάνουμε στο 1.80 και έτσι αποκτά αξία.

610. Μπάλκανι – Λουντογκόρετς (21:45)

Στο Κόσοβο, η Μπάλκανι αντιμετωπίζει (σε ουδέτερο) τη Λουντογκόρετς. Τη γηπεδούχο την είδαμε πέρσι στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου έκανε κάποια περίεργα αποτελέσματα και λίγο έλειψε να φτάσει και στα νοκ άουτ. Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για μία ομάδα που έχει διάθεση για να φτάσει και πάλι μακριά, όμως, η βουλγάρικη ομάδα δεν αστειεύεται στους προκριματικούς γύρους. Η ομάδα του Πέτεβ διαθέτει ποιότητα και σίγουρα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς. Το διπλό έχει προβάδισμα, όμως θα επιλέξουμε το G/G λόγω απόδοσης (2.25) και δίψα των γηπεδούχων.

613. Κόλο Κόλο – Αμέρικα Μινέιρο (12/7, 01:00)

Μπαράζ στο Σουνταμερικάνα, με την Κόλο Κόλο από τη Χιλή να αντιμετωπίζει την Αμέρικα Μινέιρο από τη Βραζιλία. Η γηπεδούχος πιστεύει σε κάτι καλό στη διοργάνωση, όμως θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς γνωρίζει πως στη «χώρα του καφέ» τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ακόμη και τώρα που η Αμέρικα δεν είναι στα καλύτερά της, ούσα ουραγός στην Α’ κατηγορία της Βραζιλίας. Προκαλεί το διπλό ως απόδοση (κάτι «πεντάρια»), ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα της κάλυψης, τότε θα πάμε στο 2 (+0.5 Α.Η.) που προσφέρεται στο 2.07.

614. Μπαρσελόνα Γουαγιακίλ – Εστουδιάντες (12/7, 03:00)

Στο Εκουαδόρ, η Μπαρσελόνα Γουαγιακίλ περιμένει στην αργεντίνικη Εστουδιάντες. Η γηπεδούχος δεν είχε καλή παρουσία στον 3ο όμιλο του Λιμπερταδόρες, μετά βίας κατέκτησε την 3η θέση. Είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και αυτό φαίνεται στα 6 σερί Over 2,5. Η «Εστού» είναι το βαρύ όνομα στο ζευγάρι, όμως και αυτή δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει απουσίες, ενώ κόντρα σε ομάδες από το Εκουαδόρ έχει απολογισμό 8-1-7. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, θα αφήσουμε τα σημεία και θα πάμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2, που παίζεται στο 1.70..

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr