ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1520 φορές

Με τα γκολ στο Euro U21, βγάζει αντίδραση η Ρόζενμποργκ

Με ενδιαφέρουσες μάχες σε Euro U21 και Gold Cup, αλλά και πλούσια δράση από τη Νορβηγία και τη Λατινική Αμερική, συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει κάποιες επιλογές με αξία.

551. Ρόζενμποργκ – Σάρπσμποργκ (18:00)

Η παραδοσιακή δύναμη Ρόζενμποργκ δεν έχει ξεκίνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, 2-2 κόντρα στην Στάμπαεκ, η διοίκηση αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον κόουτς Ρέκνταλ. Πλέον θα πορευτεί προσωρινά με τον υπηρεσιακό Μόλεν. Περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους, εξάλλου η νέα τεχνική ηγεσία τονώνει το ηθικό.

Ποντάρουμε στον άσο με την απαραίτητη κάλυψη (-0.25 A.H.), στο 1.82.

Δείτε επίσης: Αναλυτική αξιολόγηση του novibet app

567. Νορβηγία U21 –  Γαλλία U21 (21:45)

Aνταγωνιστική η Νορβηγία στην πρεμιέρα των ομίλων, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα από την Ελβετία με 2-1. Από την άλλη, η Γαλλία προβλημάτισε κόντρα στην Ιταλία και σίγουρα δεν άξιζε να φτάσει στη νίκη με 2-1. Οι Σκανδιναβοί είναι αναγκασμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απόψε εάν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Μπορούν σίγουρα να προκαλέσουν προβλήματα σε αυτή τη Γαλλία που είδαμε την πρώτη αγωνιστική. Αμφότερες μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

Επιλογή μας το G/G, σε απόδοση επίσης του 1.82.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+