ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με κάλυψη Μίντιλαντ και Φορτούνα Σιτάρντ

Παραδοσιακά η Δευτέρα αποτελεί το «χαλαρωτικό» σταυροδρόμι μεταξύ ενός «γεμάτου» από εγχώρια πρωταθλήματα τριημέρου που έφυγε και ενός άλλου με ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έρχεται. 

Έτσι και σήμερα θα πάμε χαλαρά έχοντας εδώ και κάποιες εβδομάδες τώρα και τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα που μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και λίγο πριν του Μουντιάλ. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον τελευταίο αγώνα για την 36η αγωνιστική στην Premier League η οποία θα μας μείνει στη μνήμη για τη μεγάλη νίκη της Τσέλσι μέσα στο «Άνφιλντ», μία νίκη που στερεί από τη Λίβερπουλ το πάνω χέρι για τον τίτλο. Σήμερα η αυλαία πέφτει με την αναμέτρηση Άρσεναλ - Νιούκαστλ, ενώ από την Primera Division, όπου και οι 3 διεκδικήτριες του τίτλου νίκησαν, σήμερα η Θέλτα παίζει με τη Βαγιαδολίδ. Τέλος για την Ιταλία η ήδη πρωταθλήτρια Γιουβέντους αγωνίζεται με τη Σασουόλο.

Διπλό με DNB η Μίντιλαντ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» DNB (Draw No Bet σημαίνει Ισοπαλία Όχι Στοίχημα. Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μίντιλαντ με αντίπαλο την Έσμπιεργκ σε απόδοση 2.00. Καταιγιστική για δεύτερη σερί αγωνιστική η ομάδα του Ρίντεσχολμ, που μετά την τεσσάρα στην Αάρχους, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα τη νεοφώτιστη Βίμποργκ την προηγούμενη εβδομάδα. Η νίκη της βέβαια δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ, με τα τέσσερα τέρματα άλλωστε να έρχονται στο τελευταίο μισάωρο της συνάντησης. Η ουσία βέβαια δεν ήταν άλλη από το υπερπολύτιμο τρίποντο που πήρε και σε συνδυασμό με την ήττα της Αάλμποργκ την είχε πλησιάσει μόλις στον βαθμό. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βέβαια βρέθηκε ξανά στο -4, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη είναι μονόδρομος απόψε κι ενώ προέρχεται από 3/4 διπλά, έχοντας σκοράρει σε όλα 3+ γκολ. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Μίντιλαντ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια με την Έσμπιεργκ ανεξαρτήτως έδρας (4-2-0).

Με DNB Φορτούνα και ΦΚ Αϊντχόφεν

Από τη Β’ Ολλανδίας όπου έχουμε μπει στη διαδικασία των πλέι οφ επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Φορτούνα Σιτάρντ κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ σε απόδοση 1.90 και το «Διπλό» DNB της ΦΚ Αϊντχόφεν με αντίπαλο τη Σπάρτα Ρότερνταμ που πληρώνει 2.10. Οι αναμετρήσεις είναι για την 1η φάση των πλέι οφ ανόδου. Τα πλέι οφ χωρίζονται σε τρεις γύρους, παντού τα παιχνίδια είναι διπλά. Στη 2η φάση οι δύο νικητές θα αντιμετωπίσουν το 16ο και το 17ο της Α’ Ολλανδίας, ενώ θα μπουν και τέσσερις ακόμη ομάδες της Β’ (Ντορντρέχτ, Εξέλσιορ, Ντεν Μπος, Φένλο). Από εκεί θα προκύψουν δύο ζευγάρια που θα δώσουν την τελική μάχη για τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Η Φορτούνα Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ισοπαλία 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Έμμεν. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (4-2-0), ενώ από τα μέσα Ιανουαρίου και έπειτα έχει υποστεί μία μόλις ήττα (7-6-1). Είναι παράλληλα, πολύ δυνατή στην έδρα της και σήμερα παρατάσσεται με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.

Από το άλλο παιχνίδι θα στηρίξουμε τη ΦΚ Αϊντχόφεν. Η ΦΚ Αϊντχόφεν, από την πλευρά της πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν, στο δεύτερο μισό «χτυπήθηκε» από τραυματισμούς και η απόδοσή της έπεσε, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι οφ. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα της και στα έξι πιο πρόσφατα ματς της έχει ηττηθεί μόνο από τη Βίλεμ (0-3 εντός), μετρώντας στα πέντε υπόλοιπα τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο αρχηγός της, Γιανς Φαν Σον (ΜΕ 33/9), ενώ διαθέσιμος είναι και ο μπακ Τίμοθι Ντουρβάλ (29/0).

Νίκη με Over η Κάλμαρ

Περνάμε στην Α’ Σουηδίας όπου έχουμε ξεχωρίσει ένα παιχνίδι από το οποίο προκύπτουν δύο σημεία. Πρόκειται για τον αγώνα Γκέλφε – Κάλμαρ από όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.30 και το «Διπλό» DNB που προσφέρεται σε απόδοση 2.10. Έχει δείξει παράξενο χαρακτήρα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει μαζέψει εννιά βαθμούς που την κατατάσσουν στην έβδομη θέση. Η Κάλμαρ θα μπορούσε να είχε ακόμα καλύτερο ξεκίνημα αν εκμεταλλευόταν παραπάνω την έδρα της, μιας και εκεί έχει και τις τρεις ισοπαλίες, τη στιγμή που εκτός έδρας έχει 2/2 νίκες! Πάντους και οι δύο αντίπαλο αρκέσκονται στα Over. Συγκεκριμένα η Γκέλφε τα 4/5 παιχνίδια της ήταν Over 2.5, όπως για της Κάλμaρ όπου τα 4/5 παιχνίδια της ήταν και Over 2.5 και G/G.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.