ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στήριξη σε Τορίνο, δε χάνει η Σαραγόσα

Παραδοσιακή μέρα για… μπάλα και στοίχημα η Κυριακή και έχουμε ένα κουπόνι στα χέρια μας με επιλογές για όλα τα γούστα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό ήταν η χθεσινή βασική μας πρόταση και μας δικαίωσε, ενώ πέρασαν και ορισμένα «δυνατά» σημεία, με το πρόσημο να είναι θετικό.

Σήμερα τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στην Αγγλία και το «Άνφιλντ», εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι και με νίκη «αγκαλιάζει» τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. «Πλούσιο» πρόγραμμα έχουμε και στην Ιταλία, από όπου μάλιστα προκύπτουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, ενώ δράση υπάρχει σχεδόν σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης, αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη.

Δυάδα επιλογών από την Ιταλία

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος από τη Serie Α και το παιχνίδι Τορίνο – Ουντινέζε, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.91. Βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από μία τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» η Τορίνο, όμως ο Καντρέβα στο 95' έκανε το 3-3. Παρά την απώλεια -όπως εξελίχθηκε το ματς- παραμένει στο -2 από την Ευρώπη και τις Μίλαν, Πάρμα και ισοβαθμεί με τους Μπιανκοτσελέστι και την Βερόνα. Σε εκρηκτική κατάσταση ο επιθετικός, Τσίρο Ιμόμπιλε, που σκόραρε ξανά και είναι ο capocannoniere της κατηγορίας με 20 γκολ. Βρίσκει απέναντί της μία αδιάφορη βαθμολογικά Ουντινέζε και θα στηρίξουμε τον «Άσσο».

Επόμενη επιλογή από την Ιταλία, ο «1 DNB» (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.40 στον αγώνα Λιβόρνο – Λάτσιο. Η Λιβόρνο βρίσκεται στο -3 από την παραμονή και τις Κιέβο και Σασουόλο, όμως ο πρόεδρος, Σπινέλι, αποφάσισε να απομακρύνει τον τεχνικό, Μίμο Ντι Κάρλο και έφερε πίσω τον Ντάβιντε Νίκολα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Λάτσιο, στο καλύτερο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Τορίνο και παρότι έχασε έδαφος μπορεί να είναι ευχαριστημένη από το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 95' και αφού από το 79' έπαιζε με παίκτη λιγότερο (3-3). Παρατάσσεται σήμερα με σημαντικές απουσίες, αφού τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Νοβαρέτι (11) και ο μπακ Ράντου (23/1) και τραυματίες ο αμυντικός Κονκό (20), ο πορτιέρε Μαρκέτι (21), ο επιθετικός Πόστιγκα (5), ο χαφ Εντερσον (15/1), ο στόπερ Ντίας (14/1) και ο πολύτιμος φορ Κλόζε (22/7) και αξίζει το ρίσκο στον «Άσσο» με κάλυψη.

Δε χάνει η Σαραγόσα

Στάση στην Ισπανία, τη Segunda Division και το παιχνίδι Χιρόνα – Σαραγόσα με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.85. Παιχνίδι «must win» για τη Σαραγόσα, αν η ομάδα της Αραγονίας θέλει να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ. Κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο στους φιλοξενούμενους, με το αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Και η Χιρόνα «καίγεται για βαθμούς», καθώς βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν το κίνητρο και την ποιότητα να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο.

Goal / Goal στην Πόλη, Over στο Γκέτεμποργκ

«Δυνατό» προγνωστικό έχουμε και από την Τουρκία που δεν είναι άλλο από το Goal / Goal στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Ρίζεσπορ σε απόδοση 1.85. Τουλάχιστον δύο γκολ έβαλε και στα έντεκα τελευταία στην έδρα της για το πρωτάθλημα η «Φενέρ», ενώ και η Ρίζεσπορ είναι μία ομάδα που «έχει» το εύκολο γκολ, έχοντας σκοράρει στις πέντε από τις έξι τελευταίες «εξόδους» της. Μία ακόμη πρόταση με γκολ προκύπτει από τη Σουηδία και το παιχνίδι Χάκεν – ΑΪΚ Στοκχόλμης, στο οποίο θα «τιμήσουμε» το Over 2,5 γκολ στο 1.95. Στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της Χάκεν επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 γκολ, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ΑΪΚ επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal.

