ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με Χόνκα και Νιου Ίνγκλαντ

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι προπονητές των ομάδων καταστρώνουν τα τελευταία πλάνα τους.

Σήμερα η Γαλλία μετά το σοκ του τραυματισμού του Φρανκ Ριμπερί αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Τζαμάικα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να θέλει να δει τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του θα ανταποκριθούν στην απουσία του μεγάλου αστέρα των «τρικολόρ», ενώ ένα ακόμη σύνολο που θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας, το Ιράν, αναμετράται με το Τρινιντάντ & Τομπάκο.

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία, ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Β’ κατηγορίας με δύο αναμετρήσεις, στην ιταλική Serie B συνεχίζονται τα πλέι οφ, ενώ «συντροφιά» μας κρατούν οι Φινλανδοί, αλλά και οι Αμερικάνοι, με το MLS να συνεχίζεται κανονικά.

Κερδίζει η Χόνκα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά για το Στοίχημα από τη Φινλανδία και τον αγώνα Χόνκα – Ροβανιέμι με το σημείο που προτείνουμε να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.17. Η Χόνκα ηττήθηκε 3-0 από τη Βάασα την προηγούμενη αγωνιστική και έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη. Σήμερα, όμως, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τη Ροβανιέμι, και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας και την παράδοση στο πλευρό της καθώς στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις η δε γνώρισε την ήττα.

Στηρίζουμε Νιου Ίνγκλαντ

Ακόμη ένα σημείο προκύπτει από το MLS στην Αμερική και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Νιου Ίνγκλαντ – Νέα Υόρκη. Το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών, όπου μάλιστα σκόραρε κι ακατάπαυστα, έλαβε τέλος στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ, όπου η Νιου Ίνγκλαντ δέχτηκε την τέταρτη φετινή της ήττα. Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενώ στο γήπεδό της έχει μία απώλεια όλη κι όλη στα πέντε ματς που έδωσε εκεί. Οι Νεοϋορκέζοι, από την άλλη πλευρά, δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να γευτούν τη χαρά της νίκης και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας με το πάντα δυνατό, πλην όμως ντεφορμέ Κάνσας. Μόλις το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ήταν βέβαια αυτό για το συγκρότημα του Πέτκε μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, έχοντας μόλις ένα τρίποντο εδώ κι έξι αγωνιστικές.

Το «παλεύει» μέχρι τέλους η Ρόμα

Στο Μπάσκετ, η επιλογή μας προκύπτει από τον 5ο ημιτελικό των πλέι οφ στην Ιταλία ανάμεσα στη Σιένα και τη Ρόμα (η Σιένα προηγείται με 3-1) στον οποίο θα πάμε με τη Ρόμα με χάντικαπ +6.5 πόντους σε απόδοση 1.93. Η Σιένα, αν και αντιμετωπίζει κίνδυνο διάλυσης, έχει κάνει πολύ σοβαρή πορεία στα πλέι-οφ και δείχνει ότι θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στην χώρα. Για τη Ρόμα ήταν έκπληξη που βρέθηκε πίσω 3-0 στη σειρά γιατί δημιούργησε άλλες προσδοκίες με το «σκούπισμα» που πέτυχε στα προημιτελικά επί της Καντού.

Όσον αφορά τα ρόστερ οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια δύναμη. Η Σιένα μπορεί να κέρδισε δύο πολύ εύκολα παιχνίδια στην έδρα της και στη Ρώμη πριν χάσει το προχθεσινό αλλά μην ξεχνάμε πόσο δυσκολεύθηκε να ξεπεράσει τη Ρέτζιο Εμίλια. Έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων ετών και δεν είναι ικανή να καθαρίζει όλα τα ματς εύκολα. Σήμερα η Ρόμα με την πλάτη στον τοίχο αναμένουμε να είναι πολύ ανταγωνιστική. Άλλωστε δεν έχει τίποτα να χάσει με σκορ σειράς 3-1. Θα μπει στο γήπεδο με σκοπό να νικήσει ώστε να τραβήξει κι άλλο τη σειρά. Επιπλέον η αστάθεια της Αρμάνι (έχασε ξανά χθες από Σάσσαρι εντός και προηγείται πια 3-2) δίνει δικαίωμα σε όποιον πάει στον τελικό να είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου. Θα πάμε λοιπόν σήμερα με την ομάδα που καίγεται, η οποία είναι η Ρόμα. Ακόμα και αν χάσει, θα το παλέψει μέχρι τέλους. Επομένως η επιλογή μας είναι Ρόμα +6.5 πόντους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για όλες τις ομάδες του Μουντιάλ 2014.