ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1354 φορές

Τώρα «ψηφίζουμε» Πορτογαλία

Δικαιωθήκαμε με τον άσο της Αγγλίας κόντρα στην Πορτογαλία, πλέον η διοργάνωση των U21 παίρνει ρεπό και ξεκινάει η τελική φάση των U19. Το τουρνουά διεξάγεται στη Μάλτα και στον 1ο όμιλο η Πορτογαλία θα τεθεί αντιμέτωπη με Πολωνία, Ιταλία και Μάλτα.

Πολωνία U19 - Πορτογαλία U19

Λογικό η «σελεσάο» να είναι το φαβορί (μαζί με την Ιταλία) για τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, όμως, έχει χρεωθεί και την ταμπέλα του φαβορί για τον τίτλο (κυκλοφορούν αποδόσεις γύρω στο 3.00)! Από τα πολύ καλά σύνολα σ’ αυτές τις ηλικίες, πέρασε bye τον πρώτο γύρο και στον elite γύρο έφτασε σε ένα άνετο 3-0-0, κερδίζοντας 1-0 τη Σουηδία, 3-0 την Τσεχία και 3-0 την Κροατία. Σοβαρή από ότι φαίνεται σε επίθεση και άμυνα. Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο. Το ρόστερ της απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στο «τρίπτυχο» Μπενφίκα-Πόρτο-Σπόρτινγκ, πλην δύο εξαιρέσεων. Του μέσου Γκουστάβο Σα (Φαμαλικάο) και του Κάρλος Μπόρζες (Μάντσεστερ Σίτι). Από τις εξαιρετικές μονάδες της ομάδας είναι ο μέσος της Μπενφίκα, Ζοάο Νέβες

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφές Ολυμπιακού – Πως διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας

Από την άλλη, υπάρχει η Πολωνία, που πέρασε τον 1ο γύρο με τριπλή ισοβαθμία (στους 6β. με Εσθονία και Ιταλία), ενώ στην επόμενη φάση ίδρωσε για να φτάσει στην πρώτη θέση, αφήνοντας οριακά πίσω τις Σερβία (2-2) και Ισραήλ (1-1). Είναι συγκρότημα που θα παίξει δυνατά, ειδικά απέναντι στο φαβορί, μιας και γνωρίζει πως για να κόψει βαθμούς, θα επιστρατευτεί το δυνατό στυλ παιχνιδιού. Από τα 7 τελευταία της παιχνίδια, μόλις σ' ένα δεν βρήκε γκολ (στην ήττα 1-0 από την Ιταλία). Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 6 παίκτες της αγωνίζονται σε ιταλικούς συλλόγους, με τα φώτα να πέφτουν στον μέσο Κάσπερ Ουρμπάνσκι (Μπολόνια).

Οι Ίβηρες δε φαίνεται να έχουν όρεξη για χάρες, δε θέλουν σε καμία περίπτωση να έχουν πορεία ανάλογη με αυτήν των παικτών της U21, οπότε και θα τα δώσουν όλα από την αρχή για να αποδείξουν πως είναι το «αφεντικό» στο γκρουπ (και μετέπειτα ολόκληρου του τουρνουά).

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr