ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ψηλά το σκορ στο Φάληρο, bet builder στη Σμύρνη

Το Game 3 των τελικών της Basket League μονοπωλεί τη σημερινή μέρα, ενώ όσον αφορά την ποδοσφαιρική δράση, υπάρχουν μπαράζ σε Ιταλία και Πορτογαλία (μεταξύ άλλων), αλλά και τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία.

5321. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:15)

Τρίτη μονομαχία μεταξύ των δύο «αιωνίων» για τους τελικούς της Basket League. Στην ισοπαλία είναι πλέον το ζευγάρι μετά τη νίκη που πέτυχαν οι «πράσινοι» την περασμένη Πέμπτη (67-65). Οριακό ματς, χρειάστηκαν να γίνουν πολλά για να φτάσει στην ισοφάριση. Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν και πάλι την έδρα τους, ενώ υπάρχουν και οι αμφιβολίες των Σλούκα και Βεζένκοφ.

➥ Ικανός ο Ολυμπιακός να διορθώσει την κατάσταση και να κάνει το 2-1, βέβαια ο άσος δεν αξίζει, οπότε βρίσκουμε διαφυγή στο Over 150.5 πόντοι που έχει απόδοση 1.95.

Δείτε επίσης: Πώς παίζεται το τζοκερ online

789. Φενέρμπαχτσε – Μπασακσεχίρ (20:45)

Τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία (διεξάγεται στη Σμύρνη) και η Φενέρ που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την Μπασακσεχίρ που τερμάτισε στην 5η θέση. Η τυπικά γηπεδούχος είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, αλλά δεν μπόρεσε να φρενάρει την εκστασιασμένη Γαλατά. Θέλει να σώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως και η Μπασακσεχίρ θέλει σαφώς το τρόπαιο, καθώς μόνο έτσι θα αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη. Και οι δύο αναμένεται να παίξουν ανοιχτά, θα κοιτάξουν το γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα μπορεί να ξεφύγει το σκορ.

➥ Πάμε με το εξής bet builder «Over 0,5 1o ημ. & G/G & Over 2,5» σε απόδοση 2.62.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+