ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άσος με ελληνικό άρωμα και το combo των «ρέγκε μπόις»

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται ξανά στη «μάχη» των φιλικών, έχοντας εντυπωσιάσει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του. Δράση στο EURO U19, αλλά και τα νοκ άουτ ματς του Gold Cup, όπου υπάρχει μία συμφέρουσα επιλογή.

413. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Συνεχίζονται τα φιλικά του Παναθηναϊκού, μετά τις Βίενερ Βικτόρια, Ρογκάσκα, Πετρολούλ Πλοϊέστι και ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (όλα νίκες με γκολ 10-1), παίζει με την ΑΕΚ Λάρνακας. Σε καλή κατάσταση το «τριφύλλι», έχουν μπει για τα καλά οι μεταγραφές του. Από την άλλη, η κυπριακή ομάδα δίνει το 1ο της φιλικό και είναι λογικό να βρίσκεται πίσω σε ρυθμό. Θα χρειαστεί να βρει τα πατήματά της υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Όλτρα (συνεχίζει στον πάγκο).

 Ένα «κλικ» πιο μπροστά οι «πράσινοι», μπορούν να επικρατήσουν για ακόμη μία φορά, με τον άσο να παίζεται σε απόδοση 1.75.

Δείτε επίσης: Όλες οι εξελίξεις για τα τηλεοπτικα super league

448. Γουατεμάλα – Τζαμάικα (10/7, 00:00)

Στα προημιτελικά του Gold Cup, η Γουατεμάλα αντιμετωπίζει την Τζαμάικα, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο το έργο της για πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες. Η τυπικά γηπεδούχος καλείται να παίξει ποδόσφαιρο για να πάρει αποτέλεσμα από μία ομάδα που δίνεται 4ο φαβορί για το τρόπαιο. Δεν τρομάζει με το στυλ που αγωνίζεται και ορθώς ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ στο ζευγάρι. Οι «ρέγκε μπόις» διαθέτουν μονάδες για να φτάσουν στη νίκη, παρότι κάποιοι από αυτούς που αγωνίζονται στα αγγλικά γήπεδα δεν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Το διπλό είναι πρώτη επιλογή, μαζί με το Under 4,5, φτάνει στο 1.93, το οποίο και παίζεται.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