ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με χάντικαπ η Ρεάλ, νικες για ΑΕΛ και Κιέβο

Με ένα μεγάλο κουπόνι και σούπερ αναμετρήσεις για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα πορευτούμε σήμερα, Σάββατο, μία ημέρα με έντονη ποδοσφαιρική δράση ειδικά στο Μ. Βρετανία.

Στην Premier League η μάχη για την κορυφή καλά κρατεί με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να κοντράρονται για τον τίτλο. Έντονο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα υπάρχει και στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στην 3η θέση να ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αυτό είναι και το παιχνίδι που καλούνται να προβλέψουν (ημίχρονο/τελικό) και οι χρήστες του Διαγωνισμού Προγνωστικών του Betarades.gr. Ο Διαγωνισμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μπαίνει στην 5η μέρα του. Υπενθυμίζουμε πως το έπαθλο είναι 300€ χωρίς κλήρωση. Δείτε εδώ περισσότερα

Με χάντικαπ η Ρεάλ Μαδρίτης

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας που είναι το -1 της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε απόδοση 2.00. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ διαφορά. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Η τελευταία νίκη της Σοσιεδάδ επί της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το 1-4 του «Μπερναμπέου» στις 23 Μαΐου 2004. Ακολούθησαν 13 ματς και στις δύο έδρες (όλα για Πριμέρα), στα οποία η «βασίλισσα» είναι αήττητη με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς με τη μεγάλη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κάρλο Αντσελότι προτιμά να προστατεύσει σήμερα τον Πορτογάλο σταρ, προκειμένου να τον έχει έτοιμο για τη μεσοβδόμαδη ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ, όπου η Ρεάλ θα υπερασπιστεί το 3-0 του «Μπερναμπέου» επί γερμανικού εδάφους.

Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, η «βασίλισσα» προέρχεται από το νικηφόρο 5-0 επό της Βαγιεκάνο, που πήρε τη σκυτάλη από τις δύο «κολλητές» ήττες από τις Μπαρτσελόνα (3-4) και Σεβίλλη (2-1). Οι Μαδριλένοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -3 από την κορυφή και στο -2 από τους «μπλαουγκράνα». Στο 2-2-1 το σερί στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Διπλό η ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού

Από την Κύπρο έρχεται ακόμα ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για το Διπλό της ΑΕΛ μέσα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε απόδοση 1.90. Η υπόθεση του τίτλου βρίσκεται στα πόδια της. Η ΑΕΛ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκεται μόνη πρώτη και στο +3 από τον 2ο της βαθμολογίας ΑΠΟΕΛ. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να διευρύνει και άλλο το νικηφόρο σερί της, καθώς δεν μπορεί με άλλο αποτέλεσμα να νιώθει σίγουρη. Σήμερα φυσικά η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα είναι μονόδρομος.

Με κάλυψη ο Άσσος της Κιέβο

Από τη Serie A επιλέγουμε δυνατά τον Άσσο Draw No Bet της Κιέβο κόντρα στη Βερόνα σε απόδοση 1.85. Κίνητρο της διοίκησης της Κιέβο με 1+1 εισιτήριο έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γεμάτο το γήπεδο στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στην Ελλάς που έχει πολύ περισσότερο κόσμο. Εχασε από τα αποδυτήρια από την Μίλαν εκτός έδρας (3-0), πλέον βλέπει την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι στους δύο βαθμούς και το ντέρμπι σαν ευκαιρία για να βάλει γερές βάσης για μία ακόμα παραμονή. «Ο Μαντορλίνι χρησιμοποιεί ένα σύστημα που μου αρέσει και είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω, έχει τον σεβασμό μου» είπε ο τεχνικός της, Εουτζένιο Κορίνι.

Στηρίζουμε τη Νόριτς για νίκη

Από την Premier League επιλέγουμε τον «Άσσο» της Νόριτς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ σε απόδοση 2.40. Η Νόριτς μετρά τέσσερις νίκες (οι τρεις εκτός έδρας) στα τελευταία πέντε παιχνίδια της κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να «κοιμάται ήσυχη» αναφορικά με την υπόθεση-παραμονή, θα επιδιώξει σήμερα η Νόριτς. Τα «καναρίνια» βρίσκονται σε καθοδική πορεία, μετρώντας μόνο μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-1-3). Οι 32 βαθμοί τα φέρνουν στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης να επιστρέψει στους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ουαλία το αντίτιμο του εισιτηρίου, ως δείγμα «απολογίας» για το ατυχές 3-0 από τη Σουόνσι. Το σύνολο του Χιούτον ευελπιστεί ότι θα αξιοποιήσει για μία ακόμα φορά τη δύναμη του «Κάροου Ρόουντ», καθώς είναι αήττητο με 3-3-0 στα έξι τελευταία εντός και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτή την εξάδα αγώνων. Αποθεραπεύθηκε και είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Μάικλ Τέρνερ.

Πάντα Over το Χάγκεν - Μπάμπεργκ, ανάγκη νίκης για την ΤΕΝΤ

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου για τη Γερμανία κρατάμε αρχικά το Over 160.5 πόντους στην αναμέτρηση Φοίνιξ Χάγκεν – Μπάμπεργκ σε απόδοση 1.90. Το ζεύγος αυτό συναντήθηκε πέρσι στα προημιτελικά των πλέι-οφ. Η σειρά ήταν πολύ καλή και η Μπάμπεργκ προκρίθηκε με 3-1 νίκες. Στον πρώτο γύρο η Μπάμπεργκ επικράτησε 104-93. Φοίνιξ Χάγκεν και Μπάμπεργκ έχουν δώσει μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις μπάσκετ τα τελευταία χρόνια στην Μπουντεσλίγκα. Τα μεγάλα σκορ έχουν γίνει παράδοση μεταξύ τους και μετρούν δέκα σερί παιχνίδια πάνω από το σημερινό όριο (160.5) μετά το 2010. Τελευταίο χαμηλό σκορ ήταν το 2010 που η Μπάμπεργκ νίκησε 71-65 μέσα στο Χάγκεν. Μπορεί να έχουν παρουσιάσει τώρα τελευταία παιχνίδια με χαμηλότερα σκορ από το σημερινό όριο όμως παραμένουν πάντα ένα ζεύγος που μπορεί να εμφανίσει τεράστιο σκορ. Κανείς από τους δύο δεν είναι αδιάφορος. Η Χάγκεν παλεύει για τα πλέι-οφ, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τις Λούντβιγκσμπουργκ και Μιτελντόιτσερ, και με νίκη τις πλησιάζει στη μία νίκη. Η Μπάμπεργκ διεκδικεί την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Αν δεν ξεφύγει καμία ομάδα απόψε τότε το Over έχει καλές πιθανότητες. Από το ίδιο πρωτάθλημα κρατάμε το Under 152.5 στον αγώνα Τριέρ – Βόννη που πληρώνει 1.90. Το δυνατό σημείο βέβαια έρχεται από την Τουρκία και τον αγώνα Τουρκ Τέλεκομ – Τεντ Άνκαρα και είναι το +6.5 της Τεντ σε απόδοση 1.85. Από τον ίδιο αγώνα κρατάμε και ως έκπληξη την καθαρή νίκη της Τεντ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι για το στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.