ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1889 φορές

Χάαλαντ παρόντος

Νορβηγία - Σκωτία

Μετά από 2 παιχνίδια στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Σκωτία και Ισπανία φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο πρόκρισης. Η Νορβηγία βρίσκεται στο -4 από τους Σκωτσέζους και στο -2 από τους Ίβηρες, που λογικά θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται έως το τέλος της διαδικασίας και θα περάσουν.

Αυτό που πληρώνουν οι Σκανδιναβοί είναι οι 2β. χαμένοι, στο 1-1 με τη Γεωργία εκτός. Ματς, στο οποίο, μάλιστα, προηγήθηκαν και αγωνίστηκαν δίχως τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Για τον αγώνα στο Όσλο, ο κόουτς Σολμπάκεν θα μπορεί να υπολογίζει τον στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι και αυτό αλλάζει τα δεδομένα στον σχεδιασμό του.

Διαβάστε επίσης: Είναι το Stoiximan app το καλύτερο στην αγορά;

Έτσι, σε εντός έδρας παιχνίδι, η Νορβηγία έχει τη δυνατότητα απέναντι στον βασικό αντίπαλο του γκρουπ να πάρει τη νίκη και να αυξήσει ξανά τις πιθανότητες πρόκρισης. Από την άλλη, οι Σκωτσέζοι έχουν νικήσει την Ισπανία, με 2-0, τη 2η αγωνιστική. Παράσημο, ωστόσο βγαίνουν για πρώτη φορά εκτός έδρας στα προκριματικά. Οπότε μένει να φανεί αν θα είναι τόσο αποτελεσματικοί, όσο στην επικράτηση επί των Ιβήρων αλλά και στο 3-0 απέναντι στην Κύπρο που προηγήθηκε.

Καλή φουρνιά παικτών διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, όμως η Νορβηγία έχει έδρα, σπουδαίο κίνητρο και Χάαλαντ. Φυσιολογικός μοιάζει ο «άσος». Θα πονταριστεί και ξεχωριστά στο ημίχρονο.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr