ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη για Βίκινγκ, κρατάει η Λιούνγκσκιλε

Μία χαλαρή στοιχηματική Δευτέρα είναι η σημερινή καθώς το κουπόνι μας περιλαμβάνει λίγες αναμετρήσεις κυρίως για τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Από την Αγγλία η Λίβερπουλ παίζει εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 37ης αγωνιστικής και στοχεύει σε νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

Στην Ιταλία η αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα αποκτά χαρακτήρα φιέστας, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα της Ρόμα η «Μεγάλη Κυρία» στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια. Τέλος στην Ισπανία μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο όπου κανείς από τους τρεις πρωτοπόρους δε νίκησε, η 36η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα.

Άσσος η Βίκινγκ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με την Α’ Νορβηγίας και τον «Άσσο» της Βίκινγκ με αντίπαλο τη Οντ Γκρένλαντ σε απόδοση 1.90. Η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η δυνατή και φέτος Βίκινγκ που είναι στην τρίτη θέση και στο -4 απ’ τη Μόλντε αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο. Έχει την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά της κατηγορίας με μόλις τρία γκολ παθητικό σε έξι αγωνιστικές και οι στόχοι της είναι ιδιαίτερα υψηλοί και φέτος, καθώς θέλει να βγει την Ευρώπη και από’ κει και πέρα ότι παραπάνω έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Κρατάει η Λιουνγκσκίλε κόντρα στην Έστερ

Από τη Β’ Σουηδίας επιλέγουμε το Χ2 της Λιουνγκσκίλε κόντρα στην Έστερ σε απόδοση 2.05. Καλή πορεία διαγράφει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η αξιόμαχη Λιούνγκσκιλε που μαζί με τη Βάρναμο είναι οι μοναδικές ομάδες που ακόμα δεν έχουν γνωρίσει την ήττα. Είναι στην πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς και της δίνεται η ευκαιρία αν νικήσει την Έστερ να ανέβει μόνη στη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας κρατάει πιο πολύ τον αντίπαλο ώστε να μη δεχτεί γκολ, κάτι που φαίνεται και απ’ τις δύο ισοπαλίες που έχει φέρει ως τώρα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.