ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στοίχημα: Μπάγερν λόγω ποιότητας και… απόδοσης

Τελευταία «στροφή» για τη Μπουντεσλίγκα εντός 2020 και η χρονιά κλείνει με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο καλύτερες, ομολογουμένως, ομάδες της Γερμανίας αυτή τη σεζόν.

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου δίνουν ραντεβού κορυφής στο «Μπάι Αρίνα» και το ματς αυτό θα δείξει αν οι γηπεδούχοι έχουν το μέταλλο που χρειάζεται για να κοντράρουν τους Βαυαρούς στη μάχη του τίτλου ή αν απλώς η Μπάγερν θα ανέβει εκ νέου στην πρώτη θέση, κάτι που έχει συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Πρόταση στο κουπόνι οπαπ: Ένα ματς μεταξύ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου πάντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και θεωρείται ντέρμπι σε όποια κατάσταση είναι οι δυο ομάδες. Αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι είναι σε τοπ κατάσταση, αλλά κανείς μα κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και το 1.88 από το ασιατικό χάντικαπ της bet365 υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ χαμηλότερο.

Λεβερκούζεν: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο η Μπaάγερ, η οποία παίρνει τη μια νίκη μετά την άλλη σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας με μεγάλη συχνότητα. Μάλιστα, μετά την ήττα της Βόλφσμπουργκ μεσοβδόμαδα, είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στη Μπουντεσλίγκα, βρισκόμενη μόνη στην κορυφή. Οι «ασπιρίνες» δίνουν το πιο δύσκολο παιχνίδι τους για φέτος κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν, ένα τεστ που θα φανερώσει πολλά. Ο Πέτερ Μπος δε θα έχει στη μάχη αυτή τον βασικό χαφ Αράνγκις, αλλά ούτε τους Μπέντερ, Αρίας και Παουλίνιο.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 9-5-1 στα 15 τελευταία ματς στην κατηγορία. 7/9 G/G εντός έδρας. 8 σερί Over 2,5 & G/G κόντρα στην Μπάγερν (εντός-εκτός).

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι ο Λαρς Μπέντερ (Α, 10/0), καθώς τραυματίστηκε στο ζέσταμα και έλειψε από την ευρεία νίκη του συλλόγου. Στη θέση του έπαιξε ο Βάιζερ. Ο αρχηγός είναι αμφίβολος για τη μάχη κόντρα στην Μπάγερν. Ερωτηματικό παραμένει και ο Σβεν Μπέντερ (Α, 8/0), που κινδυνεύει να χάσει 4ο σερί ματς λόγω τραυματισμού. Κλασικοί απόντες είναι και πάλι οι Παλάσιος (ΑΜ, 3/0), Αράνγκις (ΑΜ, 4/0), Άριας (Α, 1/0) και Παουλίνιο (Μ).

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Κολωνίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Βάισερ (8′), Ντιαμπί (10′), Σικ (54′) και Βιρτς (59′).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Χραντέτσκι - Λ. Μπέντερ, Τα, Ταπσόμπα, Σίνκχραφεν - Βιρτς, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Αμίρι - Μπέιλι, Σικ, Ντιαμπί.

Μπάγερν Μονάχου: Έστω και δύσκολα, η Μπάγερν επιβλήθηκε της δυσκολοκατάβλητης Βόλφσμπουργκ μεσοβδόμαδα και πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν για να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό της χώρας, λίγο πριν φύγει το 2020, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τους Βαυαρούς. Μπορεί η τρεμπλούχος Ευρώπης να μην είναι σε τοπ κατάσταση, με αρκετές απώλειες το τελευταίο διάστημα, όμως αν πιάσει μια καλή απόδοση δεν έχει αντίπαλο πουθενά. Ο Φλικ δεν έχει ουσιαστικές απουσίες για το παιχνίδι, μόνο ο Γκορέτσκα είναι αμφίβολος όμως όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 7-3-0 στην κατηγορία. 14-1-1 στα 16 τελευταία εκτός έδρας ματς. 6 σερί ματς που μένει πίσω στο σκορ με 1-0.

Αγωνιστικά Νέα: Παραδόξως χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μπακ ο Ζίλε την Τετάρτη, ενώ υπήρχαν διαθέσιμοι οι Παβάρ και Σαρ. Δεν γνωρίζουμε αν ο Φλικ επιμείνει σ’ αυτήν τη βαριάντα, μιας και είναι δυσκίνητος ο διεθνής στόπερ. Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να προλάβουν την αναμέτρηση ο Γκορέτσκα (Μ, 10/1 και 3 ασίστ), που έχασε δύο παιχνίδια, και ο Κίμιχ (ΑΜ, 6/1), που επανέρχεται πιο νωρίς απ’ ότι αναμένονταν. Εκτός πλάνων είναι οι Μαρτίνεθ (ΑΜ, 8/0), Νιανζού (Α, 1/0), Ζίρκζεϊ (Ε, 3/0).

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Βόλφσμπουργκ. Μόλις στο 5′ ο Φίλιπ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, προτού ο Λεβαντόφσκι ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την ανατροπή των δεδομένων στο 50′.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ - Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερναντές - Γκορέτσκα, Τολισό - Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν - Λεβαντόφσκι.

Για εκπλήξεις στο στοίχημα, στοιχηματικές, καζίνο, αναλύσεις, livescore και πολλά άλλα, πάντα το sentragoal

Συντάκτης: Ergolavos