ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παλεύει για την πρόκριση η Ελβετία, ανοιχτό ματς στο Κύπελλο Νορβηγίας

Συνέχεια με το φινάλε των ομίλων σε Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα αλλά και Euro U21.

Με αρκετές ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Στο κόλπο μπαίνει και το Κύπελλο Νορβηγίας με κάμποσες δυνατές αναμετρήσεις για τη φάση των «16», ενώ τη δεύτερη αγωνιστική διανύουμε στο Γκολντ Καπ.

1608. Μποντο Γκλιμτ – Τρόμσο (20:05)

Μονό ματς για τους "16" του Κυπέλλου Νορβηγίας. Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας και μάλιστα αυτές που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Η Μπόντο προέρχεται από την πρώτη της ήττα για φέτος στη σεζόν, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Στρόμγκοντσεντ. Σαφώς και το Κύπελλο αποτελεί στόχος και με όπλο την έδρα θα επιχειρήσει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Τρόμσο πάντως έχει πιάσει ρυθμό προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει με ευκολία και εύλογα μπορούμε να καταλήξουμε στον συνδυασμό αμφίσκορου και Over 2,5 στο 2.00.

647. Eλβετία U21 –  Γαλλία U21 (21.45)

Στο Euro U21, η Γαλλία μπορεί να μην έπεισε και στα δύο ματς που έπαιξε μέχρι τώρα, ωστόσο επικράτησε και σφράγισε την πρόκριση. Βαθμολογικά αδιάφορη απόψε κόντρα στην Ελβετία, ενώ μάλιστα δεν θα έχει τους δύο παίκτες που τη βοήθησαν να πάρει τη νίκη με τη Νορβηγία. Συγκεκριμένα τον μεσοεπιθετικό Αντλί που έβγαλε την ασίστ αλλά και τον Ολίσε που σκόραρε. Από την άλλη η Ελβετία οφείλει να επικρατήσει απόψε για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Μπορεί να της κάνει και ο βαθμός εάν στο άλλο ματς ηττηθεί η Ιταλία. Καλή εικόνα μέχρι στιγμής για τους Ελβετούς, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση αίσθηση μας πως δεν θα ηττηθούν, στο 1.93 η διπλή ευκαιρία υπέρ τους.

652. Νασιονάλ – Μετροπολιτάνος (29/6, 01:00)

Στο Λιμπερταδόρες η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο κρατάει την τύχη στα χέρια της. Συγκεκριμένα με νίκη απόψε, κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου που ακόμα δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύσκολα θα απωλέσει αυτή την ευκαιρία, ικανή να επικρατήσει και από το ημίχρονο, επιλογή του 1.70.

658. Τζαμάικα – Τρινιντάντ και Τομπάγκο (29/6, 02:30)

Στο Γκολντ Καπ, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Καραϊβικής ανάμεσα σε Τζαμάικα και το Τρινιντάντ του Λιβάι Γκαρσία. Πολύ σημαντικό ματς για αμφότερες τις ομάδες, αφού στον όμιλο υπάρχουν οι ΗΠΑ που είναι πολύ πιθανό να κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Συνεπώς όποια από τις δύο καταφέρει να επικρατήσει απόψε, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Σκληρή ομάδα το Τρινιντάντ, ωστόσο η ποιότητα είναι δεδομένη στο ρόστερ της Τζαμάικας και μπορεί να φτάσει σε μια εύκολη νίκη, επιλογή ο άσος με -1 A.H  1.78.

666. Γκουαρανί – Μιρασόλ (29/6, 03:30)

Κλείνουμε με Β' Βραζιλίας και το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Γκουαρανί και Μιρασόλ. Στη γηπεδούχο καλά πήγε το ντεμπούτο του κόουτς Λούζερ, επικρατώντας με 2-0 της αξιόμαχης Βιτόρια και σίγουρα θέλει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Σκληρό καρύδι πάντως και η Μιρασόλ η οποία σωστά κατοικεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ομάδα που ξέρει να στήνεται καλά η φιλοξενούμενη πολύ μοιρασμένο δείχνει το ματς, στο 3.25 αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr