ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ, δε χάνει η Βαλβάικ

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με έντονες συγκινήσεις, οι επιλογές μας από το πρόγραμμα της Δευτέρας είναι σαφώς λιγότερες, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι λείπουν οι ευκαιρίες από το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας.

Μεταξύ άλλων, μεγάλο ματς διεξάγεται στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο, δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Στηρίζουμε Βαλβάικ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ντε Γκράαφστσαπ – Βαλβάικ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.80. Προβληματίζει η Ντε Γκράαφστσαπ με τις εμφανίσεις της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Φένλο την περασμένη αγωνιστική, δείχνοντας αδυναμίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ είχαν προηγηθεί η νίκη με 3-0 επί της Αλμίρε Σίτι και η ισοπαλία της πρεμιέρας με την Έμεν (1-1). Επιτέλους, έδειξε γιατί θεωρείται από πολλούς ένα απ' τα πιο ισχυρά φαβορί για την άνοδο. Η Βααλβάικ πέρασε με άνεση απ' την έδρα της Ντεν Μπος, της οποίας επιβλήθηκε πιο εύκολα απ' ότι λέει το τελικό 3-2. Προηγήθηκε 3-0 στο 84', θεώρησε ότι το ματς τελείωσε, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν μέχρι το 89' σε 3-2 και ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες απ' το 33'! Αγχώθηκε στο φινάλε για να πάρει το "τρίποντο" η Βααλβάικ, τελικά τα κατάφερε και "έσπασε το ρόδι" για φέτος έπειτα από τις δύο σερί ήττες στην αρχή από Ρόντα και Ος και θεωρούμε ότι σήμερα θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Προβάδισμα η Ντέγκερφορς

Συνεχίζουμε από τη Β’ Σουηδίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.03 στην αναμέτρηση Λαντσκρόνα – Ντέγκερφορς (το ποντάρισμά μας επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Λαντσκρόνα, που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του εντός έδρας διασυρμού με 5-1 απ' τη Βάρμπεργκς και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Συριάνσκα, απ' την οποία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού, πλέον ούτε με νίκη σήμερα θα τεθεί εκτός αυτής. Επέστρεψε στις νίκες η Ντέγκερφορς την περασμένη αγωνιστική, όπου επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ασιρίσκα. Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, προηγήθηκαν 2-1 οι γηπεδούχοι στο 36', με τον αντίπαλο να ισοφαρίζει στο 81'. Στο 85' όμως η Ντέγκερφορς σημείωσε τρίτο τέρμα και πήρε μια πολύτιμη νίκη που της προσφέρει "ανάσα" βαθμολογικά. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για την Ντέγκερφορς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει απ' τις τελευταίες θέσεις. Βρίσκεται μόλις στο +2 απ' τα μπαράζ παραμονής, σήμερα το ματς με τη Λαντσκρόνα είναι "εξάποντο" και θέλει οπωσδήποτε να το κερδίσει.

Με κάλυψη η Φενέρμπαχτσε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον «1 DNB» σε απόδοση 1.83 στο ματς Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι για το Σούπερ Καπ Τουρκίας. Να πάρει εκδίκηση για τους τελευταίους δύο χαμένους τελικούς της στο Σούπερ Καπ Τουρκίας, δείχνοντας από το ξεκίνημα της σεζόν ποιος είναι το αφεντικό στη χώρα θέλει η Φενερμπαχτσέ κόντρα στη μισητή αντίπαλό της Γαλατασαράι. Παρά το γεγονός πως είχε ανανεώσει τη συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια με το σύλλογο στις 21 Μαΐου ο Ερσούν Γιανάλ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του στις 9 Αυγούστου. Τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός των «κίτρινων καναρινιών», Ισμαΐλ Καρτάλ, ο οποίος εργάζεται στο σύλλογο της Κωνσταντινούπολης από το 2010. «Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και θα το κάνουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά. Στην τεχνική ηγεσία των «λιονταριών», από την άλλη, δε βρίσκεται πλέον ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά ένας άλλος Ιταλός, ο Τσέζαρε Πραντέλι που αποχώρησε από την Εθνική Ιταλίας για λογαριασμό των Τούρκων. Η Γαλατασαράι απέκτησε κάποιους ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού ώστε να δώσει βάθος στο ρόστερ της. Πιο συγκεκριμένα στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα» ήρθαν οι Αντίν, Μπολάτ, Γκουμούς, Μπαϊσάλ και Οζτεκίν. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως έμειναν οι «μηχανές του γκολ» Μπουράκ Γιλμάζ και Ουμούτ Μπουλούτ. Ματς με ιδιαιτερότητες το σημερινό, όπως κάθε τελικός άλλωστε, θεωρούμε ότι η «Φενέρ» έχει το προβάδισμα και θα επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τις μεταγραφές των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στις κατηγορίες Μάντσεστερ Σίτι Μεταγραφές και Λίβερπουλ Μεταγραφές αντίστοιχα.