ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1203 φορές

Συνέλθετε, αλλιώς…

Στα τελειώματα του (ακόμα 4 αγωνιστικές) βρίσκεται το πρωτάθλημα στην Αλγερία, με τις εκκρεμότητες να εντοπίζονται στον υποβιβασμό και στην έξοδο στους θεσμούς. Η Μπελουιζντάν στο +11 από την 2η Κονσταντίν θεωρείτε ήδη πρωταθλήτρια. Βρίσκω λίγο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της USM Αλγκέρ με την Μαγκρά.

Στόχος της Αλγκέρ ήταν η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι τελευταίες δύο σερί ήττες την έβγαλαν εκτός στόχου, οπότε στη χειρότερη της έμεινε να βγει στο Συνομοσπονδιών. Είναι 5η με 39 πόντους, έναν πίσω από τις ισόβαθμες Σετίφ και MC Αλγκέρ. Μάλλον απρόσμενα, μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί της MC Αλγκέρ, ακολούθησαν δύο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα την τελευταία στην Άρμπα που ηττήθηκε με 2-1. Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο κόουτς Μπεντσικά μάντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και άρχισε ο «εξάψαλμος».

Εδώ θα μάθεις όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν παίξεις στη Stoiximan!

Το ζουμί του δυνατού κραξίματος ήταν «ως εδώ και μη παρέκει. Συνέλθετε αλλιώς θα υπάρξουν σοβαρότατες συνέπειες». Το μήνυμα μάλλον δόθηκε αφού οι παίκτες αμίλητοι, έδειξαν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών. Ο κόουτς απαίτησε δυνατό φίνις για να τερματίσουν στο πόντιουμ. Το ρεπορτάζ της αναφέρει δύο απουσίες βασικών, αλλά και δύο επιστροφές επίσης βασικών.

Η Μαγκρά είναι μία μικρομεσαία ομάδα που έχει ως μόνο στόχο τη σωτηρία. Είναι μεν στη 11η θέση με 33 πόντους, αλλά η 15η που οδηγεί στον υποβιβασμό είναι μόλις στους 4 μακριά. Εσχάτως είναι σε φόρμα με δύο νίκες και μία ισοπαλία και προφανώς με ανεβασμένη ψυχολογία. Δεν βρήκα κάτι άξιον μνείας στο ρεπορτάζ της. Αν οι παίκτες της γηπεδούχου πήραν το μήνυμα, έτσι ώστε να διεκδικήσουν 3η ή 4η θέση που οδηγεί στους θεσμούς, θα πρέπει να μπουν δυνατά και να καθαρίσουν το ματς. Αν όχι, έχουν θέμα. Η Μαγκρά θα πάει να παλέψει και ότι κερδίσει. Εκτιμώ όμως πως δεν θα τα καταφέρει.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr