ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αντέχει ένα ημίχρονο η Ελλάδα, για το «2/2» η Νορβηγία

Δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου για Euro U19, με την Ελλάδα να παίζει κρίσιμο ματς κόντρα στην Ισπανία. Πλήρης αγωνιστική στην Ιρλανδία, ενώ ξεκινάνε αυτές στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

214. Ελλάδα U19 – Ισπανία U19 (19:00)

Η Ελλάδα πήγε να κάνει επική ανατροπή στην πρεμιέρα. Έχανε 5-0 από τη Νορβηγία στο ημίχρονο, όμως τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας στο τιμητικό 5-4. Στενά τα περιθώρια πλέον για την πρόκριση, χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα απόψε με την Ισπανία, η οποία επικράτησε πιο άνετα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Ισλανδίας. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο περιμένουμε την Ελλάδα να είναι ανταγωνιστική και σίγουρα να μπει καλύτερα στο ματς απ' ότι στο προηγούμενο. Χωρίς αξία το «ξερό» διπλό, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το συνδυαστικά με την ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 3.80.

Διαβάστε επίσης: Που θα δεις σε live streaming αγώνες των αγαπημένων σου ομάδων;

218. Γιου Σι Ντι – Σέλμπουρν (21:45)

Περνάμε στην Ιρλανδία. Η Γιου Σι Ντι συνετρίβη 7-0 από τη Σεντ Πάτρικς την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποιώντας εφιαλτικό 2ο ημίχρονο, όπου δέχθηκε 5 γκολ. Ουραγός στη βαθμολογία, μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, στόχος οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Η Σέλμπουρν είναι στη μέση της βαθμολογίας, με τελευταίο αποτέλεσμα το 1-1 κόντρα στην Ντέρι. Μάλιστα, έχει μπει σε νέα εποχή, μετά την αγορά της από τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί. Περιμένουμε από τη Γιου Σι Ντι να βγάλει αντίδραση για τη «βαριά» ήττα, όμως οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες. Ούτε, όμως, και της Σέλμπουρν είναι ίδιες με της Σεντ Πάτρικς για να επαναλάβει ένα παρόμοιο σκορ, οπότε έχει λογική το combo 2 & Under 3,5 σε απόδοση 1.95.

227. Ισλανδία U19 – Νορβηγία U19 (22:00)

Επιστρέφουμε στο Euro U19. Η Ισλανδία, με φουλ αμυντικό πλάνο, γνώρισε τιμητική ήττα από την Ισπανία στην πρεμιέρα, μάλιστα το «κλειστό» σκορ (2-1) ίσως αποδειχθεί σημαντικό σε περίπτωση ισοβαθμιών στο φινάλε. Η Νορβηγία όδευε σε θρίαμβο κόντρα στην Ελλάδα, όμως το 5-0 του ημιχρόνου έγινε αγχωτικό 5-4. Κρατάει το τρίποντο, έχασε ευκαιρία να αποκτήσει καλή διαφορά τερμάτων. Η Ισλανδία θα πρέπει να γίνει πιο επιθετική απ' ότι στην πρεμιέρα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που της αναλογούν. Ωστόσο, η πιο ποιοτική Νορβηγία μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει. Καλό το διπλό σε απόδοση 1.86.

Μέλγκαρ – Ατλέτικο Γκράου (23:00)

Η Μέλγκαρ, επηρεασμένη και από το ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες που προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κάνει το «2/2» και περιορίστηκε σε ισοπαλία 2-2 με την Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο. Πολύ κακό το ξεκίνημα της Ατλέτικο Γκράου στο πρωτάθλημα, έχει γνωρίσει δύο ήττες, αμφότερες με σκορ 2-0. Δεν βλέπουμε ούτε στο αποψινό ματς να αλλάζει το σκηνικό γι' αυτό και ποντάρουμε στη... συνήθειά της. Αυτό μεταφράζεται στο συνδυαστικό του άσου με το Over 1,5 σε απόδοση 1.70.

231. Χιμνάσια Λα Πλάτα – Ιντεπεντιέντε (08/07, 01:00)

Ολοκληρώνουμε με Αργεντινή. Δεύτερο σοκ για τη Χιμνάσια, μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Σουνταμερικάνα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τη Νιούελς, αν και βρέθηκε να προηγείται 2-0. Πλήγμα με τον τραυματισμό του φορ Ταραγόνα, θα τον στερηθεί για έναν μήνα. Η Ιντεπεντιέντε εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά την έδρα της και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ουρακάν. Το κακό είναι πως αποδυναμώνεται εκτός, όπου έχει γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες. Το προηγούμενο ματς της Χιμνάσια αποτελεί εξαίρεση στις συνήθειές της και τα κλειστά σκορ που έχουν συνήθως τα παιχνίδια της. Σε συνδυασμό με την απουσία του βασικού της επιθετικού, αλλά και το αμυντικό στυλ της Ιντεπεντιέντε, επιλέγουμε το ασιατικό Under 2,25 σε απόδοση 1.70.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr