ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εύκολα η Ρόζενμποργκ, Χ2 η Χέλσινμποργκ

Η ώρα της… αλήθειας έφτασε. Το Μουντιάλ 2014 μπήκε στη φάση των «4» και πλέον οι διεκδικητές του τίτλου θα τα δώσουν όλα για μία θέση στο μεγάλο τελικό. Βραζιλία, Γερμανία, Ολλανδία και Αργεντινή θα παλέψουν για να βρεθούν στο «Μαρακανά» και να κατακτήσουν ένα ιστορικό τρόπαιο.

Την Τρίτη 8 Ιουλίου η διοργανώτρια Βραζιλία χωρίς τους Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα κοντράρεται με τη Γερμανία, ενώ την Τετάρτη η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται κόντρα στην Ολλανδία, που χθες πήρε δύσκολα στα πέναλτι την πρόκριση από την Κόστα Ρίκα.

Σήμερα θα αφήσουμε για λίγο στοιχηματικά το Μουντιάλ και θα ασχοληθούμε τα πρωταθλήματα που σε κάποιες χώρες διεξάγονται κανονικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία και Αμερική.

Κρατάει η Χέλσινμποργκ κόντρα στην Γκέτεμποργκ

Αρχίζουμε από την Α’ Σουηδίας και το Χ2 της Χέλσινμποργκ κόντρα στη Γκέτεμποργκ σε απόδοση 2.15. Η απώλεια του κυπέλλου Σουηδίας απ’ την Έλφσμποργκ έχει βάλει τέλος στο πλάνο της Χέλσινγκμποργκ να αγωνιστεί από εκεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο πρωτάθλημα είναι μόλις στη 10η θέση και το χειρότερο για εκείνη είναι ότι είναι πέρα για πέρα δίκαιη η θέση της. Δεν βρίσκει λύσεις στην τελική προσπάθεια, έχοντας σκοράρει μόλις 12 γκολ. Ωστόσο σήμερα προβλέπουμε πως θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο, καταφέρνοντας να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά ανέτοιμη έδειξε να είναι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η Γκέτεμποργκ, που την Πέμπτη ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με τη Φόλα Ες απ’ το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της πρώτης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες που την έριξαν στην έκτη θέση μένοντας δέκα ολόκληρους βαθμούς πίσω απ’ την πρωτοπόρο Μάλμε.

Άνετα η Ρόζενμποργκ καλύπτει το χάντικαπ του -1

Από την Α’ Νορβηγίας κρατάμε το -1 της Ρόζενμποργκ κόντρα στη Χάουγκεσουντ σε απόδοση 1.93. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρόζενμπρογκ με δύο γκολ διαφορά. Αν η Ρόζενμπρογκ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε επιστρέφεται το ποντάρισμά. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται μεσοβδόμαδα η Ρόζενμποργκ, έστω και αν το περιρρέον κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν πολύ εύκολα 4-0 της αδύναμης Γιέλγκαβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ουσιαστικά σκέφτονται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στη διοργάνωση. Την ίδια στιγμή όμως, σε εγχώριο επίπεδο, τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Ρόζενμποργκ, καθώς έχει μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου (στο -10 απ' την κορυφή με ένα ματς λιγότερο), ενώ είναι και εκτός Κυπέλλου. Δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 3-1-2, ωστόσο είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και στο σπίτι της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για όλες τις Εθνικές ομάδες που βρίσκονται στο Mundial2014.