ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με κάλυψη η Σαμπαντέλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από χθες η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση επικράτησε με 4-1 της Ατλέτικο και κατέκτησε το 10ο τρόπαιο.

Ένα σκορ βέβαια που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αφού οι παίκτες του Αντσελότι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια στην παράταση εκμεταλλεύτηκαν το σοκ και την κούραση των «ροχιμπλάνκος» σκοράροντας ακόμα τρία τέρματα. Σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αναμετρήσεις για την Β’ Ιταλίας, τη Β’ Ισπανίας, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, ενώ πλέον μετά το τέλος και του Champions League από εδώ και πέρα θα κινηθούμε σε ρυθμούς σκανδιναβικών και λατινοαμερικάνικων πρωταθλημάτων.

Άσσος με Draw No Bet η Σαμπαντέλ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» DNB της Σαμπαντέλ με αντίπαλο την Τενερίφη σε απόδοση 1.85. Η Σαμπαντέλ αποτελεί την ομάδα με τις καλύτερες εντός έδρας επιδόσεις στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από 6/6 νίκες μέσα στο «σπίτι» της. Με το βλέμμα στραμμένο στα πλέι οφ θα κοντραριστούν σήμερα στο «Νόβα Κρέου Άλτα» η Σαμπαντέλ και η Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν για μία ακόμα φορά τη δύναμη της έδρας τους, στην οποία οφείλουν την παρουσία στην 9η θέση του πίνακα με 55 βαθμούς, μόλις στο -1 από τη ζώνη των πλέι οφ. Η Σαμπαντέλ προέρχεται από έξι σερί εντός έδρας νίκες, ενώ στο 3-2-2 είναι το σερί στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια ο επιθετικός Γκάτο.

Με κάλυψη η Άαλεσουντ, νίκη για Ρανχάιμ

Από τη Νορβηγία επιλέγουμε δύο σημεία. Από την Α’ κατηγορία θα πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Άαλεσουντ κόντρα στη Σάρπσμποργκ σε απόδοση 1.80. Με μόλις επτά βαθμούς σε 10 αγωνιστικές η Ααλέσουντ εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ κάτω και συγκεκριμένα στη 14η θέση έχοντας τη χειρότερη επίθεση μαζί με τη Σάντνες με εννέα γκολ, στην έδρα της δεν έχει πάρει ακόμα νίκη έχοντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Κόντρα στη Σάρπσμποργκ θέλει να κάνει «σεφτέ» μπροστά στον κόσμο της, έχοντας ως «όπλο» τόσο τη μεταξύ τους προϊστορία, όσο και την αδυναμία της αντιπάλου της να καταφέρει να πάρει αποτελέσματα μακριά απ’ το κοινό της.

Από τη Β’ κατηγορία κρατάμε το «Διπλό» της Ρανχάιμ με αντίπαλο την Ουλενσάκερ σε απόδοση 2.02. Η ομάδα του Τροντ Νόρντσταϊν έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία και έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Χοντ με 1-0. Ήταν καλύτερη κόντρα σε μία ομάδα που το πάλεψε πολύ, όμως η ίδια είχε καθαρές φάσεις για γκολ και δοκάρι πριν σκοράρει με κεφαλιά ο Εεκ στο 71' μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αυτό το γκολ έκρινε την αναμέτρηση, όπως έκανε και η φοβερή επέμβαση του τερματοφύλακα, Φαλκ, με το σκορ στο 0-0. Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό αγώνα.

Κάνει το 1-1 η Μπάνβιτ στην Τουρκία, νίκη για Σπερς

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου από την Τουρκία επιλέγουμε το -2.5 της Μπάνβιτ κόντρα στη Γαλατασαράι σε απόδοση 1.88. Παιχνίδι εντελώς αδιάφορο και πάμε με το Over 163.5. Το όριο έχει ήδη ανοδικές τάσεις και έχει ξεπεράσει το 165 στις εταιρίες στοιχημάτων. Το ματς είναι ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Η Βαλένθια έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην ACB (πίσω μόνο από τη Ρεάλ) με 86 πόντους ανά παιχνίδι ενώ η Μπανταλόνα σκοράρει 78 ανά παιχνίδι. Στις τελευταίες αγωνιστικές στην Ισπανία είναι πολύ συχνό φαινόμενο το μεγάλα σκορ και το ζεύγος βολεύει για ελεύθερο παιχνίδι σήμερα. Το γήπεδο της Μπανταλόνα θα είναι γεμάτο και οι παίχτες στο παρκέ θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν το κοινό για τελευταία φορά φέτος. Ένα χαρακτηριστικό στατιστικό για την Μπανταλόνα είναι ότι τα τελευταία χρόνια που δεν έχει καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ και αγωνίζεται τελευταία αγωνιστική αδιάφορη, έχει βγάλει ακραία σκορ. Το 2010 ηττήθηκε 94-96 από την Βαλένθια, το 2011 ηττήθηκε 82-108 από την Φουενλαμπράδα, το 2012 ηττήθηκε 82-95 από τη Ρεάλ και πέρσι νίκησε 112-75 την Εστουντιάντες. Πάμε λοιπόν σήμερα για κάτι ανάλογο οπότε η επιλογή είναι Over 163.5.

Από το NBA κρατάμε τη νίκη των Σπερς κόντρα στην Οκλαχόμα σε απόδοση 2.20.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εθνική Αργεντινής και την Εθνική Γερμανίας σε δύο εκπληκτικά αφιερώματα.