ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάμε με τη νίκη της Τσέλσι και της Ρεάλ

Οι επαναληπτικοί για τους «8» του Champions League αρχίζουν σήμερα και οι προβολείς πέφτουν στο Λονδίνο, εκεί όπου Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 στο Παρίσι και να αποκλείσει τη μαχητική και φορμαρισμένη Παρί που θα παραταχθεί χωρίς το μεγάλο της όπλο, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αυτό είναι και το παιχνίδι που καλούνται να προβλέψουν (ημίχρονο/τελικό) και οι χρήστες του Διαγωνισμού Προγνωστικών του Betarades.gr. Ο Διαγωνισμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μπαίνει στην 8η μέρα του. Υπενθυμίζουμε πως το έπαθλο είναι 300€ χωρίς κλήρωση. Δείτε εδώ περισσότερα. Στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Ντόρτμουντ στη Γερμανία, έπειτα από το «καθαρό» 3-0 στη Μαδρίτη. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έναρξη των πλέι οφ στη Football League με το ντέρμπι των πρωτοπόρων Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ έντονη είναι η δράση και στην Αγγλία με αγώνες για τις μικρές κατηγορίες.

Στηρίζουμε Τσέλσι στον «Άσσο»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League με τον «Άσσο» της Τσέλσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 1.90. Στο 3-2-0 το αήττητο σερί της Τσέλσι στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της με γαλλικούς συλλόγους. Μάλιστα, οι «μπλε» έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 4/5 από αυτά τα ματς. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η σημερινή μεγάλη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο να καλείται να «γυρίσει» το εις βάρος της 3-1 του Παρισιού και να πάρει αυτή το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Οι «μπλε» θα κατεβούν στο σημερινό ματς όντας... αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση, καθώς το 2-0 είναι το σκορ πρόκρισης. Η σαββατιάτικη νίκη πρωταθλήματος επί της Στόουκ προφανώς λειτούργησε θετικά για την Τσέλσι, καθώς τη διατήρησε στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ (74-72, ενώ η 3η Σίτι έχει 70 βαθμούς και δύο ματς λιγότερα). Το τρίποντο επί των «πότερς» πήρε τη σκυτάλη από δύο «κολλητές» ήττες, καθώς του ατυχούς 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» είχε προηγηθεί το ατυχές 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα. Οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν για μία ακόμα φορά να εκμεταλλευθούν τη δύναμη του «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς προέρχονται από 6/6 εντός έδρας νίκες (χωρίς καν να δεχθούν γκολ) για όλες τις διοργανώσεις. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η μοναδική φετινή εντός έδρας ήττα τους είναι από τη Βασιλεία (3-0-1). Ο Μουρίνιο παρουσιάστηκε ευδιάθετος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι υπάρχει πίστη στην ομάδα για την ανατροπή. «Έχω χάσει δύο ημιτελικούς και η ήττα στα ημιτελικά αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Ποτέ δεν αποκλείστηκε σε φάση ομίλων, κάτι που είναι καλό για μένα και τις ομάδες μου. Αν η Παρί αποκλειστεί σήμερα, θα είναι μία μεγάλη απογοήτευση για αυτούς. Εμείς στις 23.30 (ώρα Ελλάδας) μπορεί να είμαι αποκλεισμένοι, όμως στις 21:45 πρέπει να είμαστε έτοιμοι, με χαμόγελα στα πρόσωπά μας, να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Special One». Θα πρέπει να σημειώσουμε εκτός του ότι οι Παριζιάνοι θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο του αστέρι, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πως η Τσέλσι έχει πάρει την πρόκριση στις 7/12 περιπτώσεις, στις οποίες κλήθηκε να «γυρίσει» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήττα στον πρώτο αγώνα.

Ασταμάτητη η Ρεάλ νικάει και στη Γερμανία

Από το δεύτερο σημερινό παιχνίδι επιλέγουμε το «Διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Signal-Iduna-Park» της Ντόρτμουντ σε απόδοση 2.28. Η Ρεάλ Μαδρίτης «τρέχει» αήττητο σερί 10 αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στις 27/04/2011. Από τότε, έχει πετύχει γκολ σε 34 διαδοχικά ματς. Η κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει... ψύχωση στους Μαδριλένους, οι οποίοι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Αναμένεται να έχουν αλλαγές στη σύνθεσή τους, αλλά αυτός δεν σημαίνει ότι θεωρούν τα πάντα δεδομένα. «Είμαστε κοντά στο να φτάσουμε στα ημιτελικά. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούμε να έχουμε. Αλλά η επιστροφή του Λεβαντόφσκι αλλάζει τα δεδομένα. Η παρουσία του ανεβάζει τους συμπαίκτες του», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι, που έχει κατακτήσει τον τίτλο τέσσερις φορές ως παίκτης και ως προπονητής. Η «βασίλισσα» έχει σκοράρει σε 22 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να κάνει το ίδιο και στη Βεστφαλία για να κλειδώσει την πρόκριση. Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο 80' του πρώτου αγώνα,  άντεξε για μόλις 20 λεπτά στην προπόνηση της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν θα χάσει την αναμέτρηση. Στο Πρωτάθλημα επικράτησε με 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και συνεχίζει να παλεύει για τον τίτλο.

Over Μπόρνμουθ και Γκρίμσμπι

Από την Αγγλία όπου σήμερα έχει και πάλι την τιμητική της καθώς όλες οι κατηγορίες πλην της Premier έχουν φουλ δράση έχουμε επιλέξει δύο Over. Από την Championship κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Μπόρνμουθ – Ρέντινγκ σε απόδοση 2.00 και από την Conference το Over 2.5 στην αναμέτρηση Γκρίμσμπι – Γουόκινγκ που πληρώνει επίσης απόδοση 2.00.

Με χάντικαπ η Δε Στρόνγκεστ

Από το Copa Libertadores στο οποίο η δράση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς επιλέγουμε τον αγώνα Δε Στρόνγκεστ – Ατλ. Παραναένσε και το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Δε Στρόνγκεστ με δύο γκολ διαφορά. Αν η Δε Στρόνγκεστ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Τελευταία αγωνιστική (6η) της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στον επόμενο γύρο προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση,3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Κλήρωση. Νίκη και μόνο ψάχνει σήμερα η Δε Στρόνγκεστ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση, με δύο βαθμούς λιγότερους από την Ατλέτικο Παραναένσε. Δύο νίκες έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αμφότερες στο γήπεδό της χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, κόντρα σε Ουνιβερσιτάριο και Βελέζ Σάρφιλντ με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ τον άλλο της βαθμό τον πήρε στο Περού απέναντι στην Ουνιβερσιτάριο με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Στο πρωτάθλημα της χώρας της φιγουράρει στη 2η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Σαν Χοσέ, ενώ την Κυριακή έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σπορτ Μπόις. Ιδιαίτερο παιχνίδι το σημερινό για τους Βολιβιανούς, καθώς γιορτάζουν τα 108 χρόνια από την ίδρυσή τους και θέλουν να συνδυάσουν την επέτειο με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.