ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σουηδική δυάδα

Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας περιλαμβάνει λιγοστά παιχνίδια. Ωστόσο, για μία ακόμη ημέρα δε λείπουν οι στοιχηματικές ευκαιρίες. Θα μας απασχολήσουν οι Σουηδοί, με μία επιλογή από την Α’ και μία από τη Β΄ κατηγορία αλλά και ένα ματς από την ισπανική λίγκα στο μπάσκετ.

Άσσος και Over η ΑΪΚ

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από το παιχνίδι για την Α’ κατηγορία της Σουηδίας, ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μπρομαποϊκάρνα στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» και το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.02. Η ΑΪΚ από τα τέλη Απριλίου έχει συμμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό παρουσιάζοντας όλο και καλύτερη εικόνα όπως αρμόζει στο καλό ρόστερ που διαθέτει. Παράλληλα, και τα εννέα (!) τελευταία της ματς ήταν γκολ / γκολ, ενώ τα οκτώ από αυτά ήταν και Over 2,5 γκολ. Τέσσερις σερί ήττες, από την άλλη, μετράει η Μπρομαποϊκάρνα με τα πιτσιρίκια της να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Allsvenskan. Είναι στην τελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς σε 11 αγωνιστικές έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό, ενώ τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ήταν Over 2.5 γκολ.

Με κάλυψη η Χάμαρμπι

Συνέχεια από τη Σουηδία, αλλά τη Β’ κατηγορία αυτή τη φορά και τον αγώνα Σίριους – Χάμαρμπι, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» της Χάμπαρμπι σε απόδοση 1.75 (το ποντάρισμά μας επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές «ξηρασίας» πήρε την Τετάρτη η Σίριους επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Λαντσκρόνα σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική της Superettan. Οι νεοφώτιστοι ανέβηκαν στην 12η θέση έχοντας πάρει και τρεις νίκες τους εκτός έδρας, ενώ αντίθετα μπροστά στο κοινό τους δεν έχουν νίκη, με τον απολογισμό τους να είναι μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Από την άλλη πλευρά, την κατάσταση στα χέρια της πήρε ολοκληρωτικά μέσα στον Μάιο η Χάμαρμπι που με μία ισοπαλία και τέσσερις συνεχόμενες νίκες «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς πίσω απ’ την πρωτοπόρο Σούντσβαλ που έχει δώσει παιχνίδι περισσότερο. Η ιστορική ομάδα που έχει ως αποκλειστικό της στόχο την επιστροφή της στην Allsvenskan έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με τη Σούντσβαλ με 20 γκολ, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό.

«Κρατάει» η Καχασόλ

Συνεχίζουμε με τα προγνωστικά μας από το μπάσκετ, με την επιλογή μας να είναι η Καχασόλ/Σεβίλλη με χάντικαπ +14.5 πόντους σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Βαλένθια – Σεβίλλη/Καχασόλ. Απόψε διεξάγεται ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του ζεύγους για την προημιτελική φάση. Η Βαλένθια αναμένει την Καχασόλ για να κάνει το λογικό δηλαδή να νικήσει και να περάσει στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με πλεονέκτημα έδρας. Ο αποψινός αγώνας δεν θα μοιάζει καθόλου με τον αγώνα της Πέμπτης που η Βαλένθια επικράτησε 84-54. Στον πρώτο αγώνα, όταν η διαφορά ξέφευγε, η Καχασόλ σταμάτησε την προσπάθεια γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να καταφέρει κάτι και ότι πρέπει να είναι έτοιμη σε δύο μέρες στην έδρα της. Για τέτοιον αγώνα do-or-die το χάντικαπ των 14.5 πόντων είναι πάρα πολύ μεγάλο. Άλλωστε πριν από ένα μήνα η Βαλένθια νίκησε 104-93 στην παράταση αφού πρώτα οι δύο ομάδες είχαν χαρίσει ένα σπουδαίο θέαμα με κλειστό σκορ και τελικό αποτέλεσμα 88-88.

Φυσικά φαβορί είναι η Βαλένθια και είναι ικανή για νέα 30άρα αλλά σε περίπτωση που ξεφύγει λιγάκι το σκορ η Καχασόλ θα τα δώσει όλα να επιστρέψει στην διεκδίκηση. Επιπλέον σήμερα αναμένεται να έχει πολύ καλύτερη απόδοση ο καλύτερος παίχτης της Καχασόλ, ο Τσέχος Ζατοράνσκι, ο οποίος ήταν άφαντος στο προχθεσινό παιχνίδι με 5 πόντους και 1/7 σουτ. Πάμε λοιπόν με το +14.5 των φιλοξενούμενων. Μην ξεχνάτε και το live γιατί σε περίπτωση που το σκορ βολέψει είναι πολύ πιθανό να δούμε μεγάλο τέταρτο δεκάλεπτο όπως έγινε στα τρία από τέσσερα φετινά παιχνίδια μεταξύ τους. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για την Εθνική Ελλάδος, την Εθνική Βραζιλίας και όλες τις ομάδες του Μουντιάλ.