«Διπλά» με κάλυψη Αιγινιακός και Απόλλων Λεμεσού

Από την Ελλάδα και τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ το σημείο που ξεχωρίσαμε είναι το «2 DNB» στο ματς Χανιά –Αιγινιακός σε απόδοση 2.37. Να αλώσει και τα Χανιά θα επιδιώξει σήμερα ο Αιγινιακός, ο οποίος παραμένει αήττητος 17 παιχνίδια και θέλει να διευρύνει το θετικό του σερί προκειμένου να «σκαρφαλώσει» κι άλλο στην βαθμολογία των πλέι οφ ανόδου. Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη παραμένει αήττητη στη διαδικασία, ωστόσο ύστερα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αιγινιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον Ηρακλή και έτσι δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τις 22 Δεκέμβριου. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Νικολαϊδης, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του προκειμένου τη «φρεσκάρει»

Ακόμη ένα «2 DNB» θα επιλέξουμε, αυτή τη φορά από την Κύπρο και το παιχνίδι Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού, σε απόδοση 2.10. Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη παραμένει η Ομόνοια, η οποία μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ερμή στο προηγούμενο παιχνίδι και βρίσκεται στο -3 από τη τέταρτη θέση και τον Ερμή. Το «2 στα 2» έκανε την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων, που επικράτησε με 3-0 της Ανόρθωσης και συνεχίζει ακάθεκτος για να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να μειώσει όσο μπορεί την διαφορά τους από τις δυο πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα απο τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος γνώρισε την ήττα απο τον Ερμή, βρίσκεται στη 2η θέση και στο +5. Έτσι σε περίπτωση νίκης, έχει την ευκαιρία να τον πλησιάσει στο -2. Σήμερα αντιμετωπίζει την Ομόνοια η οποία αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές και έχει μια καλή ευκαιρία για το «3 στα 3».

Over στο Λούντβιγκσμπουργκ - Φοίνιξ Χάγκεν

Από το μπασκετικό πρόγραμμα έχουμε ξεχωρίσει το Over 162.5 πόντοι στον αγώνα για το γερμανικό πρωτάθλημα, Λούντβιγκσμπουργκ - Φοίνιξ Χάγκεν, σε απόδοση 1.90. Κρίσιμο παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν είσοδο στα πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή η Λούντβιγκσμπουργκ είναι σε πλεονεκτική θέση αφού είναι όγδοη με ρεκόρ 17-15 ενώ η Φοίνιξ Χάγκεν βρίσκεται δύο θέσεις κάτω με ρεκόρ 15-17. Την προηγούμενη αγωνιστική η Λούντβιγκσμπουργκ ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν με 69-92 ενώ η Χάγκεν πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί της Ουλμ με 104-91. Σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο. Η Λούνβιγκσμπουργκ αν νικήσει τότε καθαρίζει μια και καλή την είσοδο στην οκτάδα ενώ η Χάγκεν αν καταφέρει και νικήσει μειώνει την διαφορά των δύο ομάδων στη μία ήττα και την τελευταία αγωνιστική θα ελπίζει σε νίκη δικιά της επί της Τούμπινγκεν και ήττα της Λούντβιγκσμπουργκ στην έδρα της Όλντενμπουργκ. Στον πρώτο γύρο, η Χάγκεν είχε νικήσει 85-80 οπότε με νίκη σήμερα αποκτά πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα είναι απίθανο να αυτό το ζεύγος να πάνε σε αμυντική τακτική. Θα παίξουν ανοικτό παιχνίδι και το Over 162.5 είναι πολύ πιθανό. Ένα στοιχείο που ενισχύει το Over είναι η ανάγκη νίκης και από τους δύο οπότε σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί πίσω στο σκορ τότε θα αναγκαστεί να βιαστεί και ο αγώνας θα γίνει άναρχος. Επιπλέον αν το σκορ βολέψει τότε θα μπουν πολλοί πόντοι στα τελευταία λεπτά. Το ζεύγος αυτό έχει βγάλει μεγάλα σκορ στα επτά από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Εκτός του χαμηλού 68-69 τα υπόλοιπα ήταν 80-85, 85-95, 96-90, 81-94, 100-92, 82-95, 71-96. Επιλογή λοιπόν το Over 162.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.