ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοιρασιά στο ντέρμπι, νίκη με... πολλά η Πολωνία

Περιορισμένο το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει δύο ματς από το Euro U19 και έξι αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Παρακάτω παρουσιάζουμε τι αξίζει για ποντάρισμα.

201. Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 (19:00)

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν νικηφόρα πρεμιέρα και αποτελούν τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 1ο όμιλο. Η Πορτογαλία είχε πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Πολωνία, αλλά ήταν σοβαρή, σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο -κομβικό το 1-0 στο 4'- και δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Η Ιταλία διέσυρε 4-0 τη γηπεδούχο Μάλτα, ευστοχώντας σε τρία πέναλτι και χάνοντας ακόμα ένα! Έχει δύο σημαντικές επιστροφές παιχτών που εξέτισαν. Το ντέρμπι του ομίλου θα κρίνει την πρωτιά που έχει ως επιβράβευση την αποφυγή -λογικά- της ισχυρής Ισπανίας στα ημιτελικά. Αναμένουμε «κλειστό» παιχνίδι και προσπάθεια αποφυγής της ήττας και από τις δύο. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία που είναι σε απόδοση 3.45.

Κλικ ΕΔΩ για τα πιο πρόσφατα και ενημερωμένα αθλητικά νέα που θα μπορείς να βρεις!

202. Μάλτα U19 – Πολωνία U19 (22:15)

Κοντράρονται οι δύο ηττημένες της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου. Η διοργανώτρια Μάλτα απέδειξε κόντρα στην Ιταλία πως είναι ένα αδύναμο σύνολο και ηττήθηκε στο ρελαντί με 4-0, παραχωρώντας 4 (!) πέναλτι (στο ένα απέφυγε το γκολ). Ούτε η Πολωνία μπόρεσε να κοντράρει την ισχυρότερη Πορτογαλία κι έχασε δίκαια 2-0. Ουσιαστικά ελπίζει σε μια ευρεία νίκη απόψε και να παίξει τα... ρέστα της στο φινάλε με την Ιταλία. Από την εικόνα που είδαμε την 1η αγωνιστική ο τελικός νικητής δεν αμφισβητείται. Οι Πολωνοί θα ψάξουν τα γκολ που θα μετρήσουν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με αυτόν τον συλλογισμό επιλέγουμε το combo 2 ημ. / 2τελ. & Οver 2,5 σε απόδοση 1.70.

190. Ουνιόν Σάντα Φε – Μπόκα Τζούνιορς (23:00)

Περνάμε στην Αργεντινή. Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον κόουτς Γκονσάλες στον πάγκο της Ουνιόν Σάντε Φε, καθώς γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Ροσάριο. Παραμένει σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή της, αισιόδοξη νότα η επίδοση 2-1-0 στα τελευταία εντός. Η Μπόκα έχει μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Σαρμιέντο και μέχρι να ξεκινήσουν πάλι οι υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες φιλοδοξεί να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Η Ουνιόν πετυχαίνει την Μπόκα άνετη όσον αφορά το πρόγραμμά της, κάτι που δίνει το προβάδισμα στο φαβορί. Το διπλό μπαίνει σε πρώτο πλάνο, όμως απαραίτητη είναι η ασιατική κάλυψη στην ισοπαλία. Το 2 (0.0) είναι σε απόδοση 1.75.

203. Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ινστιτούτο (07/7, 01:00)

Χάνει μεγάλη από τη δυναμική της εκτός έδρας η Αρχεντίνος Τζούνιορς, αποδείχθηκε και στην ήττα 1-0 από την Μπάνφιλντ που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη (η προηγούμενη ήταν στο Κόπα Λιμπερταδόρες). Διεκδικεί ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις και η επιστροφή στις νίκες κρίνεται επιβεβλημένη. Η Ινστιτούτο «ανάσανε» με τη νίκη 1-0 επί της Μπελγράνο, ωστόσο παραμένει σε δύσκολη θέση στη μάχη που δίνει για παραμονή. «Χάνεται» εκτός έδρας, έχει γνωρίσει 6 διαδοχικές ήττες. Πήρε ψυχολογία μετά την πρόσφατη νίκη, όμως δεν κρύβονται έτσι εύκολα οι αδυναμίες της. Προβάδισμα στη γηπεδούχο, ο άσος είναι σε απόδοση 1.73.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr