ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη-φάρμακο για τη Χέλσινγκμποργκ

Οι αγώνες για τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Αμερικής και της Σουηδίας ξεχωρίζουν από το σημερινό μας κουπόνι, που παραμένει μικρό και χωρίς ιδιαίτερες στοιχηματικές ευκαιρίες. Θα κρατήσουμε δυνάμεις και θα κινηθούμε χαλαρά, αναμένοντας την αυριανή πρεμιέρα για τους τελικούς των πλέι οφ της Α1 και φυσικά το σαββατιάτικο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παίρνει τη νίκη η Χέλσινγκμποργκ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο που είναι ο «Άσσος» της Χέλσινγκμποργκ κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ σε απόδοση 2.00. Και τα τρία παιχνίδια τους την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ έληξαν 3-0 με νίκη των γηπεδούχων. Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στη Χέλσινγκμποργκ που ηττήθηκε την Κυριακή στον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας με 1-0 απ’ την Έλφσμποργκ στη Στοκχόλμη χάνοντας εκτός απ’ το τρόπαιο και την ευκαιρία να πάρει ένα «εισιτήριο» για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μιας και μετά από εννέα αγωνιστικές είναι στη 12η θέση και για να μη χαθεί από νωρίς η χρονιά θέλει ν’ αρχίσει ένα σερί νικών που θα την ανεβάσουν στην πρώτη τετράδα. Θα πάμε με τον «Άσσο» που πληρώνει καλά και μπορεί να αποτελέσει, αν έρθει, «γιατρικό» για την πρόσφατη απώλεια του τροπαίου.

Αδιάφορο το εξ'αναβολής Εστου - Μπάρτσα, ευνοείται το Over 156.5

Κλείνουμε με Μπάσκετ και τον εξ αναβολής αγώνα Εστουντιάντες – Μπαρτσελόνα όπου επιλέγουμε το Over 156.5 πόντους. Επιστροφή στην ACB λοιπόν και έχουμε την γηπεδούχο Εστουντιάντες να πλησιάζει στο τέλος η σεζόν η οποία χαρακτηρίζεται θετική αφού ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς και τελικά σώθηκε εύκολα με καλό δεύτερο γύρο. Βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με ρεκόρ 12-20 και στον τελευταίο της αγώνα νίκησε στην Βαρκελώνη 89-76 την Μπανταλόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι και μαθηματικά τρίτη, με ρεκόρ 25-7, μετά την ήττα της Μάλαγα από την Γκραν Κανάρια την Κυριακή. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε της Ρεάλ 86-75 εντός έδρας.

Εντελώς αδιάφορο το αποψινό παιχνίδι και ήδη η Μπαρτσελόνα μετά την αποτυχία του Final-4 σκέφτεται τα πλέι-οφ της Ισπανίας εκεί που ακόμα δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στην προημιτελική φάση. Η Εστουντιάντες παίζει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι εντός έδρας και θα υπάρχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα για την επιτυχημένη σεζόν της ομάδας στο πάντα γεμάτο Παλάθιος ντε λος Ντεπόρτες. Επειδή σε τέτοια αδιάφορα ματς συνήθως το φαβορί κρίνει το αποτέλεσμα που θα δούμε, παρατηρούμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει πολύ μεγάλα σκορ στα τελευταία παιχνίδια της που ήταν σχετικά αδιάφορη. Εκτός του 93-78 επί της ΤΣΣΚΑ βλέπουμε το 86-75 επί της Ρεάλ, το 84-72 επί της Μούρθια και το 91-75 επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Εκλογές στην κατηγορία Στοίχημα Εκλογές 2014 .