ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκες για Λίβερπουλ και Σεν Γκάλεν - Over στο Χαριλάου

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Superleague πέφτει σήμερα με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Ξάνθη και στον αγώνα «Ζωής ή θανάτου» για την τοπική ομάδα. Η Σκόντα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό τον οποίο πρέπει να νικήσει αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλων Σμύρνης, που και αυτός «καίγεται» φιλοξενείται στο «Καραϊσκάκης» από το πρωταθλητή Ολυμπιακό, που έχει μετατρέψει τη σημερινή αναμέτρηση σε φιέστα. Στην Αγγλία δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στην Ισπανία μετά τη χθεσινή «γκέλα» της Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει σήμερα την ευκαιρία με «διπλό» να αγκαλιάσει τον τίτλο.

Νίκη τίτλου για Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Premier League και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 2.32. Πολύ ενδιαφέρουσες οι δύο σημερινές αναμετρήσεις για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά, τη «μερίδα του λέοντος» στην... τηλεθέαση θα πάρει το πολύ μεγάλο παιχνίδι του «Άνφιλντ» ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» πραγματοποιούν μία ονειρική χρονιά, δείχνοντας αποφασισμένοι όσο ποτέ να φτάσουν στο «θρόνο» του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά το 1990. Η «αρμάδα» του Μπρένταν Ρότζερς ισοπεδώνει κάθε αντίπαλο, όντας χαρακτηριστικό το σερί των εννιά συνεχόμενων νικών στα ισάριθμα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε αυτό το σερί περιλαμβάνονται το 0-3 επί της Γιουνάιτεντ, το 3-6 επί της Κάρντιφ και το 4-0 επί της Τότεναμ. Η Λίβερπουλ αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος, με το δίδυμο των Σουάρες και Στάριτζ να «πετάει φωτιές». Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ είναι πρώτη με 74 βαθμούς, στο +2 από την Τσέλσι και στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία έχει όμως δύο ματς λιγότερα. Παράλληλα, η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με 12 νίκες και μία ισοπαλία. Αποθεραπεύθηκε πλήρως και επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Ντανιέλ Άγκερ, ο οποίος θα πάρει λογικά τη θέση του Σακό στο αρχικό σχήμα.

«Διπλό» Draw No Bet η Σεν Γκάλεν

Από την Ελβετία επιλέγουμε το «Διπλό» DNB της Σεν Γκάλεν κόντρα στη Λουκέρνη σε απόδοση 2.20. Υπερβολικό μεν το 4-1 με το οποίο κι επιβλήθηκε της νεοφώτιστης Ααράου, απόλυτα δίκαιη όμως η νίκη της της Σεν Γκάλεν, που επέστρεψε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες και ξαναμπήκε γερά μέσα στο κόλπο της Ευρώπης, πλησιάζοντας μόλις στον ένα βαθμό την τετράδα. Αήττητη εδώ κι έξι αγωνιστικές η ομάδα του Σεμπέν, με τη νίκη βέβαια αυτή να είναι μόλις η δεύτερη στα έντεκα τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα! Για πρώτη φορά δε σε αυτό αυτό διάστημα σκοράρει και περισσότερα του ενός γκολ και παραμένει με την τρίτη χειρότερη επίθεση, αλλά και την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας! Επιστροφή από τιμωρία για τον αμυντικό Μπελ (23/1) και τον χασφ Ντεμίρι (12/0).

Over στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Από την Ελλάδα θα πάμε με το Over στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα ανάμεσα στον ήδη υποβιβασμένο Άρη και στα Γιάννενα που πληρώνει 2.20. Φτάνει στο τέλος το... μαρτύριο για τον Άρη, που σήμερα ολοκληρώνει μια καταστροφική σεζόν. Υποβιβασμένος και μαθηματικά εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το σημερινό ματς, στο οποίο αναμένεται να γίνει αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στο Χαριλάου. Άπαντες συζητούν για την επόμενη ημέρα σε διοικητικό επίπεδο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν... θολό τοπίο. Αξιοπρεπής εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν μάχη για να πάρουν αποτέλεσμα, όπως και τελικά συνέβη. "Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, μετά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη Σούπερλιγκ και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον των παικτών», επεσήμανε ο κόουτς, Νίκος Παπαδόπουλος. Χωρίς προπόνηση χθες ο Άρης, οι παίκτες θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο σήμερα. Επιστρέφουν οι Τάτος (ΜΕ 29/3), Βανγκέλι (ΑΜ 10/0), Ηρακλής (ΜΕ 20/0) και Σουνάς (ΜΕ 17/0).

Κρατά η Ουλενσάκερ

Από τη Β’ Νορβηγίας επιλέγουμε το Χ2 της Ουλενσάκερ κόντρα στην Κρίστιανσουντ σε απόδοση 2.00. Ο τεχνικός της, Μπέρντσεν, μπήκε και αυτός στη λίστα με τους προπονητές που κάνουν ντεμπούτο με ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού δεχόμενη ένα γκολ στο τέλος του πρώτου (38') και ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (50') κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Σάντεφιορντ (0-2). Πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική στην ισοβαθμία και φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αν λάβουμε υπόψη ότι το ρόστερ αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες. Σήμερα ωστόσο θα τη στηρίξουμε σε μία πολύ καλή απόδοση κόντρα σε μία ισοδύναμη ομάδα.

Θέλει τη νίκη η Μπανταλόνα, ελεύθερο μπάσκετ στη Βαλένθια

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου έχουμε επιλέξει δύο αναμετρήσεις για την Ισπανία. Το δυνατό σημείο μας είναι το -2.5 της Μπανταλόνα με αντίπαλο τη Σαραγόσα σε απόδοση 1.83. Ωραίο ματς αναμένεται ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες της ACB. Η γηπεδούχος Μπανταλόνα θέλει νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στο «κόλπο» των πλέι-οφ ενώ η Σαραγόσα θέλει καλύτερο πλασάρισμα δηλαδή την πέμπτη θέση που θα αποφύγει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Η Μπανταλόνα κοντράρεται για δύο θέσεις στα πλέι-οφ με τις Λαμποράλ Κούτσα και Καχασόλ. Λαμποράλ και Καχασόλ νίκησαν χθες τις Μανρέσα και Γκραν Κανάρια αντίστοιχα οπότε η Μπανταλόνα θέλει νίκη για να τις πιάσει ξανά στην βαθμολογία. Εμπειρότατη ομάδα με πάντα γεμάτο γήπεδο, έχει δείξει σταθερότητα στα αποτελέσματά της και μπορεί να χτυπήσει την ποιοτικότερη Σαραγόσα. Στον πρώτο γύρο, στη Σαραγόσα, η Μπανταλόνα είχε ηττηθεί 83-87 στο τέλος. Σε ένα παρόμοιο παιχνίδι, με απώτερο σκοπό τα πλέι-οφ, η Καχασόλ νίκησε τη Σαραγόσα 79-59 πριν δύο εβδομάδες. Στηρίζουμε την Μπανταλόνα να πετύχει και αυτή με τη σειρά της μία τέτοια νίκη.Από το ίδιο πρωτάθλημα κρατάμε το Over 157.5 στον αγώνα Βαλένθια – Φουενλαμπράδα σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.