ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με κάλυψη στο ντέρμπι η Γκέτεμποργκ

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο με σούπερ αποτελέσματα και εκπληκτικά γκολ σε όλη την Ευρώπη, σήμερα «χαλαρώνουμε» ενόψει των ευρωπαϊκών μαχών και ασχολούμαστε περισσότερο με τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά όταν οι βασικοί στοιχηματικοί μας πυλώνες δε θα υπάρχουν πια. Τρανό παράδειγμα τα πρωταθλήματα της Σουηδίας από το οποίο σήμερα προκύπτουν 3 σημεία.

Με κάλυψη στο ντέρμπι η Γκέτεμποργκ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις στοιχήματος με την Α’ Σουηδίας και τον «Άσσο» Draw No Bet της Γκέντρμποργκ με αντίπαλο τη Μάλμε σε απόδοση 1.85. Στη σκιά των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον αγώνα πρεμιέρας της Χέλσινμποργκ με την Τζουργκάρντεν που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 43χρονου οπαδού θα πραγματοποιηθούν όλες οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής. Η Γκέτεμποργκ είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος μαζί με την ΑΙΚ και τη Μάλμε και έκανε με το «καλημέρα» αισθητή την παρουσία της για τον τίτλο νικώντας στο μεγάλο ντέρμπι την ΑΙΚ στη Στοκχόλμη με 2-0. Η κλήρωση τα έφερε έτσι που θ’ αντιμετωπίσει στο «καπάκι» και την πρωταθλήτρια Μάλμε έχοντας πάντως τον πρώτο λόγο και λόγω έδρας, αλλά και επειδή είναι ελαφρώς πιο δυνατή σε μονάδες.

Παίρνει το τρίποντο η Κάλμαρ

Συνεχίζουμε με την Α’ Σουηδίας όπου επιλέγουμε επίσης τον «Άσσο» της Κάλμαρ με αντίπαλο την Ατβίνταμπεργκ σε απόδοση 2.05.Η Κάλμαρ είχε μεγάλη καρδιά στον αγώνα πρεμιέρας με την Μπομαποϊκάρνα και επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 ξεκινώντας θετικά μια πολλά υποσχόμενη χρονιά. Είναι από τις καλές ομάδες του σουηδικού πρωταθλήματος και αν καταφέρει να μειώσει τις απρόσμενες γκέλες τότε θα μπορεί να κοιτάζει ψηλά τη φετινή χρονιά. Έχει καλή επίθεση και λογικά με ομάδες όπως η Ατβίνταμπεργκ δεν θ’ αντιμετωπίζει προβλήματα. Από τη Β’ Σουηδίας θα πάμε με το «Διπλό» της Χάμαρμπι κόντρα στην Ασιρίσκα που πληρώνει 2.12.

Στηρίζουμε Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί

Από την Τουρκία θα πάμε με τον «Άσσο» της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Γκεντσελερμπιρλιγκί που πληρώνει 1.92.Μόνο γυναίκες και παιδιά ως 12 ετών στις εξέδρες, λόγω τιμωρίας της έδρας της Τραμπζονσπορ. Νέα απώλεια για την ομάδα του Τσαναλίογλου, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ελαζίγκσπορ εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα. Στο... αγαπημένο της 0-0 έμεινε για μία ακόμα φορά η «Τραμπ», το οποίο ήταν και το τρίτο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές! Αναμενόμενο ήταν και το να πέσει από την πρώτη τετράδα, έστω κι αν η μοναδική ήττα της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές είναι αυτή με τη Φενέρ, που αναμένεται ακόμα η τυπική επικύρωση του αγώνα υπέρ της αντιπάλου της. Βέβαια παραμένει γερά μέσα στη μάχη της Ευρώπης, μόλις στο -1 από την πρώτη πεντάδα κι ενώ εντός έδρας φέτος έχασε μόνο μία φορά (12-4-1 - +το ματς με τη Φενέρ).

Με την έδρα και στην Αργεντινή - Άσσος η Εστουδιάντες

Κλείνοντας πάμε με τον «Άσσο» της Εστουδιάντες κόντρα στην Αρχεντίνος Τζ. σε απόδοση 1.71 για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.Για να βρούμε παιχνίδι της με περισσότερα των τριών γκολ όπως συνέβη την πριν από έξι ημέρες στην έδρα της Ρασίνγκ, θα πρέπει να ανατρέξουμε σχεδόν 50 αγώνες πίσω και περισσότερα από ένα χρόνο! Η "βασίλισσα" του Under Εστουδιάντες, παρουσιάστηκε πέρα από κάθε προσδοκία ανοιχτή στο συγκεκριμένο ματς και ήρθε ισόπαλη 3-3, φτάνοντας πάντως μια ανάσα από ένα σημαντικό διπλό! Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για το συγκρότημα του Πελεγκρίνο, ωστόσο μετά και τα τελευταία αποτελέσματα έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πιάνοντας τη Σαν Λορέντζο. Στην έδρα της όχι μόνο δεν έχει χάσει στα πέντε ματς του Final, αλλά δέχτηκε και μόλις ένα γκολ!

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.