ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Παίζουμε» με την Ελληνική Superleague!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του KERKIDABET. Aπό σήμερα και για όλη την αγωνιστική περίοδο θα σας παρουσιάζουμε ρεπορτάζ και πλήρη ανάλυση των αγώνων του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Γράφει ο Παναγιώτης Παντσερίδης

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα Κυριακατικα ματς:

383. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την σειρά και τον κωδικό 383, όπου ο Ευρωπαίος πλέον Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ανεβασμένο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ, Λεβαδειακό. Οι Αρκάδες μετά την ήττα στα Γιάννενα θα ψάξουν σήμερα τη νίκη για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς. Ευρωπαϊκά όνειρα πλέον στην Τρίπολη καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου η ομάδα συμμετέχει στους ομίλους του Europa League! Σήμερα καλείτε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού και μάλιστα χωρίς τον Ντε Μπλάσις ο οποίος πουλήθηκε στην Γερμανική Μάιντς. Την θέση του πήρε στο ρόστερ ο Γιαννιώτας δανεικός από την Φορτούνα Ντίσελτορφ. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Τορμένα και Κιτόκο όπως και ο ανέτοιμος Κοσίτσκι. Τιμωρημένοι είναι ο Σανκαρέ και ο Παπαχρήστος. Επιστρέφει ο Μπαντιμπαγκά.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός προέρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα επί του Παναθηναϊκού αλλά σήμερα θα έχει δυσκολότερο έργο. Εκτός ο Μάντζιος και Μπορταγκαράι ενώ επιστρέφει ο Γεωργιάδης.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θεωρώ ότι ο Αστέρας θα πάρει την νίκη και θα πάμε με τον άσσο.

384. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Συνεχίζουμε με τον κωδικό 384 και τον αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και τον Ατρόμητο. Δύσκολή πρεμιέρα για τους Νεοφώτιστους καθώς αντιμετώπισαν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραισκάκη και ηττήθηκαν με 3-1. Ευελπιστούν σε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους καθώς οι Βολιώτες φίλαθλοι αναμένετε να δώσουν δυναμικό παρών στο Πανθεσαλικό. Εκτός για τη Νίκη ο φορ Τζιώρας.
Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, μετά τη νίκη επί του Πλατανιά θέλουν να συνεχίσουν θετικά και να πάρουν άλλους τρεις πόντους στο πρωτάθλημα. Δεμένη ομάδα με τον περσυνό κορμό να είναι σχεδόν ο ίδιος. Εκτός είναι ο τραυματίας Ούμπιντες.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σαφώς ανώτερη ομάδα ο Ατρόμητος, πιστεύω πως θα βρει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μια νεανική ομάδα της Νίκης.

385. ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Επόμενη στάση ο κωδικός 385 και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στη Βέροια αν και βρέθηκαν κοντά στο να πάρουν έστω την ισοπαλία. Αναμένετε φρεσκάρισμα στην εντεκάδα από τον Τσιώλη καθώς οι αλλαγές που έκανε στο ματς της πρεμιέρας άλλαξαν την ροή του αγώνα. Εκτός ο Τριάδης και ο Κάλβο.
Οι Κερκυραίοι, πολύ δυνατοί, πέρασαν το εμπόδιο του Πανθρακικού και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Ταξιδεύουν στην Ξάνθη με ανεβασμένη την ψυχολογία και σκοπό να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Τραυματίας ο Παρασκευαίδης.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, οπότε κρατάμε το γκολ / γκολ.

386. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ
Πάμε στην Κρήτη τώρα και στον κωδικό 386 όπου ο τοπικός Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Πρεμιέρα με ήττα για τον Πλατανιά στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και σήμερα θέλει να ρεφάρει αυτή την ήττα μπροστά στον κόσμο του. Αρκετές αλλαγές κυρίως αμυντικά, ενώ στην μεσοεπιθετική γραμμή βρίσκονται οι περσινοί παίκτες, οπότε είναι πολύ επικίνδυνοι. Εκτός ο Ζουμπουλάκης και ο Ολίμπα.
Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του δεν μπόρεσε να κερδίσει την Καλλονή στην πρεμιέρα και έτσι η γκρίνια συνεχίστηκε προς του παίκτες, την διοίκηση και τον προπονητή. Θετικό το γεγονός ότι προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League με καλή εμφάνιση κόντρα στη Ζίμπρου και θέλει σήμερα να πάρει άλλη μια νίκη για να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα. Εκτός για τον δικέφαλο ο τραυματίας Γκολάσα, ο τιμωρημένος Περέιρα και ο Κίτσιου.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά κενά ο ΠΑΟΚ και αυτό πιστεύω ότι θα το εκμεταλλευτεί ο Πλατανιάς, αλλά και οι γηπεδούχοι με νέα πρόσωπα στην άμυνα δεν θα είναι ακόμα έτοιμοι, οπότε πάμε και εδώ με το γκολ / γκολ.

404. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κλείνουμε με τον κωδικό 404 και το τελευταίο χρονικό ματς όπου ο Παναθηναικός θα φιλοξενίσει τον νεανικό για άλλη μια χρονιά Πανιώνιο. Παρότι ουσιαστικά αγωνίστηκε στην έδρα του με τον Λεβαδειακό δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη και έτσι έμεινε στο 1-1. Μεγάλο πλήγμα εκτός από τους χαμένους βαθμούς και ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Μπεργκ ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα. Εκτός και ο Χουχούμης, ενώ επιστρέφει ο Πέτριτς. Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση.
Ο Πανιώνιος συνεχίζει αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, να βγάζει δηλαδή ταλέντα. Με τα πιτσιρίκια πήρε παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Εργοτέλη με 2-1 και με μια πολύ καλή εμφάνιση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επιστρέφουν στην ομάδα ο Αυλονίτης και ο Κολοβός και αναμένετε να πάρουν θέση στην βασική εντεκάδα. Εκτός για τους Νεοσμυρνιώτες ο Φουρλάνος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σίγουρα χωρίς τον Μπεργκ είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τον Παναθηναικό και ειδικά με τα πιτσιρίκια του Πανιωνίου να είναι πολύ επικίνδυνα στην κόντρα. Οπότε Νο Βετ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.