ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στηρίζουμε Πάκος Φερέιρα, Over στο Κάλμαρ

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, ενώ ακολουθεί ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα την τρέχουσα εβδομάδα με σπουδαία παιχνίδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και Γερμανίας, τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τις «μάχες» για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Το σημερινό κουπόνι δε μας προσφέρει πολλές επιλογές και θα πάμε συντηρητικά εν αναμονή των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες.

Δε χάνει η Πάκος Φερέιρα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου από την Πορτογαλία και το παιχνίδι Εστορίλ – Πάκος Φερέιρα στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.10. Αυτή τη στιγμή η Εστορίλ βρίσκεται στο +5 από την 5η Νασιονάλ Μαδέιρα  και στο -9 από την 3η Πόρτο, κάτι που σημαίνει ότι έχει «κλειδωμένη» την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν και ότι είναι πολύ δύσκολο να «χτυπήσει» έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ (απομένουν τρεις αγωνιστικές). Η Πάκος Φερέιρα, από την πλευρά της, έχει μεγάλη ανάγκη από το σημερινό διπλό, προκειμένου να βγει εκ νέου από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ισχυροποιήσει τις πιθανότητες παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπελενένσες έδωσε τη σκυτάλη στην εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ. Αυτή τη στιγμή είναι προτελευταίοι με 23 βαθμούς, όμως με σημερινό διπλό βάζουν από κάτω τις Αρούκα (25) και Μπελενένσες (24).

«Ανοιχτό» ματς στο Κάλμαρ

Συνέχεια με το παιχνίδι Κάλμαρ – Έλφσμποργκ από την Α’ Σουηδίας με την επιλογή μας να είναι το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.00. Όρεξη για… ανοιχτό παιχνίδι και γκολ έχει η Κάλμαρ σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει σ τις δύο πρώτες αγωνιστικές νικώντας την Μπρομαποϊκάρνα εκτός με 2-1 και φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στην έδρα της με την Ατβίνταμπεργκ. Ανάλογη η εικόνα που έχει δείξει τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Έλφσμποργκ, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-1 από την Ατβίταμπεργκ και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε 3-1 τη Χάκεν. Περιμένουμε και σήμερα ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ, με το Over 2,5 να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Περνάει» η Άνγκελχολμς

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με ακόμα ένα ματς από τη Σουηδία, αλλά από τη Β’ κατηγορία αυτή τη φορά, το Γιόνσεπινγκ – Άνγκλεχολμς με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.95. Το πάλεψε μέχρι τέλους στον εκτός έδρας αγώνα της με τη Σούντσβαλ στην πρεμιέρα όμως ένα λάθος στην άμυνα στο 70΄ έφερε την ήττα με 1-0. Η Γιόνσεπινγκ έδειξε έναν καλό και έναν κακό εαυτό και στο κύπελλο όπου έχασε με 4-0 απ’ την Ατβίνταμπεργκ, πήρε ισοπαλία 0-0 με την Μπρομαποϊκάρνα και νίκησε με 4-0 την Κάρλσταντ Γιουνάιτεντ.  Η Άνγκελχολμς ξεκινά με φιλοδοξίες τη χρονιά, αλλά και με επιθετικό πρόβλημα μιας και στο κύπελλο δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα σε Χάμαρμπι και Μάλμε, όμως όταν καταφέρνει να βρει δίχτυα ξεδιπλώνει το παιχνίδι της και έρχονται και άλλα, όπως έγινε και στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου με την Ντέγκερφορς που νίκησε με 3-0 εκτός έδρας. Είναι καλύτερη απ’ τη Γιόνσεπινγκ, και σήμερα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.