ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το προβάδισμα των «οράνιε» και το 10/10 εντός του Σινσινάτι

Έναρξη της τελικής φάσης του Euro U21, με 4 αναμετρήσεις για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο.

Μεταμεσονύκτια «δράση» με αγώνες για τα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Αργεντινής και MLS, μεταξύ άλλων. Στο μπάσκετ, την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο της LBA έχει η Αρμάνι, στο 6ο game, στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

332. Βέλγιο U21 – Ολλανδία U21 (19:00)

Ξεκινάμε από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών και τον πρώτο όμιλο που διεξάγεται στη Γεωργία. Ομάδες με πλούσιο ταλέντο στο δυναμικό τους και οι δύο. Οι Βέλγοι δεν τα καταφέρνουν στην τελική φάση, μόλις μία φορά έχουν φτάσει τους «4». Η Ολλανδία «τρέχει» αήττητο σερί 15 αγώνων (10-5-0), θα της δώσουμε μικρό προβάδισμα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, ποντάροντας στο 2.55 του X2 & Over 2,5.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Stoiximan 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;

5002. Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο (21:30)

Τελικοί της LBA στην Ιταλία, η Μιλάνο έχει το πλεονέκτημα έδρας και προηγείται 3-2, που είναι στα 4 νικηφόρα. Κλειστή σειρά, ομάδες πολύ κοντά σε εμπειρία-ποιότητα και έδρες που έχουν «μιλήσει», τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ψάχνει αντίδραση η Μπολόνια, αφού η Αρμάνι έχει φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο. Περιμένουμε αμφίρροπο ματς και ο νικητής να μην ξεπεράσει τους 5 πόντους διαφορά, επιλογή που βρίσκουμε στο 2.47.

340. Σάντος – Κορίνθιανς (22/6, 02:00)

Τοπικό ντέρμπι στην Α' Βραζιλίας, ένα από τα σημαντικότερα της πολιτείας Σάο Πάολο. Καμία από τις δύο δεν κάνει καλό πρωτάθλημα, η Σάντος μάλιστα πριν από τη 10ήμερη διακοπή προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και 8 αγώνες δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-5-3). Αντίστοιχη και η εικόνα της Κορίνθιανς, που βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καμία τους δεν πείθει αγωνιστικά, περιμένουμε αγώνα με ένταση και πάθος. Ποντάρουμε στο 1.83 του Over 5 κάρτες (επιστροφή στις 5).

346. Σινσινάτι – Τορόντο (22/6, 02:30)

Πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το Σινσινάτι, που έχει ηττηθεί μόνο σε μία από τις 17 αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, μπροστά στο κοινό του έχει το «απόλυτο» σε 9 αναμετρήσεις και προελαύνει. Ομάδα έδρας είναι και το Τορόντο, που αγνοεί τη νίκη σε 8 εκτός (0-4-4), στα οποία σκόραρε μόλις έξι φορές. Υπάρχει σαφές προβάδισμα στον άσο, που προσφέρεται στο 1.73.

350. Σέντραλ Κόρδοβα – Χιμνάσια Λα Πλάτα (22/6, 03:30)

Κλείνουμε με Liga Profesional Αργεντινής. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σεντράλ Κόρδοβα, «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), στις τρεις από τις οποίες κράτησε ανέπαφη εστία. Για τη Χιμνάσια ακολουθεί αγώνας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα, έχει και ορισμένες απουσίες. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα, ποντάροντας στο 1.90 του άσου με -0,25 χάντικαπ.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr