ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με διαφορά ποιότητας για το 2.30

Μπαίνουμε σε δύσκολη περίοδο αναφορικά με την αναζήτηση σημείων και στοιχηματικών ευκαιριών.

Σαφέστατα μειωμένο το πρόγραμμα ποσοτικά και ποιοτικά, από τη στιγμή που δεν διεξάγεται κάποια μεγάλη διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι. Πάμε... Λας Βέγκας απόψε.

Παναμάς – Καναδάς (16/6, 02:00)

Όπως στην Ευρώπη διεξάγεται το άτυπο... φάιναλ φορ του Nations League, έτσι συμβαίνει και στη ζώνη της Βόρειας και κεντρικής Αμερικής. Το μεγάλο ματς είναι το ΗΠΑ – Μεξικό, ο δεύτερος ημιτελικός θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Ο Παναμάς είναι μια μέτρια ομάδα, συνήθως παίζει σκληρά, φουλ αμυντικά και βασίζεται στην έδρα του, όπου μπορεί να κάνει «ζημιές». Μακριά από αυτή δεν έχει πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Οπότε, από τη στιγμή που η διοργάνωση γίνεται στις ΗΠΑ (Λας Βέγκας, Νεβάδα) έχει μειονέκτημα.

Ο Καναδάς έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, χαρακτηριστικό το ότι τερμάτισε πρώτος στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές δυνάμεις της ηπείρου. Μπορεί να απέτυχε στην τελική φάση (3/3 ήττες), ωστόσο θυμίζουμε πως στον όμιλό του είχε Κροατία και Μαρόκο, δύο ομάδες που έφτασαν μέχρι τον μικρό τελικό, αλλά και το Βέλγιο. Τώρα αντιμετωπίζει πιο βατό αντίπαλο και θεωρούμε πως έχει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr